• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Apartmanı

sinemm3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
91
19
3
Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum

Son düzenleme:
Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.Kendi evi çok soğuk oluyor kışın .orda bakıcaktı ama.Birde getir götür olmasın soğukta dedik.Yazın kendi evinde bakmak istiyor.Eşim pek istemiyor 2 arada kalıcam.
Ayrıca sürekli eşimi eleştiriyolar.Her yemek yaptığında eline sağlık demesini bekliyor.Eşimde her defasında demiyor aklına gelmiyor.Babam evde bir tadilat yaptı geçen gün eşim teşekkür etmemiş.Daraldım iyice.
ayrıca kv.ve alt kalttaki akrabaylada küs anem.Apartmandaki. Daha önceden bazı şeyler oldu aralarında.Biraz çirkefler de.
Açıkçası huzursuzum
bakıcı tut daha iyi huzurunu kaçırmak yerine

Eşinin teşekkür alışkanlığı kazanması lazım. Babanız ya da anneniz yapmak zorunda değil bunları. Ama destek oluyorlar e eşiniz de bi zahmet teşekkür etsin.
Teşekkür etmek çok güzel bir şey, aradaki muhabbeti arttıyor, insanı kibirden uzaklaştırıyor.

Teşekkür eline sağlık unutulur mu ?
Eşiniz kaba annenizin beklentisi normal .
Masaya oturmadan hatırlatın tadilat vb şeyler için de çok güzel olmuş " teşekkür ederiz " de ikinizin yerine öyle kurtar durumu .

Alt kattakini uyarın biraz dikkat etsinler

Sıkıntı sadece kayınvalide de değil bence.
Annenin ve babanın da eşin hakkında eleştirileri nahoş olmuş.
Şöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi oldu
Çalışmamı çekemiyorlar.

Eşim farkında değil bize destek olduklarının.Ben çalışayım diye bakıyorlar bebeğimize.Ona göre bakmasalar da olur.Ben çalışmasam da olur yani.

Şöyle oldu.Ses olayını sölemişlerdi kv.ye. O da sese katlanamayan defolur gider demişti.Anemi kovmuş gibi oldu
Çalışmamı çekemiyorlar.

Sizde bu söze karşı hala o evde misiniz ?
Eşinizin annesinin hatasını affettirmek için elini yapmadığı şey kalmaması lazım tabiki bi özür bi teşekkür bi eline sağlığı fazlasıyla beklerler

sen tam olarak kimden şikayetleniyorsun anlamadım. ama en son noktada senin çalışmak istediğini, ailenin sana destek olmak için çocuğa bakmaya hergün sana geldiğini, eşinin ve kayınvalidenin çalışmanı pek de istemediğini kıskandıklarını anladım. neden kıskanıyorlar orasını anlamadım ama...

o zaman annene destek çıkacaksın. eşin annene babana karşı biraz daha nazik olmalı. eline sağlık lafı unutulmamalı bence. evet kendi evini bırakıp gidip kocanın evinde akşama kadar durup yemek de yapıyorsa bir teşekkür beklemek annenin hakkı. eşin de eşek değilse bunu söylemeye mecbur. hem de her defasında. kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinde, bir su verilip bir çay demlendiğinde her defasında tek tek teşekkür etmeli. dediğim gibi eşek değilse...

İyi de annenin olmadığı Zaman'larda sen ne yapıyorsun

Yani o Bebek en küçükken ve hafta sonu uyanmıyor da hep annene mi denk geliyor

Sanki fazla şikayetçi gibi

Arkadaşlar eline sağlık desinler demiş de rutin olmuş artık her gün demesini beklemek garip bence

Özel bir yemek olur ağır her zaman yapılmayan bir şey olur denir de her gün eline sağlık demenin anlamı yok ki

Bu arada madem şikayetçi yapmasınlar

Bir de baban tadilat yaptı teşekkür bekledi de eşine sordu mu bunu yapmayı mesela

Ben bu siteden kız ailelerinin kız evini çok sahiplenip damatların da sürekli minnettar olmasını beklediği hissine kapıldım

Çalışmamı çekemiyorlar.
Bence çalışmanı değil de belki annenin hergün sizde olmasına, bebeğe bakmasına bozuluyorlardır eşinin ailesi.
Bakıcı tutup her iki tarafa da eşit mesafe de olmaktan ya da taşınmaktan başka çaren yok gibi.

