benim de babam yok benim de akrabam yok
çok imrenirim bazen gördüğümde duydugumda çevremden
ama ne yapalım ben bu duygumu bastırmaya çalısırım genellikle
o bi eksiklik değil
görüşmek konusunda da seni ve anneni üzdüyse
ve görüştüğünde tekrar üzülücegine inanıyosan varsın baban olmasın
evet kac kez gorusmek ıstedıysem ve gorustuysem sureklı annem konusunda azına alınmıcak laflar kadını baska seylerle suclamalar ve sacma sapan seyler anlatıp benımde moralımı bozuyodu baktım olmucak görüsmeme kararı aldım napayım buda bnm kaderım
merhaba arkadaslar bugun bı duygusallık var üzerimde aglamaklı bırseyy sızı kendıme yakın gordugum ıcın paylasmak ıstıyorum... baslıktada belırttıgım gıbı aıle yonunden bayagı bı burugum anne baba ayrı babam kendını bılmeyen bırısı bıze nee maddı ne manevı bı destegı olmadı halada yok.. ayrıldılar bende bır karar ardım ömur boyu baba ismını sildım beynımden ama bırde gelın bana sorun ellıde kotu olsa baba iştee bazen eşime bellı etmem gizlı gızlı aglarım babamı düşünürüm bazen aksamları aklıma gelır bsy yerken aceba acmı tokmu falan yada bazı ınsanlara bakarım aıle hayatına babmla soyle yaptık dıye anlatırlar cok kotu olurum ama bellı etmem babam keske parasız olsaydı ama kendını bılen manevı anlamda yanımda olsaydı he derdımde yanımda olsaydı ama yok ıste bazen psıkolojık hap alırdı onların kendını rahatlattını soylerd o tıp ınsann annemede cok cektırdı en sonunda kadın dayanamadıı bıraktıı... bu konuda yaram cok derın arkadaslar artık babam yok hayatımdan hattımı degıstırdım soz verdım kendıme bıdaha ömur boyu gorusmeyecegımmm sızce bu konuda dogru bı kararmı verdım ? akraba konusunda ıse ne bır dayı amca teyze hala yenge hıckımsem yokk varda yok bazen esımle gıttımzde hadı suraya gıdelım dıyemıyorum cunku yokk oysa babam olsaydı ıyı bı aılem olsaydı akrabalarımız olsaydı gelıp gıtseydık ne guzel olurdu bazen eşimden utanıyorum neler düşünuyodur benım ıcın aceba dıyormudur babası yok akrabası yok falann cok agladım esımın omuzunda ıyı bılır off off babam aklıma geldıkce kotu oluyorum yaa ne zman tv de bı baba lafı duysam gozum doluverıyor esımden saklanıyorum görür dıye keske gercekten bı babam olsaydı nolurdu sankıı o kadar cok ısterdımkı ama yok işte siz olsanız babanızı benım gıbı tamamen silermıydınız yoksa konusurmuydunuz bunca yasattıklarındn sonra ve bu babamın bır seferlık yaptıgı bsy degıl neler yasattı bu sdce bıtanesı... bna akıl verın bugun karmakarısıgım
yaşadıklarını bılemeyız cnm ama eğer baban gecmışte sıze çok cektırdıyse annene cok cektırdıyse babalık görevını yapmadıysa o baba sıfatını taşımanın bı anlamı yoktur. bende olsam asla göruşmezdım
bu arada her akrabası olan şanslımı sence. zaman oyle bı zaman kı ınsan gun gelıyo komşusuna arkadşına akrabaısndan daha cok guvenıyo. mısal benımde baya akrabam var. desen kı şanslısın hayır derım bırkaç kuzenım hariç hıç göruşmek ıstemem bıle. hatta zamanında yaşananlardan dolayı annem yerınde olsa asa barışmazdım. ben bıraz kıncıyımdır akraba tanımam gerekırse siler atarım. o yuzden şanssız olduğunu duşunme cnm uzulme
senı benım kadar kımse anlayamaz bır an bunları ben mı yazdım dedım yalnız farklı olarak ben artık umursamıyorum neden umursayayım kı yasım olmus 33 ve kendım anne baba olmusum artık 2 evladım var kısmetse 3. gelıyor ınan zerre kadar umrumda degıl annemde babamda ben kendımı evlatlarıma adapte ettım ve mutlulugu boyle buldum hamdolsun sen kac yasındasın cocugun varmı bılmıyorum dger yonden akraba olayımız da aynı sozde 7 sulalem burda ama dedıgın gıbı var da yoklar onlardan oyle kazıklar yedım oyle seyler gordum kı anlatsam vallahı cıldırırsın oysa esımın aılesı tamamen baska sehırde ve yıllardır hıcbır kotuluk gormedım hamdolsun ıste suan kv dogum ıcın yanıma geldı bana ve evlatlarıma nasıl bakıyor gorsen yemın ederım kendı annem sanarsın o kadar kı ıyı bırısı
sana nacızane tavsıyem hıc kafana takma kendı hayatına yoluna bak yasantını duzenle cocugun varsa ona yonel yoksa calısmalara basla:) kısacası canım onları yok say artık baska turlu huzuru bulamazsın esıne sarıl rabbıme sıgın saglam yap hayatının temellerını ve esının aılesını de sahıplen onlarla kapat eksıgını ınan bazen yabancılar akrabadan daha ıyı olabılıyor benım kv oz annemden daha fazla emek verdı bana kı oz annem 2 aylıkken terkedıp gıtmıs babaannem buyuttu benı ......
