• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

tebrizet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
26
6
86
İstanbul
Ahmet Karacalar'a bacak estetiği yaptırmak istiyorum,ama fiyat biraz pahalı geldi,ancak kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş,o nedenle ilgilenen arkadaşlar ile irtibata geçmek istiyorum.hihoyyyt

merhaba özel mesajla sormak istedim ama 50 adet mesajım olmadından özel mesaj atamıyormuşum.
fiyat ne bir de tam olarak ne yapmak için?

valla ahmet beyin yapmadığı yok anlaşılan, ahmet karacalar bacak estetiği diye aratırsan... ben biraz önce baktım baştan yapıyo sanırım.

Bacak estetiğinde kastım;kendi geliştirdiği bir yöntemle bacaktaki fazla yağlardan kurtulup,yeniden şekillendirmek,ama rakam çok yüksek geldi bana :( rakam belirtmek ne kadar etik bilemiyorum ama sorduğunuz için söylüyorum, 6500 TL gibi bir rakam telaffuz etti,ama kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş.

Aslında bacak estetiği yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşsalar çok mutlu olurdum ama sanırım pek kimse yaptırmıyor ?

Ben de Diz ve bacak inceltme ameliyatlarimi Ahmet Karacalar a yaptirmak istiyorum. Zaman olarak eylül ayini tercih ediyorum. Uygunsa toplu ameliyat listesine girebilirim. Fiyatlari hakkinda bilgi almadim, fakat pahali olabilecegini düsünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan ve fiyatlar hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Süperdry metodunu okudum. ben de lemf ödemi oldugu icin bu yöntemi tercih ediyorum. Hem de elde edilen yaglari yüzümde dolgu olarak kullanabilirim. Malum 46 yasindayim, zamanin izleri artik kendini belirtti.

Bacak estetiğinde kastım;kendi geliştirdiği bir yöntemle bacaktaki fazla yağlardan kurtulup,yeniden şekillendirmek,ama rakam çok yüksek geldi bana :( rakam belirtmek ne kadar etik bilemiyorum ama sorduğunuz için söylüyorum, 6500 TL gibi bir rakam telaffuz etti,ama kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş.

Aslında bacak estetiği yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşsalar çok mutlu olurdum ama sanırım pek kimse yaptırmıyor ?
süperdry yöntemi ile bacak inceltme ücreti mi 6500TL? Ahmet Karacalar ile görüstün mü?

Selamlar,

Ahmet bey sadece burun ve meme estetıgı yapıyor galıba,sıtesınden oyle anladım ben?
bacak estetıgı konusu yazmıyor ama yapıyor demekkı, bende ıstııyorum ama daha zaman var,yaptıran arkadaslar varsa lutfen yazsınlar

Ahmet Karacalar'a bacak estetiği yaptırmak istiyorum,ama fiyat biraz pahalı geldi,ancak kulüpten grup halinde olursa 500 TL indirim yapıyormuş,o nedenle ilgilenen arkadaşlar ile irtibata geçmek istiyorum.hihoyyyt
Ben katilirim.
Nisan da Hasan Findik ile görüstüm. Ben de cok iyi bir izlenim birakti. Fakat Süperdry yöntemini görüsmeden sonra Ahmet Karacalar in sayfasinda okudum. Bana daha uygun bir yöntem. Benim lenf ödemi problemim var.
Tebriz, sen Karacalar icin ne düsünüyorsun? Sanirim kendisinde muayene oldun ve ameliyat ile ilgili konustun. ızlenimlerini ve doktordan aldigin bilgileri paylasirsan sevinirim.

Sevgili golek,kusura bakma,geç dönüyorum;uzun süredir foruma girmedim canım.
Ahmet Karacalar açıkçası bende çok iyi bir izlenim bırakmadı,ancak bu alanda en iyisi olduğunu okuduğum için düşünüyorum.
ıyi bir izlenim bırakmamasının nedeni;çok ama çok yoğun olduğu için hastayı bir an önce göndermeyi ister gibi bir hali var,yani dakikaların onun için çok önemli olduğunu hissettiyorum haliyle bende gerildim.Ayrıca bilgisayar desteği olmadan sadece " işte sana şunu şunu yapacağım" diye sıralıyor,görsel hiçbir şeyden faydalanmıyor,bende bir an önce odadan çıkmak istediğim için hasta fotoğraflarına bakmayı bile akıl edemedim,ama sen bu hatayı yapma.
Sonuç ne dersen;Ahmet Bey'den amaliyat için gün almayı düşünüyorum :) eğer senin farklı doktor önerilerin varsa açığım ;)

merhaba,

ben yaptırmayı düşünüyorum. ahmet karacalar bu konuda oldukça güvenli geldi bana açıkçası.. görüşme için randevu talep edeceğim. görüşüp bilgi alanlar varsa bilgi paylaşabilir mi?

