Ailem beni çok sıkıyor yeter artık!!

Yeteri kadar sorunum var hayatıda ciddiye alırsam kafayı yerim :D Ha basit olunca ne mi olur en kötü ihtimalle ölüm var sonunda ötesi yok ve ölümden de hiç korkmuyorum.

Yeteri kadar sorunum var hayatıda ciddiye alırsam kafayı yerim :D Ha basit olunca ne mi olur en kötü ihtimalle ölüm var sonunda ötesi yok ve ölümden de hiç korkmuyorum.

ölümden bende korkmuyorum ama orada vereceğim hesaptan korkuyorum
yaşın daha çok küçük demeyeceğim bazı şeyleri idrak edecek bir yaştasın deli dolu zamanların ama ailenide üzmeye hakkın yok sana hakaret etmiyorlar dövmüyorlar sadece seni gözlerinden bile sakındıkları için fazla açılmana müsade etmiyorlar aynı şekilde abinde de aynı uygulama var yani ayrımda yapmıyorlar :mymeka:
bence diğer topikleri okuyunda Allah a size böyle bir aile verdiği için şükredin vereliniortak
zamanı geldiğinde istediğin imkanların olacaktır biraz daha sabret a.s

hayatı çok ciddiye almayacaksın çok da boşvermeyeceksin. ortasını tuttur yoksa ortasını tutturamayanlardan olarak çok acı çekersin kafamçokkarıştı

başına öyle olaylar gelir ki "ölsem de kurtulsam" dersin. ölümden beter o kadar şey var ki...

daha 16 yaşındasın bazı şeyleri söylemek çok basit geliyor.
çok yaş farkımız yok ama inan o yaşlarda 1 senede bile çok değişiyor insan.
ailen seni düşündükleri için sakınıyor her şeyden.

benim hiçbir zaman giyimime makyajıma karışmadılar- ki 16 yaşında makyaj yapcam diye tutturmadığımdan olabilir- ama o yaşta ben de gdemezdm şehir dışı gezilerine.
hatta nasılsa izin vermezler diye sormazdım, dert de etmezdim kendime.
arkadaşlarımla çıkmama karışmazlardı pek ama annem illaki bir sorun çıkarırdı.
şehir dışını yazmayim diye çok uğraştı.ikna etmeye calıştı.
babam destek verdi, şu an şehir dışında okuyorum.
ev ark.larımla ayrıldığım bi dönem tek kaldığım da oldu.
şimdi akşam dışarı çıksam bişey demiyorlar çünkü zaten haber verdiğim için güveniyorlar.
senin onlara buyuduğunu isyan ederek değil, kendine güvendirerek ispatlaman lazım.

sen şimdi tam başkalarının sözüne güvenecek dönemdesin o yüzden ailenen seni koruma amaçlı bu yolu seçmiş olabilirler tabi çok tutucu bir ailen yoksa açık görüşlü iseler fikrim böyle ileriki yaşlarda emin
ol sana kendileri diyecek neden gitmiyorsun diye

dermanabla muslumansin v ailen sana dinini ögretiyor ne varki bunda yurt disinda olunca dahada cok ögrenmen lazim dinimizi yoksa manevi bosluklardan cikamaz insan...burdaki gencler neden uyusturucu sigara icki kullanip gencliklerini mahvediyor maneviyat yok aile sefkati yok tek basina turkiyeye gitmek ipsizi sapsizi bir suru etraf sapik dolu...ailenle urlaba gidersin guzel olur makyaj falan demissin ben hic makyaj yapmazdim amaan ne öyle boya ficisi gibi suratin nfes bile alamiyor uzmanlar diyor dogallik kadar bguzel birsey yok evlenince kocana bol bol yaparsin

hımm baban demekki sana çok düşkün benim babamda böle yapardı bu kadar abartmazdı ama ben 2 yağ çekerdim birazcık duygu sömürüsü ohhhh en kötü ihtimal kaçcam artık bu evden diye tehdite başla bende işe yaradı da babam değişti eskisi gibi ilgilenmez dinlemez umursamaz oldu

Back
X