Aile hastanesi bahçelievler doğum yapan varmı ???

Doğum yapmadım ama uzun zamandır oranın takibindeyim ve memnunum :) doğum yapmış bi arkadaşın tavsiyesi ile oraya gitmeye başladım zaten ...bu kadar yardımcı olabileceğim şimdilik :)

Yarın kontrolüm var bunu da görüşeceğim yalnız ben sağlık personeli olduğum için bnm ayrıca indirimim var ancak aşağı yukarı bir bilgimiz olur sanırım. Ayrıca hangi yenidoğam testlerini içerdiğini de soracağım. Bazı özel hastanelerde yapılan tahlillerde farklılıklar oluyormuş . İşitme testi falan yapmıyormuş

arkadaslar
dogum yapan varsa düşüncelerini öğrenebilirmiyim

tskler

Ben iki doğumumu da orada yaptım. İlkinde JFK idi gerçi sonra Acıbadem grubunun almasıyla Aile Hastanesi oldu. Odaları temiz personeli genelde ilgili gerçi bizim gece hemşiremiz son derece ilgisizdi şikayetimizi de belirttik yazılı olarak. Ölçmediği tansiyonu kafadan atıp yazmıştı kağıda o derece yani. Ama bebek hemşirelerimiz çok iyi ve ilgiliydi. Gündüz hemşireleri de öyle. Odalar son derece sıcak oluyor. Cam da açamıyorsunuz ya da açık havaya çıkamıyorsunuz ben çok bunalmıştım. ÜStelik süit oda dedikleri nisbeten geniş odada kalmıştık.
Ben aralıkta doğum yaptım. 3500 tl ödedik sezeryan doğuma. Doktor doçent olduğu için diğerine göre daha yüksekmiş ücreti. 150 Tl de büyük oda farkı ödedik gecelik.

çok tesekkurler cnm
peki doğum fiyatları hakkında bilgin varmı? yada oldugunda yazarmısın

Bugun fiyat birimi ile konuştum hala 2012 fiyatlarını uyguluyoruz dediler
Normal 2000tl epidural istenirse +500tl
Zorunlu Sezeryan 2500 tl isteğe bağlı Sezeryan 3000 tl
Suit oda istenirse +150tl fark alınıyormuş
Benim Dr um sadece uzman akademisyenligi olan bir Dr daha var onun ücretleri daha farklı oluyormuş
Doğumdan sonra bebekten topuk kanı alınıyor kan grubu belirlenmesi ve işitme testi yapıyorlarmış
Şimdilik bilgiler bu kadar :)

Ben iki doğumumu da orada yaptım. İlkinde JFK idi gerçi sonra Acıbadem grubunun almasıyla Aile Hastanesi oldu. Odaları temiz personeli genelde ilgili gerçi bizim gece hemşiremiz son derece ilgisizdi şikayetimizi de belirttik yazılı olarak. Ölçmediği tansiyonu kafadan atıp yazmıştı kağıda o derece yani. Ama bebek hemşirelerimiz çok iyi ve ilgiliydi. Gündüz hemşireleri de öyle. Odalar son derece sıcak oluyor. Cam da açamıyorsunuz ya da açık havaya çıkamıyorsunuz ben çok bunalmıştım. ÜStelik süit oda dedikleri nisbeten geniş odada kalmıştık.
Ben aralıkta doğum yaptım. 3500 tl ödedik sezeryan doğuma. Doktor doçent olduğu için diğerine göre daha yüksekmiş ücreti. 150 Tl de büyük oda farkı ödedik gecelik.

Merhabalar
Öncelikle bebeklerinizi Allah bağışlansın sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah :)
Sanırım doğumunuz gece olmus ben merak ediyorum da gece kendi Dr nuz hastaneye geldi mı ve bunun için fark ücret istediler mı

Merhabalar
Öncelikle bebeklerinizi Allah bağışlansın sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah :)
Sanırım doğumunuz gece olmus ben merak ediyorum da gece kendi Dr nuz hastaneye geldi mı ve bunun için fark ücret istediler mı

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Doğumum gündüz oldu. Mesai saati sonrası nöbet değişip gece hemşireleri geldiği için öyle yazdım. Doğumu yaptıran bu hastanenin kendi doktoruydu.

