Ailede ki buyu ve kismetim..

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kizlar iyi bi hoca ablama sizin ailede buyu var demis ki yillar once anneme babamin eski esi buyu yaptirmis annem o donem hocalara falan gitmis ama genel olarak hocalarin dedigi sey sizin aileye yillar once buyu yapilmis ama aradan neredeyse 20 yil gectigi icin buyu tesirini kaybetmis? Simdi size sorum bu buyu bende de etki etmismidir? Yani acikcasi ustumde buyu var gibi bi halim yok ama taktim bi kere. Benim asil merak ettigim aileye yapilan bu buyu benim kismetimi olumsuz yonden etkiler mi? Çünkü dogru duzgyn bi iliskim olmadi bile hep platonik yasadim buyuden oturu kismetsiz miyim? Lutfen yardi m edin izmirde bildiginiz iyi bi hoca var mi kizlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben inanmıyorum böyle şeylere, ama sen inanır kuruntu yaparsan aynen kuruntu yaptığın olur, buna inandığından dolayı tabii

Bu Benim icin buyuk bi dert ama peki bu konuyu nereye acabilirim?

Bu konuyu hicbiryere acamazsin mune gelir kapiyi kilitler
Yil olmus 2014 buyu muska haci hocalardan medet ummayin hayatinizi gozden gecirin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanlış anlamayın lütfen ama bu konuları kafanıza fazla taktiginizi düşünüyorum. Odanızda pul bulduğunuza dair farklı bir konunuz vardı ve konuya ilişkin mantıklı açıklamalar yapıldığında cevap dahi vermemiştiniz.

Yanlış anlamayın lütfen ama bu konuları kafanıza fazla taktiginizi düşünüyorum. Odanızda pul bulduğunuza dair farklı bir konunuz vardı ve konuya ilişkin mantıklı açıklamalar yapıldığında cevap dahi vermemiştiniz.

Pul olayi farkli onun doga ustu bir sey oldugunu dusunmemistim zaten. Ama bugun aniden aklima buyu geldi neden bilmiyorum

ay iyi hatırladnız cidden sonuç olarak hiçbir şey söylemedi konu sahibi florasan olabilir demişler konuda ama

ay iyi hatırladnız cidden sonuç olarak hiçbir şey söylemedi konu sahibi florasan olabilir demişler konuda ama

Pul konusunda hicbir sey olmadi yani daha sonrada oldu tabi ama bayadir olmuyo o yuzden takilmiyorum ona ama suan konu buyu kizlar sizce bende buyu var mi ne yapmaliyim ?

Akla ve mantığa aykırı büyü denen şey
Olmaz öyle şey
rahat olun siz

Bu hoca dediğiniz kişi yoksa İzmir'de biraz popüler olan yaşlı bir falcı mı?
Çünkü bana, anneme, babama da büyü hakkında benzer şeyler söyledi. Tavsiye ettiği sözde çözümlerde, sorunlar farklı olmasına rağmen, aynıydı. Bana tamamen ezberden söylediği uydurma şeyler gibi geldi ama aynı zamanda bi faydası da oldu : En iyisi bile böyle olduğuna göre, gerçekten bu fal vb. işlere inanmam gerektiğini anladım. :/

Back
X