Aidin Salih su orucu

kumsalhsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2025
3
0
1
26
Herkese merhabalar Aidin Salihin kitabını aldım 10gunluk su orucunu yapicaktim ama zayıflamak için değil bende gastirit Reflü olduğu için ama dayanamadım 3.gunu bozdum baya halsizlestim bugün orucu bozduğumun 2.gunu dünde meyve suyuyla açtım sonra yoğurt elma rendesi hafif şeyler yedim bugünde elim ayağım uyuşuk gibi olunca salatalık yedim iyice cignedim direk katıya geçmemek için bu orucu yapanlar yazabilirmi haslzilik normalmi ne zaman sonra geçiyor

El ayak titremem göbek düşüklüğü yüzünden oluyormuş komuşu teyze var ALLAH bin kere razı olsun yaptı göbeğimi düzeldim

Bu kadının nasıl bir sahtekar olduğu defalarca açıklandı hâlâ kitaplarını alanlar mi var hayret

Bu kadının nasıl bir sahtekar olduğu defalarca açıklandı hâlâ kitaplarını alanlar mi var hayret
Açlığın faydalarını sadece o söylemiyor doktorluktan istifa edip ALLAH'in izniile açlıkla bütün hastalıklardan kurtulursunuz diyen doktorlar var gasirit ve reflü için yaptım elhamdülillah kendimi daha iyi his ediyorum tabi bu açlık orucu herkeste farklı görünür yapamayanlar da vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…