Selamlar,

Ahmet bey sadece burun ve meme estetıgı yapıyor galıba,sıtesınden oyle anladım ben?
bacak estetıgı konusu yazmıyor ama yapıyor demekkı, bende ıstııyorum ama daha zaman var,yaptıran arkadaslar varsa lutfen yazsınlar

siteyi birazdaha detaylı incelersen bacak estetiği operasyonarını da göreceksin ki çok fazla seçeneği var hatta. oldukça cazip görünüyor tabii fiyat biraz tuzlu ama güvenilir geldi bana. videolarını seyrettim ezbere iş yapmıyor adam kendi yorumunu katıyor

arkadaşlar,ekim 2010 da ameliyatı oldum,ne değişti diye sorarsanız;mucize beklemeyin derimm.Bunun doktorla da çok ilgisi yok,tamamen yaradılışınızla alakalı,eğer sorununuz incelik veya kalınlıksa evet ameliyat sizin için biçilmiş kaftan ,ancak sorun kemik yapınızdan kaynaklanan şekil bozukluğuysa doktor bir yere kadar dolgu ile bacağı şekillendiyor,o da sizi ne kadar tatmin eder tartışılır,ayrıca yapılan dolguların % 60'ı neredeyse eriyor,haberiniz olsun. Ben hala şort,mini etek giyemiyorum ama bi nebze de olsa bacaklarım düzeldi,fakat hala kötüler :(

arkadaşlar,ekim 2010 da ameliyatı oldum,ne değişti diye sorarsanız;mucize beklemeyin derimm.Bunun doktorla da çok ilgisi yok,tamamen yaradılışınızla alakalı,eğer sorununuz incelik veya kalınlıksa evet ameliyat sizin için biçilmiş kaftan ,ancak sorun kemik yapınızdan kaynaklanan şekil bozukluğuysa doktor bir yere kadar dolgu ile bacağı şekillendiyor,o da sizi ne kadar tatmin eder tartışılır,ayrıca yapılan dolguların % 60'ı neredeyse eriyor,haberiniz olsun. Ben hala şort,mini etek giyemiyorum ama bi nebze de olsa bacaklarım düzeldi,fakat hala kötüler :(

Canım bende senin gibi düşünenlerdenim...Dr.un hiç önemi yok her halükarda yag dolgusu yapılacak ve o yağların bir kısmı ericek

O nedenle bir kere yaptırıp ,dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok...Ahmet beye 6.500 verene kadar 3000 liraya operasyon yapan dr.a gitmek daha mantıklı, yağ dolgusu işlemini tekrarlatabilirizde...%100 yağ dolgusu için bir kaç operasyon geçirilmesi daha mantıklı geliyor bana.

En iyisinede gitsek dolgu yapılan yağların bir kısmı eriyor bu sen derece net ve açık...

Sen konusunda en iyi olan dr.a gittin ve operasyonu gerçekleştirdin arkadaşım...Eğer yanlış düşünüyorsam lütfen söyle...Bende şu maddi kısmı halledip en kısa zamanda ameliyat olucam, arkadaşlarımın fikirlerine ve izlenimlerine ihtiyacım var...

Arkadaşlarım, eger kemik kalınllıgından ötürü baldırlarınız ya da bacaklarınız kalınsa sonun için doktorun yapabilecegi hiçbirsey yok. Eger kemiğiniz ince ancak kas veya yag fazla ise o zaman sorun yok. onların çözümü var.O yüzden yaptırdım işe yaramadı diyenlere bakmayın, onların muhtemeelen kemikleri kalındır. Bende aynı dertten muzdaribim, hasan fındık ve ahmet karacanlar arasında gidip geliyorum. Ama yaptırıcam. Temmuzda işe başlayacağım, eşim olur verirse inş yaptıracagım. yıllardır etek şort elbise giyerken çekinmekten bıktım. Çok güzel bir fiziğim var ve bacaklarımın bunu bozmasını istemiyorum artık...:2:

Back
X