Ailem bana kötü davranıyor

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
35
her gün ben hergün başka sorun inşallah sizi sıkmıyorumdur ama belki de bu aralar üstüste geliyor herşey ve paylaşabileceğim pek arkadaşım yok
Başlıktan da anlaşıldığı gibi ailem bana çok kötü davranıyor
Ailem dediğim de sadece iki kişi var
Annem ve ablam
Şimdi yaptıklarını tek tek anlatsam ruhunuz sıkılır ama bana üvey evlat gibi davranıyolar hakaret edip aşağılıyolar 28 yaşında olmama rağmen sayıp sövüyolar Çocuk gibi azarlıyolar psikolojik işkence uyguluyolar İnanın saygıda asla kusur etmiyorum
Onları ziyarete geldim burnumdan geldi
İnanın şuan 25 yıl yaşadığım evim dediğim yerde buzdolabından yemek alıp yerken çekiniyorum
Neden böyle bilmiyorum
Ben ne yapmalıyım? Konuş demeyin hiç çok denedim konuşmaktan anlamıyorlar malesef ama beni hergün ağlatıyolar

ziyareti kisa tutmaya bak o zaman senin icin en hayirlisi bu olur

Neden onları ziyarete gidiyorsun. Madem seni assaliyorlar.
Çünkü ablam doğum yapacaktı ve ben her seferinde bu kez farklı olur diye umarak gidiyorum onlar benim ailem Hayatta aile adına sahip olduğum tek şeyler annem ve ablam Bide şimdi yeğenim oldu yeni ama ablam bana kötü davrandığı için gidip sevemiyorum

Hem uzak kalmak da istemiyorum ki ailem sonuçta normal aileler gibi olalım aramız iyi olsun istiyorum ama hiç bi yol bulamıyorum

her gün ben hergün başka sorun inşallah sizi sıkmıyorumdur ama belki de bu aralar üstüste geliyor herşey ve paylaşabileceğim pek arkadaşım yok
Başlıktan da anlaşıldığı gibi ailem bana çok kötü davranıyor
Ailem dediğim de sadece iki kişi var
Annem ve ablam
Şimdi yaptıklarını tek tek anlatsam ruhunuz sıkılır ama bana üvey evlat gibi davranıyolar hakaret edip aşağılıyolar 28 yaşında olmama rağmen sayıp sövüyolar Çocuk gibi azarlıyolar psikolojik işkence uyguluyolar İnanın saygıda asla kusur etmiyorum
Onları ziyarete geldim burnumdan geldi
İnanın şuan 25 yıl yaşadığım evim dediğim yerde buzdolabından yemek alıp yerken çekiniyorum
Neden böyle bilmiyorum
Ben ne yapmalıyım? Konuş demeyin hiç çok denedim konuşmaktan anlamıyorlar malesef ama beni hergün ağlatıyolar
Sende bir daha gitmezsin olur biter

Back
X