Bugun fiyat birimi ile konuştum hala 2012 fiyatlarını uyguluyoruz dediler
Normal 2000tl epidural istenirse +500tl
Zorunlu Sezeryan 2500 tl isteğe bağlı Sezeryan 3000 tl
Suit oda istenirse +150tl fark alınıyormuş
Benim Dr um sadece uzman akademisyenligi olan bir Dr daha var onun ücretleri daha farklı oluyormuş
Doğumdan sonra bebekten topuk kanı alınıyor kan grubu belirlenmesi ve işitme testi yapıyorlarmış
Şimdilik bilgiler bu kadar :)

benım doktorum o hastanede calısmıyor ama orada yapıyor dogumlarını acaba o zaman ucret farklı olurmu
topuk kanı testlerıne ucret mı ödüyoruz yoksa bu fiyatların içinde mi acaba

benım doktorum o hastanede calısmıyor ama orada yapıyor dogumlarını acaba o zaman ucret farklı olurmu
topuk kanı testlerıne ucret mı ödüyoruz yoksa bu fiyatların içinde mi acaba

Dışarıdan Dr geldiğinde fiyat farklı oluyor dediler ama bizim öyle bir durumumuz olmadığı için açıkçası ben sormadım. Topuk kanı işitme testi ve kan grubu tahlili doğum paketinin içinde imiş ayrıca bir ücret ödenmiyor yani

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Doğumum gündüz oldu. Mesai saati sonrası nöbet değişip gece hemşireleri geldiği için öyle yazdım. Doğumu yaptıran bu hastanenin kendi doktoruydu.

Teşekkür ederim cevabınız için utku bey sanırım sizin Dr nuz ben Ali Osman beyin hastayım. Daha önce biri bana gece Dr gelirse fark ücreti isterler demişti de o yüzden merak ettim.

Merhabalar, sanırım doktorunuz Ali Utku Bey değil mi? ben de yavşa yavaş hazırlık aşamasına girmek istiyorum ve dolayısıyla doktor arıyorum. Özgeçmişine baktığımda oldukça iyi geldi Ali Utku Bey, siz ne dersiniz? memnun musunuz? ben sezeryan istiyorum dolayısyla buna karşı olmayan birisi lazım :) önerileriniz varsa ona da açığım. bahçeşehir tarafında oturuyorum bu arada

kızlar bende 1 yıl önce bu hastanede dogum yaptım suit odada kaldım dısardan bi doktorum vardı sezeryan dogum yaptım odaları temız ve genişti yaa herseyden memnun kaldım memnun olmadıgım tek konu gece bakan bebek hemsıresı okadar sinir ettiki beni anlatamam ojeli tırnaklarını parmaklarını cocugumun agzına vermelerr vee bebeğim ilk göğsümü verdiğimde almadı hemen biberon verdiler vee ben 6 ay boyunca gögüslerimi sağarak vermek zorunda kaldım cunku biberonu alan cocuk bidaha göğsümü almadı..o yuzden 2.cocugumu asla bu hastanede dunyaya getırmıcemmm...

Teşekkür ederim cevabınız için utku bey sanırım sizin Dr nuz ben Ali Osman beyin hastayım. Daha önce biri bana gece Dr gelirse fark ücreti isterler demişti de o yüzden merak ettim.

Merhaba canim, oncelikle bi avazda dogumlar dilerim.bende ali osman bey in hstasiyim..ama çok yeni sen uzun zamandir ona mi gidiyosun? Memnun musun birde normal doguma bakis acisi nasil ? Inan kafam cok karisik. Bi hastAsini gorunce ins.bilgi alabilirim dedim...bi gittigimizde cok iyiydi ama birinde de ne sorsam ters cevaplar verdi..insan hep guleryuz istiyo tabi...yanitlarsan cok sevinirim

Merhaba canim, oncelikle bi avazda dogumlar dilerim.bende ali osman bey in hstasiyim..ama çok yeni sen uzun zamandir ona mi gidiyosun? Memnun musun birde normal doguma bakis acisi nasil ? Inan kafam cok karisik. Bi hastAsini gorunce ins.bilgi alabilirim dedim...bi gittigimizde cok iyiydi ama birinde de ne sorsam ters cevaplar verdi..insan hep guleryuz istiyo tabi...yanitlarsan cok sevinirim

Merhabalar
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ... Hamileliğimin 13. Haftasından beri Ali Osman bey in takibindeyim. Açıkçası kendisinden ilgisinden sorduğum saçma sorulara bile uzun uzun cevap vermesinden her aradığımda mutlaka en kısa zamanda kendisine ulaşıp bilgi alabilmekten çok memnunum. Zaten kendisine tavsiye ile gitmiştim. Doğuma az kaldı ancak kendisi doğum ile ilgili pek konuşmuyor. Şimdilik herşeyimiz normal gidiyor diyor sadece. Doğum yöntemi konusunda hiç bir yönlendirme yapmadı şimdiye kadar. Ama bana kendisini tavsiye eden arkadaşımı normal doğuma teşvik etmiş ancak arkadaşım daha önce bir bebeğini kaybettiği için isteğe bağlı sezeryan oldu.
Velhasıl ben kendisinden memnunum. Ancak tabiki herkesin kötü günü oluyor. Belki ters birşeyler oldu üstüne geldiniz. He birde kendini övmeyi seviyor Dr Bey :)
Yardımcı olabildi isem sevinirim :) inş sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirir bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)

Arkadaşlar merhaba. Ben Acıbadem aile hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorum. Odalar nasıl? Suit odalari büyükmü? Oda süslemelerinde yardım edicek bir firma varmı?

Back
X