Aile ve Çocuk Fotoğrafçılığı

pnryldz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
12
0
6
Ankara
Herkese Merhaba,

Eşim yaklaşık 7 senedir fotoğraf sanatıyla uğraşıyor.

Ailelerin ve çocukların en güzel günlerini fotoğraflıyor ve fotoğrafları genellikle doğal ışık ve ortam içinde çekiyor. Fotoğrafları ister dijital isterseniz fotokitap halinde sunabilir. Ankara ve şehir dışından her talebe karşılık verebileceğini düğünüyorum.

Eğer sizde çocuklarınız ile beraber mutlu anlarınız ölümsüzleştirmek isterseniz kadınlar kulübü üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Dilerseniz eşim birkaç çalışmasını mail üzerinden iletebilir.

Saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Dış mekan düğün fotoğrafıda çekebilir. Nerede olacak düğün? birde cep albümü, aile albümü isteniliyor mu?

bilgi verebilirseniz sevinirim

düğünümüze daha var ama araştırmalara giriştik tabi. dış mekan çekim yeterli. ama ben belgesel şeklinde istiyorum düğün hikayesi de diyorlar. digital ortamda almamız kafidir. düğün ankara dışında olacak.

düğünümüze daha var ama araştırmalara giriştik tabi. dış mekan çekim yeterli. ama ben belgesel şeklinde istiyorum düğün hikayesi de diyorlar. digital ortamda almamız kafidir. düğün ankara dışında olacak.

Ankara dışında olması hiç sorun değil.

Haklısınız şimdiden araştırmakta fayda var bende 1 sene öncesinden ayarlamıştım herşeyi :)

Aklınızda bulunsun tabi ki bu sizin fikriniz ancak aileler mutlaka ellerinde bir albüm bulunsun istiyorlar :)

Ankara dışında derken hangi ilde olacak sorabilir miyim bir mahsuru yoksa?

Ankara dışında olması hiç sorun değil.

Haklısınız şimdiden araştırmakta fayda var bende 1 sene öncesinden ayarlamıştım herşeyi :)

Aklınızda bulunsun tabi ki bu sizin fikriniz ancak aileler mutlaka ellerinde bir albüm bulunsun istiyorlar :)

Ankara dışında derken hangi ilde olacak sorabilir miyim bir mahsuru yoksa?

onları daha sonra ayarlamayı düşünüyorum aile albümlerini. biz digital çerçeve kullanmak istiyoruz albüm yerine çünkü. bi düğün izmirde bi düğün mardinde olacak. (ikisinden birinde foto çekimi istiyoruz) henüz karar vermedk

onları daha sonra ayarlamayı düşünüyorum aile albümlerini. biz digital çerçeve kullanmak istiyoruz albüm yerine çünkü. bi düğün izmirde bi düğün mardinde olacak. (ikisinden birinde foto çekimi istiyoruz) henüz karar vermedk

Mardin eşinizin mi yoksa sizin memleketiniz mi? Ancak fotoğraf için harika bir yer bence özellikle düğün hikayesi için çok orijinal olabilir.

Albüm tabi ki sizin fikriniz dijital çerçeveyi bizde kullanıyoruz evimizde halam belçikaya gittiğimizde hediye etmişti gayet güzel.

İzmir veya Mardin hiç farketmez önemli olan güzel fotoğraflar çıkması

Mardin eşinizin mi yoksa sizin memleketiniz mi? Ancak fotoğraf için harika bir yer bence özellikle düğün hikayesi için çok orijinal olabilir.

Albüm tabi ki sizin fikriniz dijital çerçeveyi bizde kullanıyoruz evimizde halam belçikaya gittiğimizde hediye etmişti gayet güzel.

İzmir veya Mardin hiç farketmez önemli olan güzel fotoğraflar çıkması

eşim mi :D ayy pek hoşuma gitti :D nişanlım mardinli.

peki fiyat ne olur hem düğün hikayesi hem dış mekan çekim. artı yolu herşeyi içinde ???

eşim mi :D ayy pek hoşuma gitti :D nişanlım mardinli.

peki fiyat ne olur hem düğün hikayesi hem dış mekan çekim. artı yolu herşeyi içinde ???

Benim eşim mardin e gitmiş 91 yılında çok güzel biryer olduğundan bahsetmişti. Ben eşimle konuşayım bir fiyatlandırma yapsın size bildireyim. Bu arada düğün hikayesi ile dış mekan çekim ard arda olur yani ayrıca yapılmaz. Size tavsiyem dış mekan çekimi düğün gününden birkaç gün önce yapmanız daha rahat olursunuz, aynı gün sıkışırsa çok zorlanırsınız. Deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.

Benim eşim mardin e gitmiş 91 yılında çok güzel biryer olduğundan bahsetmişti. Ben eşimle konuşayım bir fiyatlandırma yapsın size bildireyim. Bu arada düğün hikayesi ile dış mekan çekim ard arda olur yani ayrıca yapılmaz. Size tavsiyem dış mekan çekimi düğün gününden birkaç gün önce yapmanız daha rahat olursunuz, aynı gün sıkışırsa çok zorlanırsınız. Deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.

doğrudur deneyimdir saygı duyarım ama düğün sonrasında hemen balayına gidiyoruz. öncesinde de ailem mardinde bulunmamaı istemiyor. yani tek alternatif düğün günü. tamam ben sizden haber bekliyor olucam =)

doğrudur deneyimdir saygı duyarım ama düğün sonrasında hemen balayına gidiyoruz. öncesinde de ailem mardinde bulunmamaı istemiyor. yani tek alternatif düğün günü. tamam ben sizden haber bekliyor olucam =)

Anlıyorum :)

Sizin için biraz yorucu olacak ama değer inanın bana.

En kısa sürede dönüş yapacağım size :)

Anlıyorum :)

Sizin için biraz yorucu olacak ama değer inanın bana.

En kısa sürede dönüş yapacağım size :)

Merhaba Nasılsınız?

Eşimle düğün hikayesi konusunda görüştüm Albümler hariç toplam 1250 TL olarak yapılabilir. Fotoğrafların dijital hallerini de DVD halinde size sunacağını belirtti.

Umarım sizin için uygun olur

Görüşmek üzere

Back
X