• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem çocuğumu çok sahipleniyor sanki kendi cocuklariymis gibi

zeynep90128

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
116
17
13
26
Annem sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor bi kere emzirmeye kalktı kızdım alindi bebeği cop cop öpüyor sonra sen bizim mi olacaksın diyor ablam da çok üstüne düşüyor kendi bekar benim yanıma bi kere gelmeyen ablam bebek olduktan sonra sürekli yanıma gelmek istiyor kalmak icin eşimden falan çekinmiyor abim de bugün bebeği bize bırak sen git diyor çok Garipler gercekten ilk torun olduğu için mi böyle yoksa abartiyorlar mi

Annem sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor bi kere emzirmeye kalktı kızdım alindi bebeği cop cop öpüyor sonra sen bizim mi olacaksın diyor ablam da çok üstüne düşüyor kendi bekar benim yanıma bi kere gelmeyen ablam bebek olduktan sonra sürekli yanıma gelmek istiyor kalmak icin eşimden falan çekinmiyor abim de bugün bebeği bize bırak sen git diyor çok Garipler gercekten ilk torun olduğu için mi böyle yoksa abartiyorlar mi
Seviyorlar.
Bizimkiler de öyle yani çokta farklı değiller.
kızı bize bırak sen git kendine yeni bir tane yap derler, taşınma gibi bir ihtimalim hep onu dert ediyorlar giderseniz biz elisayi görmeden nasıl yapıcagiz vs. diyorlar. Annem 4 çocuğum var ama sen başkasın falan der kız kardeşimin şuan bebeği var kızımı daha çok seviyor diyebilirim. Aynı şekilde erkek kardeşim sırf kızım için gece yarısı bile kalkıp gelir görmeye falan. Kızım diye diye seviyorlar. Hele diğer kardeşim biz evden gidince kızımın kıyafetlerine sarılıp uyurduu hdhdhdh anası olarak ben yapmadım bunu 🤣🤣 benim kız da ailenin ilk torunu bide bi kaç yıl olmadı olunca da çok sevdiler.

Seviyorlar işte Negzel yani ilk torunmuş bide
Hem ne demişler evlat ceviz torun ceviz içi diye bizimkilerde öyle yani günlük görüntülü konuşma olsun arama olsun okulun nasıl geçti diye teyzesi dayıları çok düşkündür keza annem ve babam da ben çok mutlu oluyorum yani

Cogu saydiginiz her ailede olur amaaaaa annem cocugumu emzirmeye kalksa....hic dusunemiyorum yani boyle biseye teşebbüs edenin benden alacagi cevabi...bu hangi kafa cocugun agzina umarim bi yerini dokundurmadı......

Sevdikleri içindir. Bizimkilerde öyleydi zamansız gelirlerdi bu durum beni rahatsız ediyordu müsait değildim. Ayrı ayrı geliyorlardi dedim hep birlikle gelin sizi birlikle Görmek istiyorum dedim. Sonra diş çıkarma süreçlerimiz oldu Gündüz uyuyoruz dedim öyle öyle gelmeyi azaltırlar . Tatlı tatlı söyleyin bebek büyütürken çok ihtiyacınız olucak onlara

Cogu saydiginiz her ailede olur amaaaaa annem cocugumu emzirmeye kalksa....hic dusunemiyorum yani boyle biseye teşebbüs edenin benden alacagi cevabi...bu hangi kafa cocugun agzina umarim bi yerini dokundurmadı......
Yok kızinca bişey yapamadı ama alındı bana

Emzirme olayı çok çok kötü 👎 Ama onun dışında çok sevdikleri belli ne kadar güzel. İnsanlar o kadar çok destekçi arıyor ki bu dönemlerde bence siz bu durumun tadını çıkarın kendinize bol bol zaman ayırın madem böyle bi şansınız var 🫶🏻

Emzirme olayi hastalik bence. Kesinlikle tepki gòster
Ama gerisi gayet normal seviyirlardir, benimkilerde òyleydi zamaninda sevgi selinde búyúdú cocuk.

Bunuda kiskanmayin ya

Emzirme dışında hepsi normal. Seviyorlar işte hepsi aynı kafanızı yormayın buna çok😀

Bir bana normal gelmedi herhalde.

Tamam torundur,yeğendir çok seviliyordur da doğrudur da abartmak bana çok komik geliyor.

Bebeğin kıyafetiyle uyumak,bırak git demek…

Emzirme olayı çok korkunç zaten.

Bir bana normal gelmedi herhalde.

Tamam torundur,yeğendir çok seviliyordur da doğrudur da abartmak bana çok komik geliyor.

Bebeğin kıyafetiyle uyumak,bırak git demek…

Emzirme olayı çok korkunç zaten
Evet ya sanki onlar doğurdu babam da yanına gelince onu alip eve getircem diyor ben de ben onsuz ne yapacam dedim o yokken ne yapıyordun diyor şaka yaptığını düşünüp tepki vermedim

Aynı şeyleri bebeğin babannesi ve halası yapsa yine de "bunlar çok normal" diye yorumlar yapılır mıydı çok merak ediyorum

Evet ya sanki onlar doğurdu babam da yanına gelince onu alip eve getircem diyor ben de ben onsuz ne yapacam dedim o yokken ne yapıyordun diyor şaka yaptığını düşünüp tepki vermedim
Tepki veremiyorsanız görüşmeyi azaltın.

Sık sık parka gidin,dolaşmaya çıkın.

Şaka yapıyordur zaten. Seviyorlar çocuğunuzu işte ne güzel. Siz şu an lohusa kafasındasınız. Geçecek sakinleyeceksiniz merak etmeyin.

Aynı şeyleri bebeğin babannesi ve halası yapsa yine de "bunlar çok normal" diye yorumlar yapılır mıydı çok merak ediyorum
Emzirme dışında abartı bir şey yokki. Laf olsun diye söyleniyor işte bize bırak falan. Kaç yaşlarına gelmişler işleri yok bebek mi büyütecekler.

Back
X