Aile

Kasımda doğanı önceki seneye değil,sonraki seneye yazdırırlar.Bana mantıklı gelmedi.
Annen evlenirken hamile olabilir.Belki baban ilk eşinden boşanamayınca ilişkiye başlamışlardır.
2. ihtimal,sen ilk eşten doğmuş olabilirsin.Annenin belki çocuğu olmuyordur.

Annen veya baban doğruyu söylemeyebilir.Ben olsam halamı konuştururdum.Annenle babanın nasıl tanştıklarını,babanın ilk eşini sorarak başlayabilirsin.Baktın sohbet ilerliyor,şüphelerinden sözedersin.Halanın tavırlarından anlaşılır zaten.

Hastanede dogdum diyorsunuz, tarihle oynama imkanlari yok.
Benim aklima uveylik degil de evlilik oncesi hamilelik geldi, utandiklari icin soylemek istememis olabilirler.

Evlenmeden ilişki yaşamışlar yine de açıkça sorun suphelerinizi söyleyin aciklayacaklardir bence

bu tarz tarih konuları kafaya takılacak birşey değildir. geçmiş senelerdeki çoğu şeyin tarihi yanlış. anne babalarımızın doğum tarihleri bile sallama. çünkü herkes sonradan birgün gidip rastgele tarihlerle nüfus cüzdanı çıkartıyorlardı. benim çoğu arkadaşımında doğum tarihleri sallama. yine tanıdıklarımdan düğün yapıldıktan veya çocuk doğduktan sonra nikah yapanlar var. tarihlere takılmayın.

Dna testi zor savcılıktan izin gerekiyor ya da paran bolsa özel hastane ve kliniklerde yapıyorlar
Ya ben hiç üvey evlat mıyım diye düşünmedim aslında düşünmek içinde sebeplerim vardı.
Bence sende başını daha fazla ağrıtma..

Annem gilib yanindayim eger halamin yanina gecersem sikistircam ben tek cocugum annemin demesine gore benden sonra cocugu olmamis zaten benide annanem buyuttu..Annemin evlenmeden once hamile kaldigina kanaat getirdim cunku bu sene dayimin kizini ilk defa gordum ve tipki ben yani herseyi ben ikizim olsa bu kadar olur yani suphelerim bos galiba inanin uvey olsam sevincektim o durumdayim...

Back
X