- Konu Sahibi hezarfen20
merhabalar,benim bulunduğum sehirde ailelerin kızlarını baska memleketlere vermekle ilgili üst düzey fobileri var maalesef..ve benim erkek arkadasım da bize uzak bir memleketten,erkek arkadasımı seviorum ve aramızda güzel bir uyum var.1bucuk yıldır beraberiz.ikimiz de üniversite son sınıftayız.ailem sevgilimi öğrendiği andan beri ki öğreneli baya bir zaman oldu,bizi bırakcaksın demek ha,temelli burlardan gitmeyi nasıl göze alıosun gibi laflarla psikolojik baskı uyguluyorlar üzerimde.ben ailesiyle iyi geçinen ve onları üzmemek için çaba sarfeden biriyim.ama artık kafam cok karışık,resmen iki arada bir deredeyim.ailemin onay verdiği bir evlilik yapmak istiorum ama bu olmıcak gibi gelio.evlendikten sonra ailemin yasadığı sehirde yasamayı düşündüm ama sevgilimin mesleği gereği bu pek de mümkün değil.tecrübe sahibi olanlardan akıl istiorum ben.ailemi ön plana alıp,kalbime mi gömmeliyim herseyi ve ya aileme rağmen devam mı etmeliyim bu ilişkiye.bu güne kadar hep ailesinden onay almadan evlenenler mutsuz olur die beynim yıkandı,içim hiç rahat değil.belki bu konuda bişeyler söylemek isteyen birileri vardır dedim.