Hayırlı Ramazanlar. Şimdiden söyleyeyim,negatif yorumlar yapacak ve insanları anlamadan yorum yazıp kin kusacaklar konumdan uzak dursun.
Bilenler bilir,aile olarak biraz sıkıntılıyız. Çekirdek değil,teyzemler dayımlar falan...
Dün,teyzemin oğlu saksı almış internetten... diğer teyzem diyor ki(sorun yaşadığımız,anlayışsız,kırıcı ve kindar olan... birkaç konumda kendinden bahsetmiştim) “saksı alcağına üstüne başına alsaydın”
Diğer teyzem de üzüldü tabii. Bayağı da ağlamış. Ağlama sebebi,diğerinin bunları kırıcı bir dilde söylemesi. Ve kibirli. Aşağılayarak!
Diğer teyzem annemi arıyor neden üzgün telefonlarıma cevap vermiyor diye. Olayı bildiği için arada kaldı. “***** kırılmış o yüzden cevap vermiyor” diye söyledi çünkü söylemeseydi sen biliyordun taraf tutuyordun olacaktı. Sonrası bağırış çağırış. Gruplardan ayrılmalar,trip atmalar falan. O kadar bıktım ki insanları kırıp aile dramı yaratmasından.
Annem arada kaldı. Ben anneme üzülüyorum. Bitmeyecek mi şu aile içi ilişkiler? Böyle sorunlar yaşayan biraz bahsedebilir mi?