Öncelikle kayıplarınız için çok üzgünüm

dayanma gücü dilerim. Dekolmanla doğum yaptım 35. Haftada başıma ne geldiğini o kadar anlamadım ki doktorum hissettirmediği için, geçenlerde başka bir hekim altını çize çize büyük badire atlattığımı söyleyince forumlarda okumaya başladım. Ben galiba hem talihsiz hem talihliyim. Aile geçmişinde yada çevremde hiç duymadım zaten başa gelme oranı 1000/6 bir olaymış. Hareketleri biraz seyrelmişti doktorum hemen gel dedi nst de sancı ve rahimde yumuşama vardı. Kontrol amaçlı 1 gece yatacaktım ciğer geliştirici vuruldu bebeğe. Açılma 1 parmak oldu durdu 2. İğnenin etkin saati dolunca taburcu olacaktım. Düzenli saatlerle nst bakılıyordu. Sancılar kesildi keyfim yerinde ağrım yok, kanamam yok, tansiyonum 10.5 ( normalim düşük zaten) muhabbet ediyorum keyfim yerinde acilen bir kaosla hemşire beni sezeryana alacaklarını söyledi, doktorum telefondaydı kalp atışlarını beğenmedim alalım bebeği dedi. Çok güvendiğim için sorgulamadım. Tok karna girince sezeryan baya zorladı beni, sonra bebeğimi bi kokladım doktorum durumu söyledi ve korkma iyisiniz dedi. 15 gün solunum sıkıntısı yoğun bakım ve sonra bebeğimle evimize geldik. Ama o 15 gün ölüm gibiydi sizleri düşünemiyorum kalbim ağrıdı yazıları okurken. Bu durumda tek söyleyebileceğim pimpirikli doktor bulun nolur. İzmir için de mehmet şükrü budak hariç kimselere güvenmem. Dekolman doğum öykülü özel bir öğrencim vardı. Kimin hayır duasını aldık bilmiyorum ama başıma ne geldiğini aylar sonra anlıyorum