aile içinde emzirme sıkıntım.

mumandbaby

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
38
2
286
İstanbul
eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?

yok canım ne saçma şey o amcasının yanında emzirmek falan kesinlikle haklısın..de yani olmaz yakışık almaz falan diye niye çekiniyorsun ki mecbur değilsin yani herkesin içinde mahrem yerini göstermeye..

Ne kadar saçma bişey bu,hadi amcası nasıl emdiğini görsün de ne demek oluyor...
Kayınvalidenizin aklına hiç gelmiyormu,nereden emdiğinide göreceği?

Biberondan emmiyor bu çocuk kayınvalideniz bunun farkında değil galiba. Ne ilginç insanlar var.

eşimin ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz.benim ailem başka ilde olduğu için onlarla daha çok görüşüyoruz.bana çok yardımları oldu halen de oluyor ama doğumdan sonra bazı düşüncesizlikleri rahatsız etti.bebeğimin yeni doğduğu ilk gün odada başımda dikildiler tüm gün nerdeyse .kaynım ve kayınpeder dibimdeyken zorlukla emzirebildim.annemler sonra gelebilmişlerdi.simdi de evdeyiz.geçen gün kayınvalidem,görümcem ve kaynım geldiler ve dediki hadi amcası yeğeninin emdiğini bi görsün.ben kızardım canı istemiyor dedim.kocama söylediğimde onlar seni kendi ailesi gibi görüyor ne var bunda dert etme dedi.ben mi büyütüyorum yoksa onlar mı tuhaf?

oyle sacmalık olurmu ılk defa boyle bısey duyuyorum ne demek amcası nasıl emdğnı gorsun ne ınsanlar var Allahım.esıne dekı kardesın benım goğsumu nasıl gorur de??
sen olabldğınce yalnız emzır bence kv nın yanında bıle kapatmaya calıs sonucta herkesın ozelı kendıne.ama cokta uzulme takma kafana bebeğının tadını cıkar

Cok ilginc ya....valla nazar degermis diye duydum..ben emzirirken bir kere esimin dayisi (Allah var) yanlislikla girdi ama ben bundan bile rahatsizlik duydum..sonrada benim gögüslerim iltihap kapti...o zaman nazar dedgdigine yormustum ne yalan söyleyeyim..ne demek amcasi göyrsün...acikca söyleyin kayinvalidenize...aliskin degilim utaniyorum deyin..israr ederlersede israrla utandiginizi ve aliskin olmadiginizi söyleyin..tatli dille söyylerseniz sorun cikmaz bence..

Hadi bakalım amcası yeğeninin nasıl olduğunu bir görsün dememiş iyi ki..

Normal bir aile olduklarından emin misiniz?
Ben çok şüpheyle yaklaşıyorum böyle durumlara.

yuh :53:

bu nasıl düşünce ya,emdiğini amcası görsün ne demek?

hadi onlar çılgınca düşünüyor da eşin nasıl sakin kalabiliyor?

yani kendi ailesi gibi görse bile erkek kardeşinin yanında da açıp emzirmiyosun sonuçta..

bu kadar rahatlığa pes derim ben,oha bile diyesim geldi yani.

eşinin düşüncesine şok oldum.nasıl normal görebiliyorlar,nasıl aile bunlar?

Son düzenleme:
Yok artık nutkum tutuldu amcası nasıl görürmüş ya bu nasıl bir zihniyet o size namahrem nikah düşüyor kv bunu bilmiyor mu ya eşiniz? Kaynının bir bebeği olursa eşinde onun nasıl emdiğini görecek mi? Benim erkek kardeşim bile görmemiştir mutlaka tavrınızı takının mutlaka Allah yardımcınız olsun

onlarda kötü niyet aramıyorum sadece bu kadar basit bir konuda düşüncesizliklerini anlayamıyorum.acaba aileden aileye bu tip şeyler değişiyor mu çözemedim.

hadi oğlum göster pipini amcalara gibi bişey olmuş bu.böyle saçmalık duymadım hiç.densizlik resmen.eşin de demiş ya ailesi gibi görüyor diye soraydın keşke kendi ailesinde ki bayanlar memeleri açık mı geziyormuş?tövbe yarabbim..

yaşadığım şoku atlatamadım da bunlar normal bi aile mi? yani bana normal gelmedi de..biri aç görsün emdiğini diyor öbürü bunu görmekte bir sakınca görmüyor açsan izleyecek ve en fenası eşin de normal görüyor..sence bi garpilik yok mu bu durumda?

Bak çocuğum, emmezsen amcaya veririz memeyi bak hıııı muhabbeti de döner yakında bu ailede.
Eşiniz de genişmiş.
Başka bir tarifi yok bunun.

Sapıkmılar neler tövbe Allah'ım. Yada kaynın 3-4 yasında falan mı? Yoksa böyle bi laf karşısında hepsini ve durumu normal karşılayan kocayı evden atmak lazım.

Büyütmüyorsun fakat gerekli tepkiyi göstermiyorsun.

Kimsenin bebegimi nasıl emzirdiğimi görmesine gerek yok,
hatta olayı abartıp kimsenin gögüslerimi görmesine gerek yok de al yatak odasında emzir.

Onlar düşünemiyorsa sen düşündüreceksin.

Hepsini geçtim de eşin de normal karşılıyor,
ailedenmiş, aileyse millet evde çıplak gezsin Allah Allah ya!

Vallahi çok sinirlendim.

2 çocuk büyüttüm kaynımı kayınpederimi bırak,
kendi babamın ve erkek kardeşimin yanında bile emzirmedim.

Saçmalıgın daniskası denir buna...

Son düzenleme:
onlarda kötü niyet aramıyorum sadece bu kadar basit bir konuda düşüncesizliklerini anlayamıyorum.acaba aileden aileye bu tip şeyler değişiyor mu çözemedim.

o zaman çocuğu emzirdiğin organın hangisi olduğunun farkında değiller.benim bildiğim hiç bir ailede bir kadın emzirirken diğer aile fertleri bunu izlemez.

Eşinin ailesinde herkes birbirinin memelerine falan mı bakıyo? Ben olsam korkarım manyakmılar neler sapık tarikatlar gibi tövbe yarrabim.

Evet, eşinde ailesi de tuhaflar. Ne demek "amcası yeğeninin emdiğini bi görsün". Hele eşinin cevabı da bu olaya uymuyor. Çünkü insan öz babasının kardeşinin yanında bile emzirmeye çekinir.

Peki emzirdin mi?

Yani kayınbiraderinin kayınpederinin yanında emzirdin mi hiç?

Eger bunu yaptıysan senden de şüphe edecegim :)

Çünkü aileden aileye degişen bir durum degil.
Gördüğün üzere bir kişi de normal demedi.
Aklın yolu bir sonuçta..

Back
X