- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
Herkesee merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi ben biraz muhafazakar bir ailrde doğdum büyüdüm ama çok fazlaa değildii baskıcı değillerdi sadece fazla korumacılardı ben acık bir insanım zorla örttürme gibi bi durum yok ailemizde bunu belirtyim ona göre düşünürsünüz. Ben dar giymeyi acık giymeyi seviyorum bu yüzden ailemle catıştğım babamla kavgalar ettim neyse üniversitedede gayet rahattım istediğimii giydim ettim çokta mutluydum şimdi ailemin yanındayım ve yine başladıı bu kıyafet mevzusu. Allah var içimden gelmiyo sade bol kıyafetlerr benden her şeyi istesinler ama bunu istemesinler zaafım bu çünkü onun dışında onlara karlı saygısızlığım en ufak bi şeyim yok sonuna geliyimm ben burda onların yanında olduğum sürece bu sorun devam edicek hep derdinde çokmu demeyin psikolojik baskıda hissedyorum kendimi kendim gibi davranamıyorum sıkılıyorum bunalıyotum ne yapmalıyımm biraz para birikimii yaptıktan sonraa evi terkedip gitsemmi ya da onlara ısrarlaa böyle oldugumuu gösterek söyleyerek sürekli üzyimmi akıl verin üçüncü fikir olarakk siz ailenizin istediği gibi olun demeyinn öyle olsa buraya sorun diye yazıp çözüm istemezdim şimdiden teşekkürler