• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet İslam’a Revizyon olanlar var mı acaba?

babiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
94
36
3
26
Merhabalar revizyon için Ahmet İslama ameliyat olan var mı acaba? 2. Ameliyat için kendisini düşünüyorum da. Kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. Deneyimi olan var mı?

Ben kendisine ilk ameliyatımı oldum ve dediğiniz gibi hiç kötü yorum görmedim ama burun sırtı yanlarında dalgalanma, yapılan kortizondan sonra bir taraf daha yukarda bir yandan bakınca hafif bir kemer var diğer tarafta yok,burun delikleri eşit değil. Kortizondan sonra çökme olursa dolgu yaparız dedi hatta. Yani bilemiyorum genel olarak burnumu beğeniyorum ama içime sinmeyen çok detay var

Ben kendisine ilk ameliyatımı oldum ve dediğiniz gibi hiç kötü yorum görmedim ama burun sırtı yanlarında dalgalanma, yapılan kortizondan sonra bir taraf daha yukarda bir yandan bakınca hafif bir kemer var diğer tarafta yok,burun delikleri eşit değil. Kortizondan sonra çökme olursa dolgu yaparız dedi hatta. Yani bilemiyorum genel olarak burnumu beğeniyorum ama içime sinmeyen çok detay var
Cevabınız için teşekkür ederim 💜çok geçmiş olsun. Burun gerçekten çok sıkıntılı bir konu. Ben kendisiyle telefonda görüştüm çok tatlı biriydi kendi hastalarıma revizyon yapabiliyorum bazen demişti. Ama yine de sizinle bu şekilde iletişimde olması ve yardımcı olması bile çok değerli bir şey benim doktorum telefonlarıma cevap vermeyip hatasını bile kabul etmiyor.
Tural fatullayevi düşünüyorum artık.

Merhabalar revizyon için Ahmet İslama ameliyat olan var mı acaba? 2. Ameliyat için kendisini düşünüyorum da. Kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. Deneyimi olan var mı?
Bende oldum mesaj bölümünden detaylı yazabilirsiniz

Back
X