Aile ici gecimsizlikten yoruldum Lutfen dua edin

Fatimatuzzehra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
60
49
3
Hepinize hayirli bayramlar bana olamasa da Annemle babam kavga edicek muhtemelen babam Cumadan gelince konu ise Ablamin kayni ile ailece tartismaliyiz ablamlarda dahil. Babami sabah aradi nu. Babamda yok babamda acmis meger oymus bayramini kutlamis babamda konustu kapatamazdida Annemde neden kapamadin sen benim karimi evden kovmaktan beter ettin niyr ariyosun diyip kapamadin suratina diyor. Babamda ben yapamam kanli davalimiyiz o oldugunu bilsem acarmiyim nasil kapatayim dedi annem tabiki kopurdu birazdan da muhtemelen cok kotu kavga edecekler bayramim zehir oldu yatistirmaya calissamda olmuyor yapamiyorum agliyorum kendimi yiyip bitiriyorum burdan dua talep etmem son carem oldu. Ne olursunuz hepinizin basindadir bilirsiniz ne kadar kotu oldugunu dua edermisiniz gonlunuzden ne koparsa kavga etmesinler :( dost var dusman var.. Yoruldum artik

Sorunu tam olarak bilemiyorum ama karsi taraf bir adim attiysa yuzune kapatmak cok cig ve cirkin dururdu.
Bayram kusluklerin bitmesi icindir sonucta.
Babaniz hakli ama umarim bayram bayram tartisma olmasin insallah.

Babanız haklı..el uzatanı nasıl geri cevırsın adam..

Anneniz babanızı fazla dıdıklemez umarım..

Sorunu tam olarak bilemiyorum ama karsi taraf bir adim attiysa yuzune kapatmak cok cig ve cirkin dururdu.
Bayram kusluklerin bitmesi icindir sonucta.
Babaniz hakli ama umarim bayram bayram tartisma olmasin insallah.
Şoyle soyleyebilirim annem hakli ama babamda hakli suratina kapatamazdi ki.. Bunu bende yapamazdim aynen oyle bayram barismak icin,tamam barimasinlar karismam ben ama neden o aradi diye babamla evi kana buluyor herkes bayram ediyor bizde hala onun bunun icin yipraniyorum. Cok yoruldum. Allah razi olsun yorumunuz icin

Babanız haklı..el uzatanı nasıl geri cevırsın adam..

Anneniz babanızı fazla dıdıklemez umarım..
Evet hakli bir sucu olmadigini onun kac kere soyledim anlamiyor annem :KK43: bu ikinci oldu birincide soz vermisti anneme simdi gene boyle oldu bilmiyorum ne olacak cok kotuyum :KK43:

ben tahminen senin ailen kadar dinini yaşayan biri değilim. hayatımda bana biçok saçmalık yapan insan oldu, içten içe kin duydum, özürler dilediler. affetmesem bile hatalarını farkettikleri için selamımı sabahımı kesmem hiçkimseden. çünkü küslük, insanın omuzlarına yüklenen bi yüktür. ailene de büyük bi yük olarak geri dönmüş zaten

ben tahminen senin ailen kadar dinini yaşayan biri değilim. hayatımda bana biçok saçmalık yapan insan oldu, içten içe kin duydum, özürler dilediler. affetmesem bile hatalarını farkettikleri için selamımı sabahımı kesmem hiçkimseden. çünkü küslük, insanın omuzlarına yüklenen bi yüktür. ailene de büyük bi yük olarak geri dönmüş zaten
Estagfirullah keske bunlar dini ne boyutta yasadigimizla ilgili olsa biraz insanin icinde olacak.. Ben babama cekmisim cok merhametliyim kanli davalida olsak yapamam kotu soz soyleyip kuyu kazamam ardindan.. Ama malesef annem de aksine cok kinci cok tutar icinde zor affeder.. Cok uzuluyorum cok cabaliyorum duzeltmek icin ama mumkun olmuyor. Dua etmekten baska carem yokki.. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Hepinize hayirli bayramlar bana olamasa da Annemle babam kavga edicek muhtemelen babam Cumadan gelince konu ise Ablamin kayni ile ailece tartismaliyiz ablamlarda dahil. Babami sabah aradi nu. Babamda yok babamda acmis meger oymus bayramini kutlamis babamda konustu kapatamazdida Annemde neden kapamadin sen benim karimi evden kovmaktan beter ettin niyr ariyosun diyip kapamadin suratina diyor. Babamda ben yapamam kanli davalimiyiz o oldugunu bilsem acarmiyim nasil kapatayim dedi annem tabiki kopurdu birazdan da muhtemelen cok kotu kavga edecekler bayramim zehir oldu yatistirmaya calissamda olmuyor yapamiyorum agliyorum kendimi yiyip bitiriyorum burdan dua talep etmem son carem oldu. Ne olursunuz hepinizin basindadir bilirsiniz ne kadar kotu oldugunu dua edermisiniz gonlunuzden ne koparsa kavga etmesinler :KK43: dost var dusman var.. Yoruldum artik
annen hatalı ne demek yüzüne kapatmak bayramını kutlamış sadece

baban da karısına o şekilde davrandıkları için mesafesini koyar zorunlu olmadıkça muhatap olmaz

kavga çıkarıp bağırıp çağırmasını yüzüne kapatmasını beklemek abes

Kusluk 3gunden fazla olmamalı..fakat ortada ağır bir mevzu olsada baban müneccim değil telefonu açacak kişiyi tahmin etsin...Allah'ın selamını verip bayramlaşan adamın suratına telefon kapatmakta insanlığa sığmaz..babanız yanlış bir şey yapmamış..anneniz bayramın anlamını çözememiş belliki..bu kadar kin insanı doğru kapıdan çevirir,annenizi güzellikle uyarın.

Annen kendince haklı ama baban da haklı. Anneni sakinleştirip babana kızmamasını söylemelisin. Bir de neden bu kadar abarttın ki, annen babana kızsa bile boşayacak hali yok biraz kızar geçer. Bu kadar üzme kendini.

Back
X