- 23 Ağustos 2025
- 380
- 641
- 18
- Konu Sahibi sonbaharrrrrrr
Şaka bir yana emojiler süpermiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana geçmedi demene sinirlendi bence![]()
bu şarlar altında lise mezunu bile değilken nasıl sayısal 3 bine girmiş acaba. sınava nasıl yollamışlar enteresan geldi üstelik elinde telefon buraya yazabildiğine göre her yere de rahat ulaşırDevlete nasıl baskın yapiyorlar abi reşit kız nasıl kaldırılır oradan. Birçok yer aklıma yatmadı sadece. Uzaklaştirma bile alabiliyorsun ailene karşı yapacak başka birşey var mı daha başka. Yani ne dedim ki ben kız gergin tip. Allah yardımcısı olsun.
Bana atarlı bir ergen gibi geldi.bu şarlar altında lise mezunu bile değilken nasıl sayısal 3 bine girmiş acaba. sınava nasıl yollamışlar enteresan geldi
Evet bunlar hep şaibeli yani. Mantık almıyor.bu şarlar altında lise mezunu bile değilken nasıl sayısal 3 bine girmiş acaba. sınava nasıl yollamışlar enteresan geldi üstelik elinde telefon buraya yazabildiğine göre her yere de rahat ulaşır
Uzun eller annene ulaşmıyor mu? Bence sende bir terslik varamcalarımın eli kolu uzun
Lise mezunu değilseniz üniversite sınavına nasıl girdiniz? Yıl olmuş 2025 çalışmanıza neden izin vermiyorlar?Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım
22 yaşımdayım lise mevzunu bile değilim sebebi annem ne liseye gitmeme izin verdi ne üniversiteye yksde sayısal ilk 3 bine girdim binbir türlü imkansızlıklıkla dayak yine yine sabote edildim ama vazgeçmedim maalesef aöfe kayıt oldum işe girdim o… damgası yedim çalışmama izin verilmedi