Ailede kusluk

sevo_79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
139
20
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar,sizin ailenizde kuş olduğunuz konuşmadığınız birileri var mı?hayatimizdan çıkarmak mümkün mü?

biz dayımlarla küsüz çünkü bizi çok hor görüyolar her konuda cahil olduğumuza inanıyolar bizde konuşmuyoruz onlarla bence en iyisi ama aile büyükleri hayattaysa zor illaki yüzyüze gelip karşılaşıyosun sinir harbinden başka bişey değil

Bizde babamın tarafıyla görüşmüyoruz çok gerekli bir durum olmayınca oda olmuyor zaten. Akrabayı akrep soksun diye boşuna mı demişler? En azından kafanız rahat olur kimse vazgeçilmez değildir.

Bizde babamın tarafıyla görüşmüyoruz çok gerekli bir durum olmayınca oda olmuyor zaten. Akrabayı akrep soksun diye boşuna mı demişler? En azından kafanız rahat olur kimse vazgeçilmez değildir.

Ne kadar zor konuşmuyorsun ama aile icinde bazı ortamlarda İstemesemde olsa bırakasa oluyorsun gerilmesinde cabasi..

Dayımlarla konuşmuyoruz biz de.
Binbir emekle yapılan koca apartmanı bizden gizli satıp anneannemi resmen kendi evinden kovdular!
İnsan kendi öz evladına bile güvenemiyor artık bu dünya da.
Hayırsız ise allahım çıkartsın hayatımızdan.İster akraba olsun, ister başka birisi.

benımde herseyeburnunu sokan abımın esı var bır dargın bır barısık ıdare edıyoruz kusluk olmuyor dugunde bayramda haatta anneme gıttıgımde bıle kapıda ılla karsılasıyoruz

bizdede var küslük ama kötü birşey siz haklı olsanız dai çünkü bir abla abi yada kardeş gibi gördüğünüz insanlarla yoldan geçerken birbirini tanımıyormuş gibi geçip gitmek kötü birşey

Bizim ailede de var. Vardı daha doğrusu. Şahsi olarak küslüğüm olmadı hiç. Kan bağın olan insanlara sırt dönmek iyi değildir ancak öyle şeyler duyuyoruz, görüyoruz ki sırt dönülmeyecek gibi de değil. Kendinizden de taviz vermeyin şahsımca. Ama olur bir ara yol bulabiliyorsanız ne mutlu size.

Bizim aile menfaat üzere kurulu olduğu için kimseyle görüşmüyorum,kayinvalidelerle aram limonu ben bu düzene ayak uydurmuyorum galiba bı ikiyüzlü,haksızlığa boyun eten biri olsam hiç sorunum kalmicak

abimle iki yıldır konuşmuyorum. aynı odayı paylaşıyoruz ama Allah'tan şehir dışında okuyor. artık birbirimiz yok gibi davranıyoruz ama arada kavga çıkıyo elbet karşındaki insan olmayınca çok zor.

bizde eşimin abisiyle görüşmüyoruz...yani eltim yüzünden onunlada aramız bozuldu..hiçde barışmayı dusunmuyoruz...çünki fesatın dengesizin lafının sözunun ayarı olmayan bir kadın eee dogal olarak kaynımada yansıyor...barışmayı hiçmi hiç düşünmesekte bazen aklıma geliyor üzülüyorum ..çoçuklarım amca yenge nedir bilmiyorlar bilmiceklerde diyeee..empati kuruyororum onların acısından bize bakıyorum ama hiç bir yanlış göremiyorum kendimizde ..küs olmamızın nedeni hayatımızdan onları çıkartmamızın nedeni onların bize yaptıgı yanlışlarr.

küs olduğum pek kimse yok
ama olmak istediğim çok

bir adımlarına bakar iş..kimselerde gerçekleri söyleyebilecek cesaret yok..ufacık bir kıvılcımlarını beklıyorum.
bazen ortaya bir bomba atıp kaçasım geliyor akrabalarımın akrepliklerinden.

Son düzenleme:
kimse ile küslüğüm yok ama hoşuma gitmeyen kafama uymayan insanlarla mesafeliyim
az ve öz görüşünce çok sorun çıkmıyor

bizim ailde de problemler var canım..hem de anne tarafında hem baba tarfında olan cocuklara oluyo..kimiisi dayı hala teyze amca kuzen sevgisi göremiyolar malesefff....mesala ben bayramları hiç sevmem ...çünkü kopukluklar var sanki herkes birbirinde nefret ediyoo...malesef benim karabalrın coğu öle....yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…