aileler bir araya gelicek ama.....

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
evet aileler bi araya gelicek yarın veya ondan sonraki gün sadece annesı ve babası gelicek.. babam aşırı tepkiliydi hala da öyle ve geleceklerini anneme dun soyledm o babama hala soylemedı.. abm senın istemen önemli ben babamla konusurum dıyo ama korkudan konusamıyo.. dun annesı aradı bız gelcez ama kovulurmuyuz dedı bende anneme soyledm annem mısafir olarak her zaman gelebilirler ama ben karsıyım dıyor... annesı de hafiften cıtlatcam dıyor.. daha beteri babam geldiklerinde kötü davranırsa hatta kovarsa çok küfür ve lanet okuyan bi adam agzından cıkmaması gerekn bişey cıkarsa çok korkuyorum bayanlar öyle böyle değil.. çok korkuyorum :(

bu durumda babana bi an önce söylemeniz lazım..
şimdi söylenirse alışır yumuşar biraz belki o zamana kadar...
son anda öğrenmesi kötü olur..
allah yardım etsin..
inşallah bi sorun çıkmaz..

Son düzenleme:
ya zaten istemeye geldikleri yok ya öyle bir görünmek için geliyolar bizimkilere durumu alıstırma maksadıyla annemi aramıs annesi buyrun gelin tabi davet mi edicem olurmu öyle sey falan demiş annem

Ailen pek istemiyor sanırım. Bak güzelim belki benden büyüksün belki yaşıtız bilmiyorum ama ailen istemiyorsa sende gözden geçir derim.
Aileler bazı şeyleri gözlemleyip görebiliyorlar biz sevgiden gözlerimiz kör olduğundan göremiyor mantıklı kararlar alamıyoruz.
Ve benden sana evlenmiş boşanmak üzeri olan biri olarak nacizane tavsiyem lütfen ailenin kararlarınıda göz önünde tut eş adayını ailesini iyi gözlemle sana dedikleri yaptıklarına susma ve mantıklı düşün .
Hı illa ki istiyorum ben babam için napabilirim dersen anneni yumuşat o babanla konuşur ve durumu izah eder.
Bir kaç gün öncesinden söyleyin bence .

Babam küfür eder ağzıbozuk gibisinden yaklaşmışsın ama bir gün gelir o babayı bile arar insan inan bana elin 40 ton pisliğinden lafından iyidir küfür lütfen babanı karşı tarafa tu kaka olarak lanse etme seni sahipsiz sanmasınlar yoksa sırtına vurur semeri .
El acımaz yine yanarsa ana baba yanar

Son düzenleme:
ailenin istememe sebepleri neler canım
yazarsan fikir verebilirim.
ama ne olursa olsun aileni karşına alma,kavga etme
onlar bizim göremediklerimizi görürler.

Ailen pek istemiyor sanırım. Bak güzelim belki benden büyüksün belki yaşıtız bilmiyorum ama ailen istemiyorsa sende gözden geçir derim.
Aileler bazı şeyleri gözlemleyip görebiliyorlar biz sevgiden gözlerimiz kör olduğundan göremiyor mantıklı kararlar alamıyoruz.
Ve benden sana evlenmiş boşanmak üzeri olan biri olarak nacizane tavsiyem lütfen ailenin kararlarınıda göz önünde tut eş adayını ailesini iyi gözlemle sana dedikleri yaptıklarına susma ve mantıklı düşün .
Hı illa ki istiyorum ben babam için napabilirim dersen anneni yumuşat o babanla konuşur ve durumu izah eder.
Bir kaç gün öncesinden söyleyin bence .

