Aile ilişkileri, kıskançlık, vs.

dombili_xl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
3.346
8.787
158
İstanbul
Herkese Merhaba,

Eşimle iki yıl kadar önce evlendik. Ortak paydaları, ilgi alanları olan insanlar olduğumuzdan birlikte vakit geçirmekten çoğunlukla keyif alırdık, hala da öyle. Yalnız en başından beri annesi ve ablası beni sevmedi, özellikle ablasının küçük görme içeren iğnelemelerine maruz kaldım. Hatta bu konuyla ilgili bir başlık da açmıştım bu forumda.
Başlarda bu olaylara anlam verememenin de şaşkınlığıyla ne yapacağımı bilemedim. Gereken cevapları da kırıcı olmamak için vermedim, sustum. Şimdi şimdi sabrımı zorladığı zaman ben de lafını veriyorum. Ama o kadar huzursuzum ki. Eşim beni bu konuda anlayamıyor artık eminim, ona göre herşey hep iyi niyetten. Ama çok fazla kafamı kurcalıyor bu yaptıkları, artık bebek de düşünüyoruz ve ben doğmamış çocuğum için bile üzülüyorum inanın. Çünkü onu da iğnelemelerine, dedilodularına malzeme yapmalarından, onu da sevmemeletinden korkuyorum. Siz bu tarz olaylara nasıl göğüs gerdiniz?

Şimdiden teşekkürler.
 
hiç takma bence.ornegin babaannem annemi sevdigini soyler ama herkese dedikodusunu yapar. bi cocuk icin yani bu durumda cocuk benim beni etkilemiyo cok buyuk kavga gurultu yok ama arada cikiyor tabi tatsiz durumlar.gozumu kapiyorum diyelim
 
Back