Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptirmak istiyorum ama temmuz uygun olurmu sicaklarda zor olacak ;9(
süperdry yöntemi ile bacak inceltme ücreti mi 6500TL? Ahmet Karacalar ile görüstün mü?Bacak estetiğinde kastım;kendi geliştirdiği bir yöntemle bacaktaki fazla yağlardan kurtulup,yeniden şekillendirmek,ama rakam çok yüksek geldi banarakam belirtmek ne kadar etik bilemiyorum ama sorduğunuz için söylüyorum, 6500 TL gibi bir rakam telaffuz etti,ama kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş.
Aslında bacak estetiği yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşsalar çok mutlu olurdum ama sanırım pek kimse yaptırmıyor ?
Ben katilirim.Ahmet Karacalar'a bacak estetiği yaptırmak istiyorum,ama fiyat biraz pahalı geldi,ancak kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş,o nedenle ilgilenen arkadaşlar ile irtibata geçmek istiyorum.hihoyyyt
en iyisini doktorun bilir tabi,ama birde yaz bitmeden etek,şort giyebilmenin keyfini süreceksin :) bu arada sen ne yaptıracaksın bacaklarına ?
Bacak estetiğinde kastım;kendi geliştirdiği bir yöntemle bacaktaki fazla yağlardan kurtulup,yeniden şekillendirmek,ama rakam çok yüksek geldi banarakam belirtmek ne kadar etik bilemiyorum ama sorduğunuz için söylüyorum, 6500 TL gibi bir rakam telaffuz etti,ama kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş.
Aslında bacak estetiği yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşsalar çok mutlu olurdum ama sanırım pek kimse yaptırmıyor ?
Selamlar,
Ahmet bey sadece burun ve meme estetıgı yapıyor galıba,sıtesınden oyle anladım ben?
bacak estetıgı konusu yazmıyor ama yapıyor demekkı, bende ıstııyorum ama daha zaman var,yaptıran arkadaslar varsa lutfen yazsınlar
arkadaşlar,ekim 2010 da ameliyatı oldum,ne değişti diye sorarsanız;mucize beklemeyin derimm.Bunun doktorla da çok ilgisi yok,tamamen yaradılışınızla alakalı,eğer sorununuz incelik veya kalınlıksa evet ameliyat sizin için biçilmiş kaftan ,ancak sorun kemik yapınızdan kaynaklanan şekil bozukluğuysa doktor bir yere kadar dolgu ile bacağı şekillendiyor,o da sizi ne kadar tatmin eder tartışılır,ayrıca yapılan dolguların % 60'ı neredeyse eriyor,haberiniz olsun. Ben hala şort,mini etek giyemiyorum ama bi nebze de olsa bacaklarım düzeldi,fakat hala kötüler![]()