Aile Tarafından Bitirilen Bir Hayat

Bana geçmedi demene sinirlendi bence :KK53:

Devlete nasıl baskın yapiyorlar abi reşit kız nasıl kaldırılır oradan. Birçok yer aklıma yatmadı sadece. Uzaklaştirma bile alabiliyorsun ailene karşı yapacak başka birşey var mı daha başka. Yani ne dedim ki ben kız gergin tip. Allah yardımcısı olsun.

Devlete nasıl baskın yapiyorlar abi reşit kız nasıl kaldırılır oradan. Birçok yer aklıma yatmadı sadece. Uzaklaştirma bile alabiliyorsun ailene karşı yapacak başka birşey var mı daha başka. Yani ne dedim ki ben kız gergin tip. Allah yardımcısı olsun.
bu şarlar altında lise mezunu bile değilken nasıl sayısal 3 bine girmiş acaba. sınava nasıl yollamışlar enteresan geldi üstelik elinde telefon buraya yazabildiğine göre her yere de rahat ulaşır

Lise mezunu olmadan nasıl 3 bin yapabilirsiniz, fulle yakın net çıkarmanız gerekiyor. İmkansız yani. Ayrıca lise mezunu olmadan üniversiteye kayıt olamazsınız. Polis de neden gelip zorla sizi kadın sığınmadan çıkarsın. Bana pek gerçekçi gelmedi bu hikaye

Evet ülkede adalet sıkıntılı ama kadın sığınma kapısından zorla kadın kaçırılmaz o kadar uzun boylu değil,devlet en azından buna müdahale eder,Üstelik nereden biliyorlar o kadın sığınma da olduğunuzu??? Aklımda sorular bir tarafım neden olmasın bu ülkede herşey olur diyor diğer yanım yok bu kadarı da fazla olamaz diyor.Dilerim fake dir buna çok mutlu olurum öbür türlüsünü bedenim ruhum kaldırmaz

Sizin hangi sığınma evinde olduğunuzu bilemezler, bunlar gizli bilgidir. Kadınları da alın size mis gibi ev oturun diye bir daireye oturtup savunmasız ya da denetimsiz bırakmazlar. Oranın çalışanı vardır, güvenliğinden sorumlu olanı vardır.
Kısacası "atıyorsunuz".

Merhaba ablalarım ve arkadaşlarım
22 yaşımdayım lise mevzunu bile değilim sebebi annem ne liseye gitmeme izin verdi ne üniversiteye yksde sayısal ilk 3 bine girdim binbir türlü imkansızlıklıkla dayak yine yine sabote edildim ama vazgeçmedim maalesef aöfe kayıt oldum işe girdim o… damgası yedim çalışmama izin verilmedi
Lise mezunu değilseniz üniversite sınavına nasıl girdiniz? Yıl olmuş 2025 çalışmanıza neden izin vermiyorlar?

Back
X