Ahmet Hakan'dan Perihan Mağden'e: Trol

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ahmet Hakan'dan Perihan Mağden'e: Trol

ş
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, dün Taraf’taki köşesinde Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’na haksızlık edildiğini savunan Perihan Mağden‘i ‘trol’ diye niteledi.

Hakan bugünkü köşesinde şöyle yazdı:
İÇİMDEN şöyle şeyler geçiriyordum:

– Şu koca medyada Cem Garipoğlu ile empati yapacak bir trol çıkmayacak mı?

– “Cem Garipoğlu’nun intiharına insani bir yaklaşım denemesi” başlıklı bir makale

patlatılmayacak mı?

– “Münevver’in ailesi de çok gaddar çıktı canım” tarzı bir çıkış yapılmayacak mı?

Neyse ki aranan kan bulundu.

Bunu yapan Perihan Mağden oldu.

Mağden yazısı nedeniyle dün sosyal medyada da eleştiri bombardımanına tutulmuştu.

Diken

Perihan maden ve diğer köşe yazarlar hep trollük yapayım derken ağzına yüzüne bulaştırdıkları çok yazı var ,

bunları fazla ciddeye almamak lazım ,önemli olan haber, masanın başında kalkıp insanların içine girmek ,cam fanüsünde yaşamak değil , perihan madeni zaten okumuyordum zaten bu yazıyla iyice kalitesiz olduğunu bana kendini tescil etti

aynen, hergün ne yazacaklar, alıyor klaveyeyi, o günkü köşesini dolduruyor, bizim burda yaptığımızdan daha büyük bişey değil

aynen, hergün ne yazacaklar, alıyor klaveyeyi, o günkü köşesini dolduruyor, bizim burda yaptığımızdan daha büyük bişey değil
biz daha çok emek harcıyoruz,konudan konuya koşturuyoruz

yalnız var ya istediğini elde etti,kendisini tanımayanlar bile hakkında konuşur oldu.ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…