- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
Son düzenleme: