- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi diet killer
Merhaba, 
2018'de evlenmeyi planlıyorum. Karşı tarafın bazı düşüncesizlikleri nedeniyle nişanlımın ailesi ve benim ailem arasında ciddi bir gerilme yaşandı.
Kimse kimseye tek kelime etmedi, ailem adına ben sitem belirttim. Nişanlımın ailesindeki tüm bireyler beni karakter olarak çok sever, bu olaydan sonra kız kardeşi hariç hepsiyle iletişim kurmayı kestim.
Fakat yine de aileme kendilerini affettirmek için doğru zamanı beklediklerini biliyorum. Nişanlım bana deliler gibi aşık, harika bir ilişkimiz var. Bu olumsuzlukları ilişkimize yansıtmadık, yansıdığı zaman da güçlü olup hemen üstesinden geldik. 
Nişanlımın babası çok yüksek egolu bir adam. İlerde iki ailenin bir dengesi olsun, ne gereksiz samimiyet ne gereksiz soğukluk olsun istiyorum. Bana biraz fikir verebilir misiniz?

2018'de evlenmeyi planlıyorum. Karşı tarafın bazı düşüncesizlikleri nedeniyle nişanlımın ailesi ve benim ailem arasında ciddi bir gerilme yaşandı.

Nişanlımın babası çok yüksek egolu bir adam. İlerde iki ailenin bir dengesi olsun, ne gereksiz samimiyet ne gereksiz soğukluk olsun istiyorum. Bana biraz fikir verebilir misiniz?