Aile meseleleri

İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor
Görüşmeyin, gidip gelmeyin sadece bayramda seyranda gidin.

Senden baska kimim var da bi siddet bence
Böyle diye diye bütün elemi kederi atıyor üzerinden,o rahatlıyor olan size oluyor.
Dogurmayaydın kardesim.
Ebeveynler sunu anlamıyor biz gelelim demedik siz getirdiniz.
Aynı sekilde ben de bir ebevynim,kızım geleyim demedi ben dünyaya getirdim.
Elimdeki en iyi sartları maddi manevi sunmak zorundayım.

Anneniz psikolojik destek alıyor demişsiniz, eğer yaşadıkları geçmişte kaldıysa unutmasını, yeni sorunlar ise insanlara bir sınır çizmesi gerektiğini söyleyin sınırlar ile ilgili kitap okuyabilir videolar izleyebilir. Ekonomik şiddet devam ediyor ise babanızla konuşun yada imkanınız varsa siz düzenli para verin derim. Ben olsam böyle yapardım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hala yaşanan sorunlar var illa ki. Ben de çok destek olmaya çalıştım ama o şikayet etmeyi seçti. Sınır çizmeyi beceremedi hiç. Nerdeyse 70 yaşına geldi. Bu saatten sonra kendi de değişeceğine inanmıyor sadece benim içimde bir yara açıyor günden güne. Düzenli para göndermeye çalışıyorum ben sıkışsam eşim destek oluyor onu yapıyoruz. 🙏🏻

Senden baska kimim var da bi siddet bence
Böyle diye diye bütün elemi kederi atıyor üzerinden,o rahatlıyor olan size oluyor.
Dogurmayaydın kardesim.
Ebeveynler sunu anlamıyor biz gelelim demedik siz getirdiniz.
Aynı sekilde ben de bir ebevynim,kızım geleyim demedi ben dünyaya getirdim.
Elimdeki en iyi sartları maddi manevi sunmak zorundayım.
Evet değil mi? Ama bizler dünyaya gelmeyi istemedik bize bu kadar sorumluluk yükleyemezsiniz dediğimizde de tamam kızım tamam, fazla geldi tamam gibi bir tepkiyle karşılaşıyorum. Çocukluğum hep şununla geçti; acaba annem gider mi, annem ya bir yere kaçarsa, annem ya bir gün kendini öldürürse diye düşünüp her gün ağladığımı biliyorum. Ama bunları anlattığımda biz sizi el bebek gül bebek büyüttük oluyor.

Sorunun ailenden gelmesi çok acı. Gerçekten atsan atamazsın, satsan satamazsın. Ne kadar sinirlenip sınır çizsen de düşünüp üzülüyorsun. Bilemiyorum ya off

Çocuklarım gidip bahçeleri var oynamak istiyorlar cunku çocuklarım bir yere cıkmıyorlar

Back
X