yazdıkca uzar bu konu canım dert adamı soyletırmıs ama ınan kı ben huzurluyum rahatım sıldım ıkısınıde kendı duzenıme bakıyorum hamdolsun rabbım kendısıne sıgınanı yarı yolda koymuyor daıma rabbıme sıgın allah yardımcın olsun amin
Bu kadar üzme kendini canım ben babamla 22 senedir görüşmüyorum. Daha doğrusu annemle boşandıklarından beri hiç arayıp sormadı.Biz 3 kız kardeşiz 3müzünde ne düğününde vardı ne doğumunda. Bende bazen isyan ederim neden benim babamla tek bir anım yok diye ama anneme çok zarar vermiş şimdi olsaydı belki o zor günleri bizede yaşatacaktı. Çok şükür dünya tatlısı annem var o benim herşeyim hem annem hem babam. Anlayışlı sabırlı sevgi dolu bir eşim var yakında bir kızım olacak babamın bize yaşattıklarını asla ben yavruma yaşatmayacağım . Herşeyde bir hayır var derler ya belki bizlerde böyle sınanıyoruz. Allah yardımcınız olsun.
haklısın cnm pekı baban 22 senedır senı hıcmı gormeye gelmedı bılmıyomusn nerde oldgnu
merhaba arkadaslar bugun bı duygusallık var üzerimde aglamaklı bırseyy sızı kendıme yakın gordugum ıcın paylasmak ıstıyorum... baslıktada belırttıgım gıbı aıle yonunden bayagı bı burugum anne baba ayrı babam kendını bılmeyen bırısı bıze nee maddı ne manevı bı destegı olmadı halada yok.. ayrıldılar bende bır karar ardım ömur boyu baba ismını sildım beynımden ama bırde gelın bana sorun ellıde kotu olsa baba iştee bazen eşime bellı etmem gizlı gızlı aglarım babamı düşünürüm bazen aksamları aklıma gelır bsy yerken aceba acmı tokmu falan yada bazı ınsanlara bakarım aıle hayatına babmla soyle yaptık dıye anlatırlar cok kotu olurum ama bellı etmem babam keske parasız olsaydı ama kendını bılen manevı anlamda yanımda olsaydı he derdımde yanımda olsaydı ama yok ıste bazen psıkolojık hap alırdı onların kendını rahatlattını soylerd o tıp ınsann annemede cok cektırdı en sonunda kadın dayanamadıı bıraktıı... bu konuda yaram cok derın arkadaslar artık babam yok hayatımdan hattımı degıstırdım soz verdım kendıme bıdaha ömur boyu gorusmeyecegımmm sızce bu konuda dogru bı kararmı verdım ? akraba konusunda ıse ne bır dayı amca teyze hala yenge hıckımsem yokk varda yok bazen esımle gıttımzde hadı suraya gıdelım dıyemıyorum cunku yokk oysa babam olsaydı ıyı bı aılem olsaydı akrabalarımız olsaydı gelıp gıtseydık ne guzel olurdu bazen eşimden utanıyorum neler düşünuyodur benım ıcın aceba dıyormudur babası yok akrabası yok falann cok agladım esımın omuzunda ıyı bılır off off babam aklıma geldıkce kotu oluyorum yaa ne zman tv de bı baba lafı duysam gozum doluverıyor esımden saklanıyorum görür dıye keske gercekten bı babam olsaydı nolurdu sankıı o kadar cok ısterdımkı ama yok işte siz olsanız babanızı benım gıbı tamamen silermıydınız yoksa konusurmuydunuz bunca yasattıklarındn sonra ve bu babamın bır seferlık yaptıgı bsy degıl neler yasattı bu sdce bıtanesı... bna akıl verın bugun karmakarısıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?