ailem 4-5 aydır uyuz, geçmiyor.

İşte acaba bir kişi için kaç mllik almalıyım bir kerede garanti geclyormuymus ki bikac gün surenlerde var bu yüzden ne kadar lik almalıyım bilemedim ücreti de fazla az değil
Canım icmeyın cilde sur hepınız cilde sur 1 tane al ben onu bilmiyorum ama sen cilde sür

İşte acaba bir kişi için kaç mllik almalıyım bir kerede garanti geclyormuymus ki bikac gün surenlerde var bu yüzden ne kadar lik almalıyım bilemedim ücreti de fazla az değil
İçmeyin ne olur ne olmaz metril losyon yesil kaplı guzel kokulu losyon var al onu da

Canım icmeyın cilde sur hepınız cilde sur 1 tane al ben onu bilmiyorum ama sen cilde sür
Yok yok zaten icmeyecektim Ziver tablet ictikya ona gerek yoktur aynı etken maddeye sahipler metrin zaten kullanıyorum ama ivomec cilde sürmekten bahsediyorum ne kadarlık alsam yeter diye kullNanlar kaç kere kaç gün kullanmışlar acaba ona göre alirdik

Yok yok zaten icmeyecektim Ziver tablet ictikya ona gerek yoktur aynı etken maddeye sahipler metrin zaten kullanıyorum ama ivomec cilde sürmekten bahsediyorum ne kadarlık alsam yeter diye kullNanlar kaç kere kaç gün kullanmışlar acaba ona göre alirdik
Valla canım ben seher dışımda yasıyorum bızzatw ıletısıö numarası yok ama bıldıgım kadarıyla ailece bır sıse alıp kullanmışlar ıkıncısımde bahsedılöedı alır almaz etki görmüşler dolayısıyla cilde sur fayda var hemen rahat olursun vücuduna sorduğun an keser brlkı 1 sise yeter yetmezse yine alırsın bunu 1 tanede dene ıhtıyacın olup olmadığını sonra anlarsın

Valla canım ben seher dışımda yasıyorum bızzatw ıletısıö numarası yok ama bıldıgım kadarıyla ailece bır sıse alıp kullanmışlar ıkıncısımde bahsedılöedı alır almaz etki görmüşler dolayısıyla cilde sur fayda var hemen rahat olursun vücuduna sorduğun an keser brlkı 1 sise yeter yetmezse yine alırsın bunu 1 tanede dene ıhtıyacın olup olmadığını sonra anlarsın
Çok teşekkür ederim deniycem inşallah burada da paylaşırım sonucunu

Tamam canım bugun al getir 2 gune yorumum olur hemen Allahın ıznıyle
Uyuz sandığım şey meğerse bir tahtakurusu sebebiymis..Doktor zaten uyuzun yuvasını görmemiş ama yüzde 90 uyuz bu demişti gittiğim veteriner farketti siz hiç kasinmiyorsunuz diyince bende kasiniyorum zaten bebekde sulu sulu sivilcesi şeyler vardı bende de geceleri yürüme hissi oluyor gün içinde nadiren kaşıntılar oluyo ama hayır büyür değil diyince adam sağolsun ihtimalleri söyledi..Evi ilacladigimi da yazmıştım hani iki gün önce iyice bı eve bak dedi tahtakurusu var mı diye deyince baktım ve bir tane ölüsünü buldum.Simdi ben bu kadar ay çektiğime mı yanayım harcadigim paralara mi yoksa uyuz değil diye sevineyimmi şaşırdım jaldim

Uyuz sandığım şey meğerse bir tahtakurusu sebebiymis..Doktor zaten uyuzun yuvasını görmemiş ama yüzde 90 uyuz bu demişti gittiğim veteriner farketti siz hiç kasinmiyorsunuz diyince bende kasiniyorum zaten bebekde sulu sulu sivilcesi şeyler vardı bende de geceleri yürüme hissi oluyor gün içinde nadiren kaşıntılar oluyo ama hayır büyür değil diyince adam sağolsun ihtimalleri söyledi..Evi ilacladigimi da yazmıştım hani iki gün önce iyice bı eve bak dedi tahtakurusu var mı diye deyince baktım ve bir tane ölüsünü buldum.Simdi ben bu kadar ay çektiğime mı yanayım harcadigim paralara mi yoksa uyuz değil diye sevineyimmi şaşırdım jaldim
Bebegın besogın altına bak elbıse dolabım arkasına bak o zaman

Yuvaları tahtaları ıçinde

Aynen aklıma gelebilecek heryere bakicam inşallah ölüsüne rastladım ama gerisi de gelir inşallah dua istiyorum sizlerden
Allah selamete cıkarsın sızı babana bak altıma bak mobilyaları girer zaten hadı hayırlısı temize cıkınca ınsallaj

Durumu nasjl canım merak ettim ne yaptın

İvomek losyon ya da Krem buldunuz mu

Evi ilaclattirdim ilaç firması bir haftaya kadar tekrar görülebilir dedi bu arada üç gunlugune şehir dışı yaptık o ara bişey olmadı vücutta eve gelince yine isiriga rastladık bakalım inşallah gerçekten biter bir haftarya olmadı yine ilaclanacak
Geçmiş olsun bizim arkadasın gardobuma tahta kurusu sarınca evini malzemelerini yeniledi

Merhabalar herkese çok geçmiş olsun .. 14 gün önce uyuzu olan biri evime misafir geldi uyuzlu olduğunu bilmiyordum gizlemeyi tercih etti ve bebeğime baktı o gün . Sonradan başkasından duydum ki uyuzlarmış ailece ve bana gelişinin ertesi gününe tedaviye başlamışlar. O gün tokalaştı ve yanak yanağa merhabalaştık . Sizce ben de uyuz olmuşmuyumdur 14. Gün bugün psikolojik mi bilmem kaşınıyorum ve kırmızı mini nokta nokta şeyler çıkmaya başladı 1 mm boyutunda noktacıklar . Sizlerin uyuz başlayan bölgelerin fotoğrafları var mı acaba uyuz ilk başladığı zamanlar nasıl görünür . Her yerde arattık bulamadım. Psikolojim bozuldu sürekli kaşınıyorum vücudumda her yerde uyuz tüneli arıyorum, tünel ortada yok ama inanın kaşınıyorum.

Back
X