İyi de annenin olmadığı Zaman'larda sen ne yapıyorsun

Yani o Bebek en küçükken ve hafta sonu uyanmıyor da hep annene mi denk geliyor

Sanki fazla şikayetçi gibi

Arkadaşlar eline sağlık desinler demiş de rutin olmuş artık her gün demesini beklemek garip bence

Özel bir yemek olur ağır her zaman yapılmayan bir şey olur denir de her gün eline sağlık demenin anlamı yok ki

Bu arada madem şikayetçi yapmasınlar

Bir de baban tadilat yaptı teşekkür bekledi de eşine sordu mu bunu yapmayı mesela

Ben bu siteden kız ailelerinin kız evini çok sahiplenip damatların da sürekli minnettar olmasını beklediği hissine kapıldım
hafta sonu aşırı bir ses herzaman olmuyor.Ama bazen oluyor tabi.Benimde bebeğim büyicek oda evde koşacak belki.O yüzden bişey sölemek istemiyorum. Küsüyolar herşeye zaten. Birbirimize tahammülümüzün olması lazım.Yani benim çocuğumun büyümesini bekliyorum ben.Şikayet ederlerse de lafım hazır.''Biz 5 yıldır senin çocuklarını şikayet etmedik diye'' .
Tadilattan haberi var eşimin.Elinden gelmiyor.Babam da çok iyi yapar tadilatı.

Aile apartmanında oturuyoruz ben çalışıyorum ve anemler bebeğime bakmak için gündüz bana geliyorlar. Hergün bana alt kattakileri şikayet ediyorlar onunda ufak çocuğu var.Sürekli evin kapılarının çarpıldığını apartman içinde birbirlerine seslendiklerini rahatsız olduklarını söylüyorlar.Benim bebeğimde sese çok duyarlı tam dalmazsa ufak sesten uyanıyor.Benim de aram iyi değil onlarla merhaba merhaba ve özel günlerde bir araya geliyoruz. Anemler bilinçli olarak kapıları kadının çarptığını söylüyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Artık hergün yapılan bu sitemlerden usandım.Kendi evi çok soğuk oluyor kışın .orda bakıcaktı ama.Birde getir götür olmasın soğukta dedik.Yazın kendi evinde bakmak istiyor.Eşim pek istemiyor 2 arada kalıcam.
Açıkçası huzursuzum
işin zor bacım.... çözümde kolay degil... eşine desen onlar yapmasın diyecek..onlara yapma desen başka türlü oalcak...
he bak ne olabilir... herkes sana birşeyi şikayet ettiginde gidin sorunnuz kiminle ise onunla bnu konuşup olayınızı halldein de. 6-7 yaşlarında cocuklara bu yapılır. annneee ahmet sacımı cekti annee demet benim elime vurdu dediklerinde anneler olaya mudahil olamamaları kendi sorunuzu kendiniz çözün diyip uzaktan gözetleme ile olayı nasıl halletitiklerine bakmalıdır. olay çözülemiyorsa veya kötüye gidiyorsa anneler muhadele edebilir ama kişiye degil ortaya konuşup yaptıkları yanlışı fark etmeleri saglanmalıdır... bunun gibi birşey dene :)
tutarsa senindir tutmazsa hiç senin olmamıştır :P :D

Teşekkür eline sağlık unutulur mu ?
Eşiniz kaba annenizin beklentisi normal .
Masaya oturmadan hatırlatın tadilat vb şeyler için de çok güzel olmuş " teşekkür ederiz " de ikinizin yerine öyle kurtar durumu .

Alt kattakini uyarın biraz dikkat etsinler
+1

Bence çalışmanı değil de belki annenin hergün sizde olmasına, bebeğe bakmasına bozuluyorlardır eşinin ailesi.
Bakıcı tutup her iki tarafa da eşit mesafe de olmaktan ya da taşınmaktan başka çaren yok gibi.
Bravo evet tam bahsettiğin gibi.Bebeğe anemlerin bakmasına bozuluyorlar.Bakıcıya rahat vermezler 2 günde postalarlar.Bakıcı araştırmıştım.Maaşımın tamamını vermem gerekti ve güvenebileceğim kimse yoktu.

Bravo evet tam bahsettiğin gibi.Bebeğe anemlerin bakmasına bozuluyorlar.Bakıcıya rahat vermezler 2 günde postalarlar.Bakıcı araştırmıştım.Maaşımın tamamını vermem gerekti ve güvenebileceğim kimse yoktu.
Tamam işte sorunun neden kaynaklandıgını biliyorsan, cözüm yolu bulman daha kolay olur.

Kv.bebeği sevmeye bile gelmiyor.Benim anemler hafta sonu bile özlüyolar.
O laftan sonra iplerimiz koptu nefret ettim kv.den. Mümkün olduğunca görüşmüyorum. Mesafe koydum baya .Yine de saygısızlık yapmamaya çalışıyorum.

Back
X