aile ve sevgili arasında kalmak

hezarfen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
9
1
36
Denizli
merhabalar,benim bulunduğum sehirde ailelerin kızlarını baska memleketlere vermekle ilgili üst düzey fobileri var maalesef..ve benim erkek arkadasım da bize uzak bir memleketten,erkek arkadasımı seviorum ve aramızda güzel bir uyum var.1bucuk yıldır beraberiz.ikimiz de üniversite son sınıftayız.ailem sevgilimi öğrendiği andan beri ki öğreneli baya bir zaman oldu,bizi bırakcaksın demek ha,temelli burlardan gitmeyi nasıl göze alıosun gibi laflarla psikolojik baskı uyguluyorlar üzerimde.ben ailesiyle iyi geçinen ve onları üzmemek için çaba sarfeden biriyim.ama artık kafam cok karışık,resmen iki arada bir deredeyim.ailemin onay verdiği bir evlilik yapmak istiorum ama bu olmıcak gibi gelio.evlendikten sonra ailemin yasadığı sehirde yasamayı düşündüm ama sevgilimin mesleği gereği bu pek de mümkün değil.tecrübe sahibi olanlardan akıl istiorum ben.ailemi ön plana alıp,kalbime mi gömmeliyim herseyi ve ya aileme rağmen devam mı etmeliyim bu ilişkiye.bu güne kadar hep ailesinden onay almadan evlenenler mutsuz olur die beynim yıkandı,içim hiç rahat değil.belki bu konuda bişeyler söylemek isteyen birileri vardır dedim.

işin zor gercekten, Allah yardımcın. olsn. yaşın kaç,hemen düğün şart mı?ikna etmeye çalışırsn. sevgilinle ailen tanıstı mı? belki severlerse razı olurlar

daha son sınıfı okuyacaksın, mezun olacaksınız, askerlik şu bu derken en az 2 sene var önünüzde
devamında sevgilin ailenle bir tanışır, kendini sevdirmeye çalışır
zamanla belki kendiliğinden kalkar sorunlar
şimdiden çok tasalanmanın, ayrılsam mı falan sorgulamalarını yapmanın çok anlamı yok bence

sevdiğinden eminsen neden mutsuz olacaksın ki eğer sevgilin sana sahip çıkıyorsa mutlu olursun ailende belli bir süre sonra izin verir diye düşünüyorum

yasımız 21 ,okul bittikten sonra olur ancak evlilik yani yakın bişey d değil aslında,ne olup ne bitceği bile belli değil ama ailem beni iki arada bir derede bırakıor.ailemle tanışmadı.iyidir,kötüdür die bi düşünceleri yok ki,tek kilitlendikleri nokta uzaklara gitceksin.gercekten ben bu kadar kötü bişey mi yapıorum

yasımız 21 ,okul bittikten sonra olur ancak evlilik yani yakın bişey d değil aslında,ne olup ne bitceği bile belli değil ama ailem beni iki arada bir derede bırakıor.ailemle tanışmadı.iyidir,kötüdür die bi düşünceleri yok ki,tek kilitlendikleri nokta uzaklara gitceksin.gercekten ben bu kadar kötü bişey mi yapıorum

canım biliyomusun soylediklerinin aynısını ben de yasıyorum.annem her defasında üzerimde psikolojik baskı kuruyor hem de bulduğu her fırsatta. bakalım uzaga gidince boyle rahat olcan mı,hiç mi bizi özlemicen,bütün hayat hasret mi kalcaz, bak elalem ana kız geziyo biz gezemicez vs vs. annem erkek arkadasımla tanıstı, hakkında olumsuz bişi düşünmedi ama her fırsatta uzaklıgı bahane ediyo. anne mutsuz bi evlilik yapıp yanınızda olmam mı daha iyi yoksa uzakta olup mutlu olmam mı diyorum sen yine de yakınımızda ol diyo. işin içinden cıkamadım

Back
X