Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Bakanlığımız hayır ve dua bakanlığıdır

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, bakanlık olarak toplumun bakıma muhtaç, dezavantajlı gruplarına hizmet görevini üstlendiklerini belirterek, "Bu anlamda hayır ve dua bakanlığıdır aslında. Eğer işimizi yaparsak çok dua alacağımız muhakkak" dedi.

Tarih: 17-09-2015

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, göreve gelmesinin ardından memleketi Burdur'a ilk resmi ziyaretini yaptı. Burdur Valisi Hasan Kürklü'yü makamında ziyaret etti.

DHA'nın haberine göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın toplumun bakıma muhtaç, dezavantajlı gruplarına hizmet görevini üstlenmiş bir bakanlık olduğunu vurgulayan Bakan Gürcan, "Bu anlamda hayır ve dua bakanlığıdır aslında. Eğer işimizi iyi yaparsak çok dua alacağımız muhakkak. Bakanlık olarak biz hep 'önce insan' diyoruz, 'insana hizmet' diyoruz. Halka hizmet, hakka hizmettir" diye konuştu.

http://ilerihaber.org/aile-ve-sosya...bakanligimiz-hayir-ve-dua-bakanligidir/22076/

bence ayşen hanım hiç bakanlığa uygun değil, umarım kalıcı değildir, seçimden sonra gider, hayır ve dua bakanlığı ne ya, laik bi ülke değil miyiz biz
böyle dini göndermeler kadınlara yarar değil zarar veriyor bence

Yeri saglamlastirmaya calisiyor.
Basortu bir adim one tasiyor malum ilk bakan olarak.Bence o sifati surdurmek isterler ve devam eder borekten sorumlu bakanimiz pardon aileden sorumlu.

hayrina bi dua ette kadina şiddet azalsin be bacim senin üfürüğüñ kuvvetlidir.

Hayir ve dua demesinde abes bir durum yok lakin başarılı biri olacağa benzemiyor umarım kalıcı değildir

Konuşması kışkırtıcı ve akılcı değil biz şeriat ülkesimiyiz neden bu kadın bunu hep ön planda tutuyor ,sanırım arabistanta eğitim görmüş

haberi okuduğumdan beri ben de bakanımıza dua ediyorum.Allahım akıl fikir versin,inşallah iyi işler yapsın diye:KK51:

Diger soylediklerinin yaninda bence normal bir sey soylemis :27:

her ölen kadın için de beddua hakkımızı saklı tutuyoruz , bilginize...

Back
X