Ahmet Karacalar'a ameliyat olan var mı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.977
333
Nasıl bir doktor, ilgili mi? Bacak inceltme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

Ben Mart 2018'de alt bacak inceltme için ameliyat oldum. Sağ bacağım sol bacağımdan daha kalın, bu yüzden tek bacağım ameliyat edildi. Bu ameliyat bende pek işe yaramadı ama forumlarda çok memnun kalanlar var maalesef sadece ben varım işe yaramayan, bana özel bir durum da olabilir.

Ben Mart 2018'de alt bacak inceltme için ameliyat oldum. Sağ bacağım sol bacağımdan daha kalın, bu yüzden tek bacağım ameliyat edildi. Bu ameliyat bende pek işe yaramadı ama forumlarda çok memnun kalanlar var maalesef sadece ben varım işe yaramayan, bana özel bir durum da olabilir.
Neden işe yaramadı acaba? Doktor ne dedi? Bacağınızdan yağ alınmasına rağmen neden inceledi ki çok ilginç

Nasıl bir doktor, ilgili mi? Bacak inceltme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

Ben Ahmet beye ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Enerjisi çok güzel bir doktor. Gittiğinizde sizi pür dikkat dinliyor ve gerçekten “ne istediğinizi” anlamaya çalışıyor. Sonra bu ameliyatın sizin beklentilerinizi ne derece karşılayacağını en gerçekçi ve abartısız haliyle anlatıyor. Aklınıza takılanları çekinmeden sorabileceğiniz bir doktor. Teknikle ilgili soru sorduğunuzda bazı doktorlar, sen o kısmı bize bırak, sen istediğin sonucu söyle yeter, yorma kafanı derken, Ahmet bey anlayabileceğiniz kelimelerle, kısa ve öz şekilde anlatıyor. Diğer bazı plastik cerrahlarda olan anlamsız, abartılı ve yapmacık samimiyet halleri de Ahmet beyde yok. Çok düzgün, dozunda ve kaliteli bir doktor ve en önemlisi işinde en iyisi.

Back
X