Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

heysiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
165
375
18
Çocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.

Sormayın demişsiniz ama biraz detay verseniz? Çocuk bunu nasıl anlattı, normal bir konuşma havası mı vardı yani nasıl anladınız böyle bir şey olduğunu. Sormayın demişsiniz ama sormadan nasıl fikir belirtelim? Kamera önerim yok ama umarım bilen çıkar.

Bluetoothlu kameralar var. Kablosuz.
Çocukla yalnız kalacağı odalara koyun.
Dikkat çekmeyecek objelerin yanına.
İnşallahh yanılıyorsunuzdur.
Travmaları ağır oluyor böyle şeylerin
Rabbim sakınsın.
Ve bir öğretmen olarak söylüyorum çocuğunuza mutlaka özel bölge eğitimi verin
İstemediğinde kimsenin dokunamayacağını öğretin.
7 yaşında yiğenim var kız. Hala öperken izin isterim öpebilir miyim diye.
Birisi biraz rahatsız öpse hemen tepki gösterir sen beni sıkıyorsun istemiyorum diye sesini yükseltir.

Çocuğa seslenerek odaya gidiliyor(seslenilmeden gidilseydi net bilinirdi durum) kucağında oturan çocuk şahışında bakışlarından felan şüpheleniyor çocuk diğer odaya götürülüp ne yaptın diye sorulunca bebeğimle oynadım diyor. Salladı mı o seni kıcağında diye sorulunca evet salladı beni diyor

Fotograf studyosuna gidin bence onlar size kameralari nerden bulabileceğinizi söyleye bilirler.. Rabbim fırsat vermesin ama hissediyorsanız vardır doğruluk payı insaAllah istediginiz gibi bir kamera bulabilirsiniz.

Ben pek iyi değilim elim titriyor düşündükçe yorumlarınızı okuyup ona göre kamera sipariş vereceğim

umarım yanliş anlamadan ibarettir taciz yoktur.tüylerim diken diken oldu.
ev tipi akıllı kameralar var xiaomi marka iyi diye duydum çok yüksek ücretli de değil internet satış sayfalarından ulaşabilirsiniz

Zor bir imtihan kendi çocuğunuzmu öyle hissettim çin yapımı kameralar var aslında minik minik nereden temin edilir bir fikrim yok ev içlerine güvenlik kamerası kuran yerler ile bir görüşün onlar gizli kamerada dosuyir

Back
X