- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Erkek arkadaşımla yaklaşik 2 senedir birlikteliğimiz var. Abisi onaylamiyordu iliskimizi ve yakin zamanda annesininde artik onaylamadigini ogrendim. Erkek arkadasimin uzerine geliyorlar. (Bize uygun degil farklisiniz o okuyor sen okumuyorsun vs) Fakat biz birbirimizi gercekten seviyoruz. Memleketlerimiz farkli ben istanbul o Vanlı. İlk baslarda bende sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyordum ama biz bunu aştık. Annem onaylıyor babam henüz bilmiyor.
Annesi biliyordu ve benide begenmisti resmimi gormus ama erkek arkadasimin abisiyle konusunca annesi o da istememeye baslamis. Ne yapacagimi sasirdim diyo erkek arkadasim bende uzerine gitmek istemiyorum ama cok uzuluyorum. Konusmayi kesemiyoruz ama bitiremiyoruz da.
Bana bir muddet zaman verir misin dedi erkek arkadasim halledicem bu sorunu dedi. Ama nasil halledebilir ki. Konusmayi bitirmiyor. Daha once hoyle birsey yasamis ya da gormus ablalarim ya da yasitlarim yardimci olabilir misiniz.
He bu arada ben 20 o 22 yasinda
Annesi biliyordu ve benide begenmisti resmimi gormus ama erkek arkadasimin abisiyle konusunca annesi o da istememeye baslamis. Ne yapacagimi sasirdim diyo erkek arkadasim bende uzerine gitmek istemiyorum ama cok uzuluyorum. Konusmayi kesemiyoruz ama bitiremiyoruz da.
Bana bir muddet zaman verir misin dedi erkek arkadasim halledicem bu sorunu dedi. Ama nasil halledebilir ki. Konusmayi bitirmiyor. Daha once hoyle birsey yasamis ya da gormus ablalarim ya da yasitlarim yardimci olabilir misiniz.
He bu arada ben 20 o 22 yasinda