• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi dalgalar

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.743
9.781
358
Hayırlı Ramazanlar. Şimdiden söyleyeyim,negatif yorumlar yapacak ve insanları anlamadan yorum yazıp kin kusacaklar konumdan uzak dursun.

Bilenler bilir,aile olarak biraz sıkıntılıyız. Çekirdek değil,teyzemler dayımlar falan...
Dün,teyzemin oğlu saksı almış internetten... diğer teyzem diyor ki(sorun yaşadığımız,anlayışsız,kırıcı ve kindar olan... birkaç konumda kendinden bahsetmiştim) “saksı alcağına üstüne başına alsaydın”
Diğer teyzem de üzüldü tabii. Bayağı da ağlamış. Ağlama sebebi,diğerinin bunları kırıcı bir dilde söylemesi. Ve kibirli. Aşağılayarak!
Diğer teyzem annemi arıyor neden üzgün telefonlarıma cevap vermiyor diye. Olayı bildiği için arada kaldı. “***** kırılmış o yüzden cevap vermiyor” diye söyledi çünkü söylemeseydi sen biliyordun taraf tutuyordun olacaktı. Sonrası bağırış çağırış. Gruplardan ayrılmalar,trip atmalar falan. O kadar bıktım ki insanları kırıp aile dramı yaratmasından.
Annem arada kaldı. Ben anneme üzülüyorum. Bitmeyecek mi şu aile içi ilişkiler? Böyle sorunlar yaşayan biraz bahsedebilir mi? :olamaz:

Son düzenleme:
Yani yapılacak çokta bisey yok bence . O zaman kavga ettiklerinde iki tarafada dönmeyecek bu sizin kavganız diyecek ,tabiî derse 🤷‍♀️
Öyle diyor ama diğer teyzem diyor ki; “ablaaa moralim çok bozuk. Ben sineye çekiyorum.” Ağlayıp sızlamalar. Diğer teyzem diyor ki, “size birşey söyledi mi? Sen biliyorsundur. Neden böyle öğrensene” 🤦🏻‍♀️

Kim niye kin kussun anlamadım. Hoş konuyu da anlamadım da. Her ailede böyle şeyler olabilir bu kadar büyütülecek ne var ben mi kaçırdım ?

Annemin sorunu elbette değil. Arada bırakıp üzüyorlar demek istiyorum. Okudunuz mu konumu abla?
Yaşın kaç 😂
Annen koskoca birey üzülmemeyi de arada kalmamayıda bilmeli. Gerekirse ikisiyle de konuşacak yada uzaklaşacak. Bunun tasası size niye düşüyor ben onu anlamadım.
Ayrıca konuyu okudum ve yaptığınız yorumdanda kesin annenizin sorunu olduğuna kanaat getirdim

Yani kadının karakteri bu artık anlamış olması lazım diğer teyzenizin de.Böyle ağlamak falan da abartı bana kalırsa.Huyu böyle olan biri bana laf atsa ya tamam he der geçerim,ne üzerine düşünüp kendisini mutsuz ediyor ?
Anneniz de kulaklarını kapasın bence.Söylesin ikisi de birbiriyle problemleri neyse oturup kendi aralarında halletsinler.Çünkü cidden ortada hiçbir şey yok,biri anladığım kadarıyla kaba diğeri de fazla hassas,annenizi de arada bırakmasınlar artık,gerekirse sınırını çizsin anneniz.

Yaşın kaç 😂
Annen koskoca birey üzülmemeyi de arada kalmamayıda bilmeli. Gerekirse ikisiyle de konuşacak yada uzaklaşacak. Bunun tasası size niye düşüyor ben onu anlamadım.
Ayrıca konuyu okudum ve yaptığınız yorumdanda kesin annenizin sorunu olduğuna kanaat getirdim
Tasası bana mı niye düşüyor? İnsan olan herkes annesine üzülür. Sorun neden annemde olsun? Bence SİZ zahmet etmişsiniz okuma gafletine düşmeseydiniz keşke... Hayırlı Ramazanlar.

