- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 158
- 37
Merhaba arkadaşlar,benim 6 aydır süren bir ilişkim var.Ben doğuda çalışıyorum şu an orda tanıştık ırk olarak farklıyız ama biz de cok uzak bir kültür değiliz memleket olarak,kendisi benden çok daha üst bir mevkide ,üniversiteyi dereceyle kazanmıs bitirmiş işini kurmuş bir insan daha da önemlisi biz cok iyi anlasıyoruz 6 ayda en fazla 3 4 defa tartısmısızdır hep de gönlümü almıstır,çok düşünceli,anlayıslı biri .Birbirimizi çok da seviyoruz.Bir sürü ortak noktamız var.Tip olarak pek iyi değil bunu da çok önemsemiyorum ama görenler de söylüyor
(Kırılıyorum.
Ailem memur, kendilerini geliştirmiş insanlar.Onun ailesi köyde yasıyor annesi türkçe bilmiyor çok da kalablık bir aileler.ben henüz tanısmadım.Ailem de bunları takıyor kafasına ilerde ne oalcak bilmiyorum tanısma durumları olunca ama bu sebeplerden onu da kaybetmek istemiyorum.Gerekirse bska bir sehirde yasarz diyor ama onu da yasadıgı yerlerden koparmak istemiyorum orda maddi acıdan da iyi kazanıyor.Ne yapacagımı bilmiyorum bu durumda olan ya da bana yol gösterecek olan var mı yorumlarınızı bekliyorum

Ailem memur, kendilerini geliştirmiş insanlar.Onun ailesi köyde yasıyor annesi türkçe bilmiyor çok da kalablık bir aileler.ben henüz tanısmadım.Ailem de bunları takıyor kafasına ilerde ne oalcak bilmiyorum tanısma durumları olunca ama bu sebeplerden onu da kaybetmek istemiyorum.Gerekirse bska bir sehirde yasarz diyor ama onu da yasadıgı yerlerden koparmak istemiyorum orda maddi acıdan da iyi kazanıyor.Ne yapacagımı bilmiyorum bu durumda olan ya da bana yol gösterecek olan var mı yorumlarınızı bekliyorum