Aile hastanesi ve Gulperi polat

TwoPrincess

Ortaya Karisik...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
5.043
3.766
198
Hanimlar aile hastanesi ve gulperi polat hanimin hastalarindan hem doktor hem hastaneyle ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.

Canım ben çok uzun zamandır Gülperi hanımın hastasıyım. Memnunum kendisinden. Allah nasip ederse doğumumuda ona yaptırmayı düşünüyorum. Ama hastane hakkında bilgim yok...

Cevabin icin tesekkurler canim, gulperi polat aile hastanesinde gozukmuyor baktigim zaman demet dincer diye bir bayan var, sen bu hastanede mi gidiyorsun gulperi hanima?

Merhaba Gülperi hanım aile hastanesinde hasta görmüyor artık sadece doğum için gidiyor diye biliyorum
Kendisi uzmanlar tıp merkezinde çalışıyor.
Iyi bir hekim iki düşük yaptım arada ameliyatlarım da var sağolsun Gülperi hanım çok iyi yönlendirdi
Moral olarak da her zaman yanımda
İnşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz

Cevabin icin tesekkurler canim, gulperi polat aile hastanesinde gozukmuyor baktigim zaman demet dincer diye bir bayan var, sen bu hastanede mi gidiyorsun gulperi hanima?
Ben esenyurtta oturuyorum burda uzmanlar tıp var ona gidiyorum. Arkadaşın dediği doğru uzmanlar tıpta hasta bakıyo aile hastanesinde doğuma giriyo yanlış bilmiyosam bi hastanede daha doğum yaptırıyo ama neresi bilmiyorum...

Back
X