Aile içi Sorun

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Merhabalar kızlar;

Benden birkaç yaş büyük bir kuzenim var ve ilerleyen günlerde düğünü olacak. Sorunum şu ki: Kuzenimle biz çocukluktan beri yarıştırılırız, bu sebeple küçükken ufaak tefek kıskançlıklar olurdu. Zaman geçtikçe bitmesi gereken bu kıskançlıklar bitmedi. Bir araya geldiğimizde saçımın telinden çorabımın markasına kadar her şey didik didik edilir, girdiğim sınavlardan aldığım puanlardan, kaç kilo verip kaç bedene düştüğüm fütürsuzca konuşulur ve ben hiç gocunmam. Ancak benzer sorular kendilerine yönelince adeta bir sır perdesi kaplar ortalığı.

Akraba olduğumuz için ben samimi ve yakın davranmak istiyorum. Düğün boyunca üzerime düşeni yapma taraftarıyım; ancak karşı taraf oldukça soğuk. (bence) O soğukluğu hissedince geri çekilmek istiyorum bu defa da kıskandığım düşünülecek...

Burada tavsiyeleriniz devreye giriyor. :) Ne yapmalıyım?

Sen gerekeni yap, soguk durmalarini takma, sonra cidden dedikodu cikabilir eger dedikoducu bir aileyse, guler yuzu de eksik etme :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sen gerekeni yap, soguk durmalarini takma, sonra cidden dedikodu cikabilir eger dedikoducu bir aileyse, guler yuzu de eksik etme :)

Bunu yapmayı gerçekten istiyorum ancak bu defa da ezik kadrosunu tamamlayan oyuncu ben mi oluyorum diye düşünüyorum. :)

Canim bence akrabalar varken tabi yapalim yardim edelim de ama lafta kalsin arama sorma cagirdiklarinda bi defa git en fazla onda da herseye atlama, sogukmus madem boyle biseyi hakediyor

Bunu yapmayı gerçekten istiyorum ancak bu defa da ezik kadrosunu tamamlayan oyuncu ben mi oluyorum diye düşünüyorum. :)

Kuzeninle araniz cok mu kotu ki? Bence kesinlikle soguk davranma, aile ici kuzenler arasi karsilastirmalar her zaman olacak, sende evlenince cocuklarinizi bile karsilastirirlar, niye ezik kadrosunu tamamlayasin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…