• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem erkek arkadaşımı istemiyor! ne yapıcam :(

Sorun gerçekten atlatmış olduğu hastalık mı yoksa annenin kafasını kurcalayan başka şeyler mi var...Eğer anlattığın gibiyse annen ayıp ediyor onun oğluda Allah korusun aynı durumda olabilirdi...

evet malesef bana tek söledigi o cocuk hasta!!! anne atlattı aradan kaç sene geçti nie bunu hala kafanda yaratıyorsun dedigimde tekrarlamayacagı ne malum bak osman yagmurderelide atlatmıştı ama adam yıllar sonra tekrarladı diye cevap verdi!! o kadar üzücü ki bu durum benim içim kan aglıyor nasıl halledicem daha sevgili oldugumuzu bilmeden böle seyler söylüyor diye nasıl acıklama yapıcam bilmiyorum oofff :.(((((((

nekadar zor bi durum çok düşünülür bi bakıma ailende haklı ama sende haklısın hastalanmış olması onun suçumu üstelik hasta oldu diye evlenemiycekmi çok zor bi durum allah yardımcınız olsun

askere bile gidebileni ailenmi kabul etmiyor cok ilginc
sanki sapasaglam adamin elli altmis yil garanti saglikli ömrü varda
bir onunmu yokmus

sağlam ki askere alınmış hayret bişii
valla keser döner sap döner ailenden birine bişi olur görürler !

ailen de kendince seni düşünüyor ama eminim siz kararlı olduktan sonra ilişkinize sarıldıktan sonra yapacakları bişey kalmaz hepimiz hasta olabiliriz sonuçta belki o bi daha bu hastalığa yakalanmayacak belki başkasıyla evleneceksin o hasta olacacak bu saçma bi yaklaşım

Back
X