Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ebeveynlerin etkisi çok hayatımızda Çocukluğumdan beri annemin onaylamadigi hiçbirşey yapmadım yapamadım çok etkisinde kaldığım için.. . Şimdi kendi doğrularımdan emin olsamda onay istiyorum ister istemez. . Zamanla asarsiniz Farkında olun.. Ayna karşısında kendi gozlerinizin içine baka bakan kendi kendinize konuşun.. Başka insanlarda sizden farklı değil bunu düşünün.. Bi öğretmenimiz derdi ki , En kral gordufunuz insan da yemek yer, Tuvalete gider Sizin ondan farkınız yok Bunu iyi bilin diye ... Sizde unutmayın Cekincenizi deneyerek atin
Çok telkin ediyorum kendimi aslında. "Kasılma, kimsenin senden bir üstunluğü yok, doğal davran" diyerek. Ancak anladim ki pek bir işe yaramıyor bu girişimlerim. Tek başıma üstesinden gelemeyeceğimi anladığım için bir uzmandan destek almaya karar verdim. Umarım dediğiniz gibi aşabilirim bu durumumu.
2. aydan itibaren fark etmeye basladim, yalniz benim durumum bayagi agirdi. Universiteyi birakmistim derslere gidemiyordum cunku. Simdi biraz daha rahatim, universiteye yeniden basladim. Hala sosyal ortamlarda panik hallerim var, bazi ortamlara hic giremem, arkadaslik kurmakta da diger insanlara gore daha cok zorluk cekiyorum ama eskiye gore cok cok daha iyiyim.
Öyle öyle tamamen yenersiniz inşallah. Ne güzel okulunuza da geri dönmüşsünüz. Bundan sonrasının da üstesinden gelebilirsiniz bence. Hem zaten yavaş yavaş kendinizdeki düzelmeyi gördükçe siz de daha çok motive olup daha çok çaba gösteriyorsunuzdur iyileşmek için.
Öyle öyle tamamen yenersiniz inşallah. Ne güzel okulunuza da geri dönmüşsünüz. Bundan sonrasının da üstesinden gelebilirsiniz bence. Hem zaten yavaş yavaş kendinizdeki düzelmeyi gördükçe siz de daha çok motive olup daha çok çaba gösteriyorsunuzdur iyileşmek için.