- Konu Sahibi greeneyes86
-
arkadaslar
dogum yapan varsa düşüncelerini öğrenebilirmiyim
tskler
çok tesekkurler cnm
peki doğum fiyatları hakkında bilgin varmı? yada oldugunda yazarmısın
Ben iki doğumumu da orada yaptım. İlkinde JFK idi gerçi sonra Acıbadem grubunun almasıyla Aile Hastanesi oldu. Odaları temiz personeli genelde ilgili gerçi bizim gece hemşiremiz son derece ilgisizdi şikayetimizi de belirttik yazılı olarak. Ölçmediği tansiyonu kafadan atıp yazmıştı kağıda o derece yani. Ama bebek hemşirelerimiz çok iyi ve ilgiliydi. Gündüz hemşireleri de öyle. Odalar son derece sıcak oluyor. Cam da açamıyorsunuz ya da açık havaya çıkamıyorsunuz ben çok bunalmıştım. ÜStelik süit oda dedikleri nisbeten geniş odada kalmıştık.
Ben aralıkta doğum yaptım. 3500 tl ödedik sezeryan doğuma. Doktor doçent olduğu için diğerine göre daha yüksekmiş ücreti. 150 Tl de büyük oda farkı ödedik gecelik.
Merhabalar
Öncelikle bebeklerinizi Allah bağışlansın sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah :)
Sanırım doğumunuz gece olmus ben merak ediyorum da gece kendi Dr nuz hastaneye geldi mı ve bunun için fark ücret istediler mı
Bugun fiyat birimi ile konuştum hala 2012 fiyatlarını uyguluyoruz dediler
Normal 2000tl epidural istenirse +500tl
Zorunlu Sezeryan 2500 tl isteğe bağlı Sezeryan 3000 tl
Suit oda istenirse +150tl fark alınıyormuş
Benim Dr um sadece uzman akademisyenligi olan bir Dr daha var onun ücretleri daha farklı oluyormuş
Doğumdan sonra bebekten topuk kanı alınıyor kan grubu belirlenmesi ve işitme testi yapıyorlarmış
Şimdilik bilgiler bu kadar :)
benım doktorum o hastanede calısmıyor ama orada yapıyor dogumlarını acaba o zaman ucret farklı olurmu
topuk kanı testlerıne ucret mı ödüyoruz yoksa bu fiyatların içinde mi acaba
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Doğumum gündüz oldu. Mesai saati sonrası nöbet değişip gece hemşireleri geldiği için öyle yazdım. Doğumu yaptıran bu hastanenin kendi doktoruydu.
Ben iki doğumumu da orada yaptım. İlkinde JFK idi gerçi sonra Acıbadem grubunun almasıyla Aile Hastanesi oldu. Odaları temiz personeli genelde ilgili gerçi bizim gece hemşiremiz son derece ilgisizdi şikayetimizi de belirttik yazılı olarak. Ölçmediği tansiyonu kafadan atıp yazmıştı kağıda o derece yani. Ama bebek hemşirelerimiz çok iyi ve ilgiliydi. Gündüz hemşireleri de öyle. Odalar son derece sıcak oluyor. Cam da açamıyorsunuz ya da açık havaya çıkamıyorsunuz ben çok bunalmıştım. ÜStelik süit oda dedikleri nisbeten geniş odada kalmıştık.
Ben aralıkta doğum yaptım. 3500 tl ödedik sezeryan doğuma. Doktor doçent olduğu için diğerine göre daha yüksekmiş ücreti. 150 Tl de büyük oda farkı ödedik gecelik.
Teşekkür ederim cevabınız için utku bey sanırım sizin Dr nuz ben Ali Osman beyin hastayım. Daha önce biri bana gece Dr gelirse fark ücreti isterler demişti de o yüzden merak ettim.
Merhaba canim, oncelikle bi avazda dogumlar dilerim.bende ali osman bey in hstasiyim..ama çok yeni sen uzun zamandir ona mi gidiyosun? Memnun musun birde normal doguma bakis acisi nasil ? Inan kafam cok karisik. Bi hastAsini gorunce ins.bilgi alabilirim dedim...bi gittigimizde cok iyiydi ama birinde de ne sorsam ters cevaplar verdi..insan hep guleryuz istiyo tabi...yanitlarsan cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?