- 26 Ağustos 2025
- 116
- 17
- 13
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
-
Seviyorlar.Annem sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor bi kere emzirmeye kalktı kızdım alindi bebeği cop cop öpüyor sonra sen bizim mi olacaksın diyor ablam da çok üstüne düşüyor kendi bekar benim yanıma bi kere gelmeyen ablam bebek olduktan sonra sürekli yanıma gelmek istiyor kalmak icin eşimden falan çekinmiyor abim de bugün bebeği bize bırak sen git diyor çok Garipler gercekten ilk torun olduğu için mi böyle yoksa abartiyorlar mi
Yok kızinca bişey yapamadı ama alındı banaCogu saydiginiz her ailede olur amaaaaa annem cocugumu emzirmeye kalksa....hic dusunemiyorum yani boyle biseye teşebbüs edenin benden alacagi cevabi...bu hangi kafa cocugun agzina umarim bi yerini dokundurmadı......
Evet ya sanki onlar doğurdu babam da yanına gelince onu alip eve getircem diyor ben de ben onsuz ne yapacam dedim o yokken ne yapıyordun diyor şaka yaptığını düşünüp tepki vermedimBir bana normal gelmedi herhalde.
Tamam torundur,yeğendir çok seviliyordur da doğrudur da abartmak bana çok komik geliyor.
Bebeğin kıyafetiyle uyumak,bırak git demek…
Emzirme olayı çok korkunç zaten
Tepki veremiyorsanız görüşmeyi azaltın.Evet ya sanki onlar doğurdu babam da yanına gelince onu alip eve getircem diyor ben de ben onsuz ne yapacam dedim o yokken ne yapıyordun diyor şaka yaptığını düşünüp tepki vermedim
Şaka yapıyordur zaten. Seviyorlar çocuğunuzu işte ne güzel. Siz şu an lohusa kafasındasınız. Geçecek sakinleyeceksiniz merak etmeyin.Evet ya sanki onlar doğurdu babam da yanına gelince onu alip eve getircem diyor ben de ben onsuz ne yapacam dedim o yokken ne yapıyordun diyor şaka yaptığını düşünüp tepki vermedim
Emzirme dışında abartı bir şey yokki. Laf olsun diye söyleniyor işte bize bırak falan. Kaç yaşlarına gelmişler işleri yok bebek mi büyütecekler.Aynı şeyleri bebeğin babannesi ve halası yapsa yine de "bunlar çok normal" diye yorumlar yapılır mıydı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?