• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile içi dalgalar

Elimin erdiği yere haftada bir çıkıp ihtiyacımı alıyorum valla vebal almak gibi geliyor bana. Büyük internet siteleri çatır çatır reklamlar veriyor bunlar hep para, durumları iyi sanki bence. :KK43:
Bir hesapta paylaşılmıştı instagramda, normale göre daha yoğun çalışıp bir de insanlardan virüslü muamelesi görüyormuş kargocular "ayy elini sürme kapıya ıyy şuraya bırak paketi" diye. Kafayı yedik ülkece de bu kadar korkan kargocuyu da kullanmasın.

Aynen öyle. Market alışverişi yapanı anlıyorum, evine paket servis yapan bir yerden tatlı söyleyen komşu gördüm ben. Yemesem ne olur ki hijyene güvenip de yiyemem. Yiyeceksem de riski kendim alır çıkar kendim alırım. Bana ilk günden beri bu iş vebal almak gibi geliyor.

Haklısınız. Benim mail kutuma o kadar çok reklam geliyor ki bu aralar artık gına geldi. Ben de elimden geldiği kadar etraftaki küçük dükkanlardan almaya çalışıyorum. Simdi bir çoğu şükür tekrar açabildi. Bir süre her yer kapalıydı.

Bana annem artık eskisi gibi susmadigim için "Sen evlendikten sonra değiştin" dedi, halbuki bu durumun evlilikle alakası yok. Zamanla kendimi tüm bu sahte dramlardan ve saçmalıklardan geri çektiğim için artık daha iyi herseyi görüyorum. Benim evime insanlar gelse rahat ediyorlar, çünkü dram yok, dedikodu yok. Insanlar kendini güvende hissediyor. Ve bence aile aslında bu. Zor zamanda, kendini zayıf hissettiğin zaman ailen seni tutar, destek verir. Ama bir cok ailede aile bağları tam tersi icin kullanilir. Ben sana b* gibi davranabilirim, çünkü aramizda kan bağı var. Böyle bir mantık olabilir mi? Negatif insanlarin benim hakkımda ne düşündüğü umrumda değil. Sahsen öyle bir pozisyondayim ki kimsenin hayatında, malında mülkünde gözüm yok. Bana biri "kıskanc" dese gülerim bu yüzden. Sizde öyle yapın. Şanslısınız ki hayatını boş dramlarla doldurmak isteyen insanlardan değilsiniz
Teşekkür ediyorum. Artık ben de öyleyim. İnsanlar tatiline bile karışabilir mi? Öyle negatifler ki,benim çocuğum üzerinde bile söz hakkına sahipler. Ben laf söyletmiyorum böyle de böyle sıfatlara yakıştırılıyorum. Ama olsun yani dedikodudan,kinden,kibirden beslenmekten çok daha evladır.

Haklısınız ama inan küsse falan daha çok üzülecek,bi de böyle aşırı merhametliyse falan kendini suçlayacak.Ne bileyim yönlendiren kişi olmayın sadece.Annenize gene yardımcı olabilirsiniz. Farklı konulardan sohbet edin,güldürdün, kafası dağılsın.O anlatmak isterse dinleyin ama gaza getirmeyin.Kardeşleriyle ilgili farklı bir karar verirse haberiniz olur zaten.

Şunu da söyleyim anneniz yıllardır alışmıştır kardeşlerine de onlarla ilişkilerine de.Anneniz çocuk değil. Siz kendinizi üzmeyin ki karnınızdaki bebiş de üzülmesin.Türk ailelerinin çoğunda olur böyle şeyler,akışına bırakın.
Teşekkür ediyorum😍

Elimin erdiği yere haftada bir çıkıp ihtiyacımı alıyorum valla vebal almak gibi geliyor bana. Büyük internet siteleri çatır çatır reklamlar veriyor bunlar hep para, durumları iyi sanki bence. :KK43:
Bir hesapta paylaşılmıştı instagramda, normale göre daha yoğun çalışıp bir de insanlardan virüslü muamelesi görüyormuş kargocular "ayy elini sürme kapıya ıyy şuraya bırak paketi" diye. Kafayı yedik ülkece de bu kadar korkan kargocuyu da kullanmasın.

Aynen öyle. Market alışverişi yapanı anlıyorum, evine paket servis yapan bir yerden tatlı söyleyen komşu gördüm ben. Yemesem ne olur ki hijyene güvenip de yiyemem. Yiyeceksem de riski kendim alır çıkar kendim alırım. Bana ilk günden beri bu iş vebal almak gibi geliyor.
Maalesef ki öyle... 😰

Hayırlı Ramazanlar. Şimdiden söyleyeyim,negatif yorumlar yapacak ve insanları anlamadan yorum yazıp kin kusacaklar konumdan uzak dursun.

Bilenler bilir,aile olarak biraz sıkıntılıyız. Çekirdek değil,teyzemler dayımlar falan...
Dün,teyzemin oğlu saksı almış internetten... diğer teyzem diyor ki(sorun yaşadığımız,anlayışsız,kırıcı ve kindar olan... birkaç konumda kendinden bahsetmiştim) “saksı alcağına üstüne başına alsaydın”
Diğer teyzem de üzüldü tabii. Bayağı da ağlamış. Ağlama sebebi,diğerinin bunları kırıcı bir dilde söylemesi. Ve kibirli. Aşağılayarak!
Diğer teyzem annemi arıyor neden üzgün telefonlarıma cevap vermiyor diye. Olayı bildiği için arada kaldı. “***** kırılmış o yüzden cevap vermiyor” diye söyledi çünkü söylemeseydi sen biliyordun taraf tutuyordun olacaktı. Sonrası bağırış çağırış. Gruplardan ayrılmalar,trip atmalar falan. O kadar bıktım ki insanları kırıp aile dramı yaratmasından.
Annem arada kaldı. Ben anneme üzülüyorum. Bitmeyecek mi şu aile içi ilişkiler? Böyle sorunlar yaşayan biraz bahsedebilir mi? :olamaz:
çözüm çok basit çok görüşüp samimi olup kötü oluncağına resmi olup tatlı tatlı görüşmek..

çözüm çok basit çok görüşüp samimi olup kötü oluncağına resmi olup tatlı tatlı görüşmek..
Öyle olması lazım ama ben koca koca taş yiyordum kafama,artık dakikam yok diyordum... annem de uygulayabilse keşke... kendi de görüşmek konuşmak istiyor onlarla. Kendi tercihi ama üzülen annem oluyor. Bunu da ona anlatamıyorum😂

Öyle olması lazım ama ben koca koca taş yiyordum kafama,artık dakikam yok diyordum... annem de uygulayabilse keşke... kendi de görüşmek konuşmak istiyor onlarla. Kendi tercihi ama üzülen annem oluyor. Bunu da ona anlatamıyorum😂
her aranıldığında açmayabilir anneniz bir laf edende varsa işim vardı sonra arıcaktım elime geçmedi unuttum vs. desin geçiştirsin emin ol bir çok kişi artık öyle yapıyor

Onlar kardeş sizi ilgilendirmez boşverin...sadece annenize "beni karıştırmayın, ne derdiniz varsa kendi aranızda halledin benimde huzurumu kaçırmayın"demesini tavsiye edin

Back
X