Aile

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Annem ile babamın arası baya kötü. Hatalı olan babam. İşin içinde aile büyükleri olan yani aile büyüklerinin şahit olduğu Bi tartışma yaşandı annemin tarafı bu arada. Ve annem şuan babama hiç Bi şekilde yemek hazırlamıyo veya çamaşır vs yıkamıyo. Kahvaltı yaparken o yüzden babamı çağıramıyorum annem istemiyo diye çünkü annem haklı. Ben de babama bişey yapamıyorum yemek falan veya kahvaltı yapmıcam diyemiyorum çünkü annem bu sefer bana da tavır alıcak o yüzden karışmak istemiyorum. Ama böyle de vicdanım rahat etmiyor. Ne yapmalıyım?

Babanızla aynı evde yaşıyorsanız yani bi ayrılık söz konusu değilse siz evlat olarak tabi ki üstünüze düşeni yapmalısınız. Anneniz küstü diye siz de küsmek zorunda değilsiniz ki anladığım kadarıyla zaten küs değilsiniz. O zaman babanıza yemek hazırlamanızdır doğru olan. Anneniz kızarsa da açık ve net söyleyin o sizin babanız ! Hatalı bile olsa ..

Yine anlaşamayan bir ebeveyn ve yine arada kalan çocuk!
Tatlım, üzme kendini. Yakında çözüme kavuşur zaten her şey. Araya girme. Senin yapabilecwğin bir şey yok bu durumda.

Karı koca arasına böyle durumlarda girilmez. Umarım baban bir an önce yaptığı hatayı telafi eder ve annenin gönlünü alır. Siz karışmayın.

Annem ile babamın arası baya kötü. Hatalı olan babam. İşin içinde aile büyükleri olan yani aile büyüklerinin şahit olduğu Bi tartışma yaşandı annemin tarafı bu arada. Ve annem şuan babama hiç Bi şekilde yemek hazırlamıyo veya çamaşır vs yıkamıyo. Kahvaltı yaparken o yüzden babamı çağıramıyorum annem istemiyo diye çünkü annem haklı. Ben de babama bişey yapamıyorum yemek falan veya kahvaltı yapmıcam diyemiyorum çünkü annem bu sefer bana da tavır alıcak o yüzden karışmak istemiyorum. Ama böyle de vicdanım rahat etmiyor. Ne yapmalıyım?

Onlar kendi aralarında halletsin. Babanız acıkınca yemek yiyebilir, yapamazsa dışarıdan söyleyebilir, çamaşırını çamaşırhaneye veya kuru temizlemeye götürebilir. Özetle, babanız yetişkin, kendine bakabilir.

Tarafsız bölge olun.

Iki taraf da sizin aileniz. Babanız ile anneniz kus disarida yemek yemesi normal de kiyafetlerine el atın bence.

Back
X