• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahududu yaprağı çayı doğumu başlatır mı

betulodabs

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
10
4
1
21
Merhaba kızlar bugün 39+2 olduk ve bu hafta doğum gerçekleşmezse suni sancıyla doğumum başlancağı söylendi hiç istemiyorum doğal yollardan ne yapabilirm ahududu yaprağı çayı duydum günde 2 fincan deneyen var mı veya neler denediniz her gün merdiven inip çıkıyorum hurma ananas yiyorum ama hiç tık arada arada adet sancısı gibi ağrı oluyo sonra geçiyor

ben 25.haftadan sonra içtim günde bir bardak 37+5te doğurdum. hurma da yedim günde 3 tane. ama bu çok da ne yediğinizle ilgili değil. doğacağı varsa doğuyor

ben 25.haftadan sonra içtim günde bir bardak 37+5te doğurdum. hurma da yedim günde 3 tane. ama bu çok da ne yediğinizle ilgili değil. doğacağı varsa doğuyor
Gerçekten öyle bazen pes ediyorum bırakıyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor somra neden gelmiyor diye kafaya takıyorum hamilelik psikolojisi işte ☺️

Gerçekten öyle bazen pes ediyorum bırakıyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor somra neden gelmiyor diye kafaya takıyorum hamilelik psikolojisi işte ☺️
aksak yürüyüş yapın bol bol merdiven inip çıkın. ben pilates topunda da zıplıyordum

Back
X