Babam küfür eder ağzıbozuk gibisinden yaklaşmışsın ama bir gün gelir o babayı bile arar insan inan bana elin 40 ton pisliğinden lafından iyidir küfür lütfen babanı karşı tarafa tu kaka olarak lanse etme seni sahipsiz sanmasınlar yoksa sırtına vurur semeri .
El acımaz yine yanarsa ana baba yanar

arkadaşın dedklerine katılıyorum.
aileni karşı taraf kötü tanıtma,evde olan her olayı sevgiline anlatma
son dakikaya kadar aileni idare et,sevgiline her dakika rapor verme,
şöyle oldu böyle dediler diye anlatma,ilerde evlenirseniz bu olaylar hep başını ağrıtır.

zaten o şekilde anlatmıyorum anlatmamada gerek yok ne yasadıgımı herkes biliyo babam ben 6 yasındayken bizi bıraktı annemle bi basımıza... akrabayız ondan istemiyolar ve babalarını sevmiyolar.. 6 yıl boyunca ona emek verdm cok ince eledm sık dokudum.. aileme tabiki de önem veriyorum ama hayatımın her noktasına karıstılar.. evliliğimi kendim istediğim sevdiğim biriyle yapmak istiyorum... okuluma karıstılar okuyamadm zar zor kendı istediğim bölümü dısardan bitirdim.. üniversiteme karıstılar hala cebelleniyorum soğuttular.. ben aileni karsına alma seklindeki cümleleri okadar cok okadar cok duydum kı.... karsıma almıyorum almakta istemiyorum ailem yanımda olsun istiyorum.. bana 16mdan sonra babalık yapan adamdan sadece yanmda olmasını istiyorum bu cok zor değil...

zaten o şekilde anlatmıyorum anlatmamada gerek yok ne yasadıgımı herkes biliyo babam ben 6 yasındayken bizi bıraktı annemle bi basımıza... akrabayız ondan istemiyolar ve babalarını sevmiyolar.. 6 yıl boyunca ona emek verdm cok ince eledm sık dokudum.. aileme tabiki de önem veriyorum ama hayatımın her noktasına karıstılar.. evliliğimi kendim istediğim sevdiğim biriyle yapmak istiyorum... okuluma karıstılar okuyamadm zar zor kendı istediğim bölümü dısardan bitirdim.. üniversiteme karıstılar hala cebelleniyorum soğuttular.. ben aileni karsına alma seklindeki cümleleri okadar cok okadar cok duydum kı.... karsıma almıyorum almakta istemiyorum ailem yanımda olsun istiyorum.. bana 16mdan sonra babalık yapan adamdan sadece yanmda olmasını istiyorum bu cok zor değil...
Erkek arkadaşınız ile akrabamısınız arkadaşım eger öyleyse babanız haklı derim benim babamda olsa akraba evliligi yapmama müsade etmez,asla izin vermez.:26::26:Çok eskiden 2-3 kişi akraba evliligi yapmış sulalemizde fakat sonları pek iyi bitmemiş ve boşanmışlar boşanma sonucunda akrabalar birbirine küsmüş.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ama ailenide yabana atma

o şekilde anlatmıyorum zaten ilerde lafını yapcakları ufacık bişeyi anlatmıyorum... nolcak bilmiyorum bu gece evde kıyamet kopcak belkide dayak ycem hiç bişey bilmiyorum iyi değilim ben ya :( korkuyorum da babam çok sinirli bi adam eliyle vurmasa diliyle vurcak bana

hiç korkma herşey olacağına varır...

babana söyleyin sen durumu anlat bi bakalım de..

onlara kötü davranmamasını bunun seni çok üzeceğini söyle

siz ailemsiniz asla sizden vazgeçmem ama ne olur bana da biraz anlayış gösterin de duygu sömürüsü yap

işe yarar belki..

Allah yardımcın olsun

bak arkadasım hıc korkma bende 19 yasındayım ve babama dedım bazen babam vermem dıyor o işi geç diyorum alıcam dıyorum be daha asım mesela babama diyorum yanı babam baskası alsın dıyo öldürürüm onu diyorum korkma kararlı oldugunu göster bence tabi eminsen

inşallah bişiy olmaz sizde dua edin bana nolursunuz.. abim babamı yumusatmaya calısıyo kötü insan değil sevdiğim.. ailelerin bi bildiği var diyen insanlar için söylüyorum abimde ailem...

Back
X