• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailelerinizin şahit olduğu bi kavganız

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
46
Kırıkkale
arkadaşlar ailelerinizin şahit olduğu bi kavganız varmı.onlarında kavgaya müdahale ettikleri ortalığın birbirine girdiği..(herşeyin söylendiği iyi kötü)ve sonra kocanızla beraber ailelerinizden özür dilediğiniz bi kavga......ve bu durumun nasıl geçeceğini söyleyin unutulurmu bu kavga nolacak.??????üfffff çok sıkıntılıyım benim başımdan geçtide.....

Allahıma çok şükür yaşamadık böyle bir durum..
Benim zaten normalde sesim pek yükselmez..
Ailemin ya da eşimin ailesinin yanında es kaza öyle bir şey olsa utancımdan yerin dibine girerim sanırım..:delphin:

kavga değil ama eşimin ailesinin yanında ve dahası onların ne oldu diye sorup durmalarıyla büyüyen bir tartışmamız olmuştu, çok kötü hissettiriyor düşününe insana...

genelde sorunlarımızı kendi içimizde hallederiz. başkalarının yanında hele ki ailelerimizin yanında tartışmamaya çalışırım. çünkü bir şekilde objektif olamıyorlar ve işlerin daha çok karışmasından başka bir işe yaramıyor.ilk evlendiğimizde sadece çok sinirli bir zamanımda biraz sakinleşmek için dışarı atmıştım kendimi. eşimde alıp başımı gittim zannedip, abisine ve eltime haber vermiş. ben dönüpte evde insanları görünce eşime şöyle demiştim, her tartışmamızda kurul gibi toplanacaksak yandık.mesajı aldı sağolsun zeki kocam, bu son oldu.. ne ben aileme anlatırım sıkıntımı ne de eşim bahseder. çok ileri boyutta şeyler olmadığı sürece dört duvar arasında kalmalı bence ....

bak kendinde diyorsun herşey söyleniyor sonra özürler...bir şekilde yüz göz olunuyor yani... buna fırsat vermeyin bundan sonra. hani derler ya ders çıkarmak önemli. bu da bir tecrübe olsun size, ilk ve son olsun:)

Hayir cok sükür olmadi:Saruboceq:

Esimde bende bu konuda cok kontrollüyüzkaydirigubbakcemile5

Ailemizin yaninda birak kimsenin yaninda tartismayiz, bastan beri öyledik:1closedeyes:

Tabiki insaniz ve dilin kemigi yok lakin bence eslerimiz öyle bir tartisma ortami yaratsa bile ailelerimizin yanindayiz diye sessiz kalmamiz gerekir.:delphin:

Eve geldikten sonra istedigin gibi tartis bagir cagir kime ne ama ailemi üzmemek icin kesinlikle buna firsat vermem zaten.:kahve:

ben hiçbir kavganın ya da tartışmanın ailelere yansımasını onaylamıyorum...
evliliğim boyunca ne benim ailem ne de eşimin ailesi
böyle bir olayı ne duymuştur ne de şahit olmuştur...
onları üzmemek adına duyurmamak en doğrusu bence...
sevgiler...

saygı çerçevesinde ailelerin yanında rahatsız oldugumuz bir konuyu konuşabiliriz. ama olayı kavgaya taşımak çok yanlış olur. bir dahaki görüşmeye yüzlerine nasıl bakılır yada bakılsa hiç aklımdan çıkmaz heralde o kavga. ilk önce eşime saygısızlık olur bana göre

suana kadar hiçbir 3.kişinin yaninda tartişmadik..ama merak etme unutulur ;) zaman bircok şeyin ilacidir..zamana birak..elbet kalp kirikliklari kalir ama olayin suanki boyutu cok cok küçülür ;)

Allahıma şükür olmadı öyle bir durumumuz. Kanlı bıçaklı kavga etsekte ailelerimiz geldiğinde hemen keseriz ve sanki hiçbir şey olmamış gibi davranırız.

hayır olmadı öyle bir şey...
kendi aramızda bile kavgamız olmadı bizim..
tartıştık ama bağırıp çağırmadık, ses yükseltmedik hiç bir zaman..
gelemem ben, eşimde gelemez...
sizde müsade etmeyin bence sorunlarınızı kendi aranızda çözün...
unutulur elbette tekrar izin vermeyin böyle birşeye yeterki...

Oyle yuksek sesle falan tartisma olmadi heledeki ailelerin falan karismasi asla soz konusu bile degil.Oyle bir durum olsa onun ailesi beni benim ailem onu tutar kendi evlatlarina kizarlar.Ayrica bazen esim beni sinir eder kayinvalidem hemen sus oglum satasma kiza ugrasma sonra bana donup sen iyi idare ediyorsun kizim sabrini tebrik ediyorum diyo.Yoksa seytana uysam bende rezil olur cikariz.Cunku adamlar kendi ailelerin yaninda biraz degisiyo Allahtan ben uymam ona eve gelince hesaba cekerim.Elimden geldigince disari yansitmayiz..

Back
X