Aileleri idare etmek cok zor :(

asterisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
43
5
86
38
Sizinde esiniz her durumda hakli cikmayi basariyor mu? Ya gerçekten hakli ya da ben cok safim. Benim annem zor bir insan çocuklarina asiri duskun ve evhamli o yuzden bazen yanlis davranabiliyor 60 yasinda buyukleri hos gormek gerekmiyor mu? Esim hep annemi suclu goruyor. Benden cok aileni dusunuosun dio. Benim tek amacim ailemi kirmamak ve ayni zamanda eşimi ezdirmemek o kadar arada kalıyorumki kizlar anlatamam cok zormus evlilik..

Evet çok zor ama sen evlendin ve önceliği kendi ailen olmalı bence. Yani kocan ve sen önce siz bir ailesiniz. Artık anne baba ne demiş 2. Planda olmalı bunu da unutma. Öncelik esin ve sen

Evet çok zor ama sen evlendin ve önceliği kendi ailen olmalı bence. Yani kocan ve sen önce siz bir ailesiniz. Artık anne baba ne demiş 2. Planda olmalı bunu da unutma. Öncelik esin ve sen
Haklisin ama bunu yapmak gercekten cok zor ana baba da cok onemli benim icin

Benim eşim de aynı düşünüyor. Ana babası da ona çok düşkün ama bu düşkünlük bize zarar veriyor. Ana kuzusu durumuna düşmeyin herkes kendi ayakları üzerinde durmalı ve dengeyi sağlamalı. Bence eşinizin fikirlerini güzelce düşünüp tartın. Onu anlamaya çalışın. Ailenize de artık sizin bir aileniz olduğunu ve onceliklerinizin değiştiğini kırmadan yeri geldiğince belli ederek güzelce anlatın. Onlar hep ana babanız kalacak ve her ihtiyaclarinda elbet kosacaksiniz. Ama bu durum onların naz yapması sürekli sizden ilgi beklemeleri olmamalı.

Benim eşim de aynı düşünüyor. Ana babası da ona çok düşkün ama bu düşkünlük bize zarar veriyor. Ana kuzusu durumuna düşmeyin herkes kendi ayakları üzerinde durmalı ve dengeyi sağlamalı. Bence eşinizin fikirlerini güzelce düşünüp tartın. Onu anlamaya çalışın. Ailenize de artık sizin bir aileniz olduğunu ve onceliklerinizin değiştiğini kırmadan yeri geldiğince belli ederek güzelce anlatın. Onlar hep ana babanız kalacak ve her ihtiyaclarinda elbet kosacaksiniz. Ama bu durum onların naz yapması sürekli sizden ilgi beklemeleri olmamalı.
Fakat ailemde kalmam sorun oluyor kirk yılda bir gelebiliyorum zaten ondada sart kosuyo bana 4 gun kendi ailende kaliuosan 3 gun benim ailemde kalacaksın die

Back
X