Ailem eşimi sevmiyor,arada kaldım..

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Ben almanyadan katılıyorum. Derdımı payalasmasak ıstıyorum bana akıl veren olursa sevınırım. 3 aylık evlıyım. Esımle anlasıyorum. Tabı bazı konular harıc. Benım problemım aılem esımı ıstemıyor. Esımle bı ara aılem ıcın bosanmaya kalktım ama yapamadım barısdım ve sımdı aılem bana kızgın. Annem bana demedını bırakmadı ben onları sevmıyormusum falan aksıne ınsan aılesız yapabılırmı? Ablam enıstem kımse konusmuyor benımle ne yapıcamı sasırdım. Esımle annemgıle gıdıyoruz düzelmezını ıstıyorum ama aılem hep eskı seylerı acıyor, ben artık önüme bakmak ıstıyorum. Evlenelı aılem evıme gelmedı. Herseyı kendım yaptım. Sımdı caresızısım. Ne yapmalıyım? Konusmayı denemdım ama olmuyor yardım edın ne olur.

Canım mrb , durumuna çok üzüldüm.Ailen siz sözlüyken nişanlıykendemi istemiyorlardı peki? Yada eşini sevmeyecek hoşlanmayacak bir konumu geçti aralarında?

Tsk ederım nısanlıyken hıc bı sorun yoktu. Esım bıraz kıskanc, nasıl desem yasananlar var tabı. Ama ne yapalım oldu, düzeltmeye calısıyorum arada kaldım. Sen olsan ne yapardın?

Hmm eşinin seni bir kez daha üzmesinden korktukları için olabilir mi? Şimdi geçmişte yaşananların boyutunu tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama gerçekten zor bir durum tabiki 2 arada kalmak.Ben elbette evliliğimi bitirmezdim.Tamam bizi bugünlere getirenler ailelerimiz ama ömrümüzün sonuna kadar aynı hayatı paylaşacağımız insanlarda eşlerimiz yani...

Bende öyle düsünüyorum. Mutlu oldumu görecekler, tabıkı hıc bı aıle kızının mutsuzlugunu ıstemez.
Esım bastan hatalar yaptı. Kumar falan degıl. Aılemden kıskandı evlılık ona agır geldı. Ya ben ya aılem gıbı laflar gectı. Sımdı bız probelmı cözdük aramızda. Ama aılemı kaybedıcem dıye korkuyorum. Enıstem var cok ıyı. Ama herkes aynı degıl onun gıbı olmasını ıstıyorlar. Bılıyormusun caresızım hersey o kadar zor kı. Ceyızımı bıle kendım yerlestırdım. Aılem yoktu. Bunlar unutulmuyor.

Bak canım şuna inanırım.
Ailene eşinle ilgili bir sorununu kavganı tartışmanı v.s anlattığında , sen ilerleyen zamanlarda kendi evinin içindeki problemi kocanla çözebilirsin.Siz o sorunu atlatabilirsiniz.Ama aileler aynı değil işte.Onların içini hep bir korku bürür.Acaba gerçekten hala aynılarmı bir daha aynı şey olurmu diye.Onlar onu asla unutamaz biz unuturz ama onların hep bi köşelerinde kalır bizim sorunlarımız.O yüzden hep iyiyiz imajı var bundan sonrası için.Sorunlarını onlarla paylaşma ki hala aynı şekilde düşünmeye devam etmesinler kaydirigubbakcemile5

Cok haklısın cok tsk ederım. Aılenle paylasmıcamda kımınle paylascam dıye yola cıktım yanlıs oldu. ´hatalar ders almak ıcındır. Canım cok tsk ederım. Allah kımseye yasatmasın ınan.

Cok haklısın cok tsk ederım. Aılenle paylasmıcamda kımınle paylascam dıye yola cıktım yanlıs oldu. ´hatalar ders almak ıcındır. Canım cok tsk ederım. Allah kımseye yasatmasın ınan.

aynen canım benım bır daha yasamamanız dılegıyle esınle olan sorunları

artık evlenmişsiniz. kusura bakmasınlar öyle tavır trip nedir ya.
Ben olsam acık söylüyorum bir gr umrumda olmaz. beni seviyorsa ailem yuvama saygı duyar.
Ayrıca senin ailen artık belli. bırak ya bu saatten sonra ana baba nazımı cekeceksin birde.

Evet arkadaşlar,konu sahibi
yeni üye oldıuğu için diğer konulardan değil
bu linkten devam edelim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…