AİLELER ARASI DENGE NASIL SAĞLANIR?

Eşinizin ailesiyle yaşadığınız sorunları çözebildiniz mi?

• Hayır...

OY: 0 0,0%
  • Hala zamana ihtiyaç var...

• Bazı sorunlar asla çözülmez!

• Ankete Katılan
    4

diet killer

Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
1.102
1.348
83
Merhaba, :KK54:
2018'de evlenmeyi planlıyorum. Karşı tarafın bazı düşüncesizlikleri nedeniyle nişanlımın ailesi ve benim ailem arasında ciddi bir gerilme yaşandı. :stop:Kimse kimseye tek kelime etmedi, ailem adına ben sitem belirttim. Nişanlımın ailesindeki tüm bireyler beni karakter olarak çok sever, bu olaydan sonra kız kardeşi hariç hepsiyle iletişim kurmayı kestim. :KK11:Fakat yine de aileme kendilerini affettirmek için doğru zamanı beklediklerini biliyorum. Nişanlım bana deliler gibi aşık, harika bir ilişkimiz var. Bu olumsuzlukları ilişkimize yansıtmadık, yansıdığı zaman da güçlü olup hemen üstesinden geldik. :KK60:
Nişanlımın babası çok yüksek egolu bir adam. İlerde iki ailenin bir dengesi olsun, ne gereksiz samimiyet ne gereksiz soğukluk olsun istiyorum. Bana biraz fikir verebilir misiniz? :KK68:

Nasıl bır sorun yasandıgını yazarsan daha ıyı yardımcı olabılır kızlar

Valla şu nişan dönemini 3 aydan uzun tutmayacan herşeyi hızlı bi şekilde tamamlayıp kurtulması gerekiyor her iki tarafın
gerilimden başka bişey değil
Ailelerin anlaşması önemli değil ki herkes kendi örfüyle adetiyle geleneğiyle mutlu Mesut yaşasın
Önemli olan yuva kuracak olan çiftlerin huzuru mutluluğu
Canım sakın taraf olma ne aileni ne onun ailesini
Sen kendi mutluluğuna bak boşverr onları ne yaparlarsa yapsınlar nişanlına hiç baskıda yapma konusunu bile açma ne olursa olsun onun ailesi asla laf ettirmez sende aynı şekilde kendi ailene
Allah tamamına erdirsin inşallah

Valla şu nişan dönemini 3 aydan uzun tutmayacan herşeyi hızlı bi şekilde tamamlayıp kurtulması gerekiyor her iki tarafın
gerilimden başka bişey değil
Ailelerin anlaşması önemli değil ki herkes kendi örfüyle adetiyle geleneğiyle mutlu Mesut yaşasın
Önemli olan yuva kuracak olan çiftlerin huzuru mutluluğu
Canım sakın taraf olma ne aileni ne onun ailesini
Sen kendi mutluluğuna bak boşverr onları ne yaparlarsa yapsınlar nişanlına hiç baskıda yapma konusunu bile açma ne olursa olsun onun ailesi asla laf ettirmez sende aynı şekilde kendi ailene
Allah tamamına erdirsin inşallah
Haklısın kaptancığım çok başının etini yedim yoruldu adam oysa dış etkenler olmadığında o kadar mutlu mesuduz ki biz. Dış etkenleri diskalifiye edecek kadar güçlüyüm ben ya bu işin üstesinden geleceğim. İnsan ne için yaşar aşk için aile için onur için...teşekkür ederim iyi dileklerin için

Canim bende evlenmeden önce sorunlar oldu, bence bunlar cok normal seyler önemli olan sen kendini kontrol et öfke sorununu yen yani yoksa hersey kötuye gider. Ne demisler Öfkeyle kalkan zararla oturur, zaten öfkeyle yapilan herseyde sonradan pisman olunur sende pisman olmussun. Aslinda Ailelerin cok iyi anlasmasida fazla önemli degil, önemli olan sen esinin ailesine karsi saygili olman, oda ayni sekilde senin Ailene karsi tabi. Yani ben 1bucuk senedir evliyim Esimin Ailesiyle benim ailem bidaha görusmediler dugunden sonra. Belkide benim Ailem yurtdisinda oldugu icindir ama yani normaldede bu böyledir herzaman cok sıkı fıkı oluncak diye birsey yok. Bak yazmissin hem Sevgilinin Ailesi seni karakterini cok seviyormus sende onlarla iletişimi kesmemelisin bence. Umarim hersey halolur canim aradaki dengeyi kurmak bazen zor olabillir ama dügünden sonra tek önemli olan sizin anlasmaniz.

Back
X