Aile olamamak

Arkadaslar eşleriniz kendi aileleriyle sizin ayrımınızı kurabiliyorlarmı yoksa yalnız değilmiyim bunu merak ediyrm. İki kişilik kararlarınız varmı yoksa kayın v. Ve kayın p. Mercilerinden onay almanız mı gerekyr eşiniz hala kendi parasını anne babasının parası olarak görüyrmu ayrı gayrı yok diyemi düşünüyr hatta sizln bütceye kattığınız parada buna dahilmi bu para konuları olunca biz büyük bir aileyiz ama normalde gelin olduğuz vurgulanıyrmu bu akşamki kavga gündemimiz 2 kişilik aile olmayışımızdı ben bunları eşimle paylaştıgımda nankörsün sözünü duydum senle aile olamadık allahtan çocuğumuz yok hazır değilsin dedlğmde evet iyiki yok dediğini duydum ve sesim yükseldiğnde kudurdunmu dedi tepkimin nedeni kendi durumumuz parlak değilken ailesinin borcunu ödemesi.. Yanlışmı düşünüyrm sizce .. Ve bundan sonra ne yapabilirm..

canım, üzüldüm eşinle kavganıza. evliliğin ilk yıllarında oluyor bu tarz şeyler. benim eşim çocuk olduktan sonra aile olduğumuzu farketti. ama hala konuşurken ailem diye annesigilden hatta yengesi ve kuzenlerinden bahsettiği oluyor;) ben çocuktan önce çok kavga ettim eşimle seninel benzer konulardan ama çok şükür eşim çocuktan sonra bu konularda çok düzeldi. hatta geçenlerde kızım daha 21 aylık ve durduk yere sabahtan akşama kadar şunu söyledi; anne,baba,sema-anne,baba,sema- eşim de bana dedi ki; şimdi sen bana çocuk öğrendi ailemizi sen öğrenemedin dersen haklısın;) dedi ve güldük!

inşallah senin eşin de maddi ve manevi yönlerden ayırdederek bir ailesi olduğunu tez zamanda fark eder, zor bir durum ben biliyorum...

benim eşimde annelerini evinden bahsederken bizim ev diye bahsederdi :) bende hep aşkım bizim ev diyorsun bende bizim ev sanıyorum annemlerin ev desene derdim. bir iki kez söyledim anladı artık bizim evin neresinin olduğunu.

sizin durumunuz farklı tabii. işe girince sende bir borca sok kendini birşeyler al kendine belki bir araba paranı bağla yani. senin maaşınıda annesine babasına endekslemesin sonra

Moralini bozmak gibi olmasın ama canım eşine ne dersen de hatta istersen önünde amuda kalk yine anlamaz ne demek istediğini bildiğini okur..Bu erkekler böle malesef evlenince aileleri kıymete biniyor..Biz ağaç kavuğundan çıktık sanki..

ben bu konularda bilmiyorum ya sonuçta eşinin ailesinin yardıma ihtiyacı olabilir .yani evlatlık görevi bu yani mecburen yapıcak .bundan rahatsız olmayın bence .benimde eşim mesela ailesine yardım eder emekli olmalarına rağmen .ben bundan hiç rahatsız olmadım ama tabikide sizin aile işlerine anna babasını karıştırmaması gerek

Back
X