Yani kadının karakteri bu artık anlamış olması lazım diğer teyzenizin de.Böyle ağlamak falan da abartı bana kalırsa.Huyu böyle olan biri bana laf atsa ya tamam he der geçerim,ne üzerine düşünüp kendisini mutsuz ediyor ?
Anneniz de kulaklarını kapasın bence.Söylesin ikisi de birbiriyle problemleri neyse oturup kendi aralarında halletsinler.Çünkü cidden ortada hiçbir şey yok,biri anladığım kadarıyla kaba diğeri de fazla hassas,annenizi de arada bırakmasınlar artık,gerekirse sınırını çizsin anneniz.
Et tırnaktan ayrılmıyor mecburen. Arabuculuk işleri düşüyor bir şekilde ben de anlamıyorum... Çok haklısınız ama annemin merhamet duygusunu kullanıyorlar anlamıyorum artık kendi kanımdan olsalar bile insanları.

Bizde de amca ilişkileri öyleydi babam vefat ettikten sonra bize hiç faydaları dokunmayan amcalarım nedense en mutlu günlerimizde sıkıntı çıkartmalar ayy biz o aileyle kusuz kız vermeyiz biz öyleyiz böyleyiz yaa kardeşim nisan atmıştı amcamın eşinin yeğeniydi sırf eşinden dolayı bizim yanımızda olmadı o zamandan dargindik sıra benim dugunume geldi haklı olan bizken bizden özür bekliyorlar babam yok annemi sahipsiz zannediyorlar amcam köyde hoca nikahları falan o yapıyor benim.nikahim.yapilacak 8 defa gitmişler neymiş annemin gelmesini beklemiş ayağına bizde gitmesin dedik ann3me gitmedi o gündür bugündür konuşmuyoruz ailesiyle valla insan öyle rahat oluyor muhabeti kesince

Böyle yorucu insanlarla bu kadar sık görüşmeyin. Aile grubu falan ne gerek var. Çok özlersin samimiyet akar her yerden anlarım, öteki türlü gerek yok. Bayramdan bayrama naber, nasılsın, bilmem ne.. bitti gitti. Yeter de artar bile. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Tasası bana mı niye düşüyor? İnsan olan herkes annesine üzülür. Sorun neden annemde olsun? Bence SİZ zahmet etmişsiniz okuma gafletine düşmeseydiniz keşke... Hayırlı Ramazanlar.
Ben annenize üzülmeyin mi diyorum? Sadece anneniz yetişkin birey ve kardeşleri ile ilişkilerini kendi halledebilir çok üzülüyor olabilir ama sizin buraya konu açmanızı gerektirecek bir durum yok. Kendisi açsa fikir vericez ama size ne diyebiliriz gidin teyzenizle kavga edin desem içiniz mi rahatlayacak. Konunun muhattabı anneniz bunu demeye çalışıyorum. Sorun annenizde de demedim bunu da nereden çıkardınız anlamadım. Ama okuma yetileriniz zayıf sanırım. Size de hayırlı ramazanlar.

Bizde de amca ilişkileri öyleydi babam vefat ettikten sonra bize hiç faydaları dokunmayan amcalarım nedense en mutlu günlerimizde sıkıntı çıkartmalar ayy biz o aileyle kusuz kız vermeyiz biz öyleyiz böyleyiz yaa kardeşim nisan atmıştı amcamın eşinin yeğeniydi sırf eşinden dolayı bizim yanımızda olmadı o zamandan dargindik sıra benim dugunume geldi haklı olan bizken bizden özür bekliyorlar babam yok annemi sahipsiz zannediyorlar amcam köyde hoca nikahları falan o yapıyor benim.nikahim.yapilacak 8 defa gitmişler neymiş annemin gelmesini beklemiş ayağına bizde gitmesin dedik ann3me gitmedi o gündür bugündür konuşmuyoruz ailesiyle valla insan öyle rahat oluyor muhabeti kesince
Ahh... çok üzüldüm:KK43: Allah rahmet eylesin. Yani mutlu gününde gözü olan akraba da ne bileyim... insan utanır yaa. Anlar yani mutlu olsun ne var bunda anlamıyorum...

Böyle yorucu insanlarla bu kadar sık görüşmeyin. Aile grubu falan ne gerek var. Çok özlersin samimiyet akar her yerden anlarım, öteki türlü gerek yok. Bayramdan bayrama naber, nasılsın, bilmem ne.. bitti gitti. Yeter de artar bile. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Ben de daha aylar önce ayrılmakla çok iyi etmişim. Böyle kuruyorlar işte diyorlar ki ailesine değer veren belli kalsınlar biz bize konuşalım bilmem ne... değer gruplarla hediyelerle mi ölçülüyor bilmiyorum ama bizde öyle maalesef... mecburen yüzyüze bakılıyor🤤

Back
X