Ailem evime gelmiyor çok üzülüyorum.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Kizlar bilenler bilir esimle sorunlarim var boşanma aşamasından donmustuk v.s Tüm bu yasanilanlardan sonra eşim ailemle gorusmek istemiyor. Ben de baslarda onun ailesi ile gorusmek istemiyordum. Dolayısıyla ne onun ailesi bize geliyor ne de benimkiler. Bu duruma çok üzülüyorum.Herkes kendi ailesine gidip geliyor. Bekar gibi.Benimkiler de onunkilerde beş saatlik uzaklıktalar. Bu durumu değiştirmek için birşeyler yapalım diyorum ama eşim kabul etmiyor. Ailesi benimle gorusmek istemiyormus. Bu durumda benim yapacağım bir şey yok diyo. Öyle olunca benimkiler de gele miyor. İnanin çok üzülüyorum. Ne yapacağımi da bilmiyorum.

Sorunlar nedir bilmiyorum ama haftasonu yemeğe davet edebilirsiniz iki aileyi de.
Önce eşinizle konuşun, tatlıya bağlanabilecek konularsa böyle yapın arayı yumuşatın.
Ya da siz gidin ailenize görün, sorunlar çok ağırsa.

Cok kötu bır durum:( bence ıkı aileyı bıraraya getırın bıryerden baslayın.. Bu sekılde bır butun nasıl olunur bılmıyorum.. Evlilikte aile bagları ck onemli sahsen bn boyle dusunuyorum.. Karı koca arasındaki bagın gucunun bu butunlukten aldıgı kanaatındeyım.. Be yasandysa unutun arayın butun bı aile bırarada olun ıyı gelecektır

Mahkeme aşamasından döndük. Üzerinden bir yıl geçti ama hala bu asamadayiz. Ne olacak bilmiyorum. Ben onun ailesini arasam eşim benim ailemi aratmayacak. Benimkilerde insan sonuçta. Ben de aileme değer verilsin istiyorum. Eşimin tutumunu bildiğim için ben de onun ailesini aranıyorum.
Ama çok üzülüyorum.Bazen keske mahkemeden donmeseydim diyorum.

Onun ailesi gelmek istemiyorsa gelmesin.
senin ailen istese bile gelemez mi bu durumda sırf onlar gelmiyor diye...
eğer böyleyse çok ama çok saçma.
koca bulunur ama aile bulunmaz.
sevgi ve saygı bazı şeyleri aşmamıza yardım eder evlilikte.
sevgi ve saygı da mı yok aileni istemeyecek kadar?

Bu durum zamaninda aldiginiz ortak kararsa yapacak bir sey yok.
Cozulmus ya da ustu kapatilmis konuyu tekrar isitmanin alemi yok.

Gereksiz. Beraber devam etmeye karar verdiyseniz, ailelerinizi bu beraberliginizin disinda tutamazsiniz (eger ciddi bir sekilde aranizdaki sorunlara sebeb vermedilerse elbette).

Eger o sizin ailenizle gorusmek istemiyorsa, sizde onunkilerle kesinlikle gorusmeyin. Kesinlikle kararli olun bu konuda. Ezik pozisyona girmeyin. Yanliz anlayamadim, siz kendi ailenizle gorusmuyormusunuz? Ve o ailesiyle gorusmuyor mu?

onun ailesi size gelmek istese, sen gelmesinler demezsin? ama sen aileni davet edemiyorsun?

iki aile birbiriyle görüşmesin, ama seni neden ailesi görmek istemiyor? ailem eşini görmek istemiyor dese sorgularım bu durumu?

Ben ailemle gorusuyorum. O da kendi ailesiyle gorusuyor. Ama iki tarafda evimize gelmiyor. Eşim bu konuda hiç bisey yapmam diyor. Ben çok üzülüyorum.

eşinin bu konuda çabası sıfır
belkıde boşanma konusu yenıden gündeme gelmelı ;) düşün derim..
çoğu erkek eşi aılesıyle barıssın ister ve çaba gösterır

Benim ailem esimle gorusmek istiyor. Ama eşim istemiyor. Onun ailesi de benimle gorusmek istemiyormus. Yapacak bisey yokmuş esime gore.

onun ailesi sizle görüşmek isterse bir gün, eşiniz de o zaman ailenizle görüşecek herhalde! çocukca bir tavır sergiliyor ya da ailesi ailenizle görüşmemesi konusunda baskı yapıyor...
eğer ki bu sorun harici evliliğiniz normalse akışına bırakın baskı yapmayın derim...
belki benim ailem görüşmek istemiyor, onun ailesi de beni görmesin diye eşit düşünüyor ama asla adil düşünmüyor...

Bu nereye kadar sürecek peki böyle,
çocuk olunca ne olacak, gerçi herşeyi yoluna koyduğunuzdan emin olmadan düşünmeyin ama
yinede saçma bir durum
Biraz zamana bırakın bakalım, muhtemelen karşı taraf gidip yalvarıp yakarmanızı
kendinizi affettirmenizi bekliyordur

Back
X