evlendiğimden beri ailemi ihmal etmemeye dengeyi korumaya çalıştım haftada 1 iki kez giderim (çok yakın mesafede oturmuyorum) bazen 1 gece kalırım. evimde aksayan bi durum olmaz. iki taraflı da denge kurduğumu düşünüyordum ama yeni taşındığım sokaktaki komşumuzun kızı hergün sabah 10 gibi gelip akşam yediye kadar falan oturup gidiyor bazen 3-4 gün üst üste kalıyor 6 ay önce doğum yaptı bebeğin kırkı çıktığından beri aynı şekilde gelip gidiormuş. tabi ki herkesin düzeni düşüncesi farklı ama o kızla tanıştığımdan beri acaba ben mi ailemi ihmal ediyorum diye düşünmeye başladım gerçi annemin bi işi olduğunda yardım etmeye ekstra durumlarda yanlarında olmaya çalışırım ama bunu gördükten sonra acaba dedim.
sizce aile ile görüşme sıklığı ne olmalı? bu konuda dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? hangi aralıklarda gidip geliyorsunuz ? normal olan nedir açıkcası görüşlerinizi almak istiyorum.
sizce aile ile görüşme sıklığı ne olmalı? bu konuda dengeyi nasıl sağlıyorsunuz? hangi aralıklarda gidip geliyorsunuz ? normal olan nedir açıkcası görüşlerinizi almak istiyorum.