Başbakan hemen Cebeci’yi çağırtıyor ve “Ne hakla bunları işe alırsın? Başbakanlık’ta 1 tane Davutoğlu soyadlı çalışan var mı?” diye soruyor. “Derhal istifa edeceksin yoksa seni ben görevden alırım” diyor Davutoğlu. Cebeci,“Bunca yıl hizmet ettim” diye cevap verince Davutoğlu “Bunun karşılığında maaş almadın mı?” diye bağırıyor. Ve Cebeci Halkbank’taki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalıyor.
upss sende mı gıttınBenim 93 puanla niye halk bankasına giremediğim belli oldu. Sorun bende değilmişgelin olsaymışım girermişim.
Millet artik normal karsiliyor canim bu tarz olaylari....valla pek kimseyi rahatsız etmedi galiba bu haber
Yorum yazacak pek kimse kalmadı ondan olabilir , banlanan banlanana .valla pek kimseyi rahatsız etmedi galiba bu haber
Yorum yazacak pek kimse kalmadı ondan olabilir , banlanan banlanana .
habere olan yorumum ;
Ne diyelim , az bile yapıyorlar . Başarılarının devamını dilerim.. Böyle olmak gerek ..
Akp limi bu kişi ona göre yorum yapayım veya yapmıyayım
He tamam konudan uzaklaşabilirim ozaman malum onlarla ilgili bişey yazmak suç hapsi boylamayalımbildiğim kadarıyla akp atamıştı
yani akp lidir diye tahmin ediyorum
açıkca yazmayım anladın sen onu
He tamam konudan uzaklaşabilirim ozaman malum onlarla ilgili bişey yazmak suç hapsi boylamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?