Arkadaslar eşleriniz kendi aileleriyle sizin ayrımınızı kurabiliyorlarmı yoksa yalnız değilmiyim bunu merak ediyrm. İki kişilik kararlarınız varmı yoksa kayın v. Ve kayın p. Mercilerinden onay almanız mı gerekyr eşiniz hala kendi parasını anne babasının parası olarak görüyrmu ayrı gayrı yok diyemi düşünüyr hatta sizln bütceye kattığınız parada buna dahilmi bu para konuları olunca biz büyük bir aileyiz ama normalde gelin olduğuz vurgulanıyrmu bu akşamki kavga gündemimiz 2 kişilik aile olmayışımızdı ben bunları eşimle paylaştıgımda nankörsün sözünü duydum senle aile olamadık allahtan çocuğumuz yok hazır değilsin dedlğmde evet iyiki yok dediğini duydum ve sesim yükseldiğnde kudurdunmu dedi tepkimin nedeni kendi durumumuz parlak değilken ailesinin borcunu ödemesi.. Yanlışmı düşünüyrm sizce .. Ve bundan sonra ne yapabilirm..
canım, üzüldüm eşinle kavganıza. evliliğin ilk yıllarında oluyor bu tarz şeyler. benim eşim çocuk olduktan sonra aile olduğumuzu farketti. ama hala konuşurken ailem diye annesigilden hatta yengesi ve kuzenlerinden bahsettiği oluyor

inşallah senin eşin de maddi ve manevi yönlerden ayırdederek bir ailesi olduğunu tez zamanda fark eder, zor bir durum ben biliyorum...