ailem hakkinda napabilirim yardim edin lutfen

yasamakicinsebebimyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
18
5
1
iki ablam var buyuk olanla aramızda uzun zamandir sorun var sure benim zamanimda maddi durumumuz daha iyi oldugu icin her seyime fesat gozle bakiyo ve babami parasi icin sevdigime inaniyo babam sana o kadar esya alıyo seversin tabi falan diyo aslinda tam tersi kendisi bizim eve kalmaya geldiginde(evli ve cocugu var) evin market alisverisine bile para harcamak istemiyo her seyi babam alsin istiyo diger ablam da bunun farkindaydi ve buyuk ablama sinir oluyodu onlar geldiginde artik susmayalim demistik cunku buyuk ablam bizi ezmeye de calisiyo ama geldiklerinden beri kucuk ablam buyuge hicbi laf edemedi ve aralari gayet iyi olan bana oluyo psikolojim iyice bozulmaya basladi artik lutfen fikir verin

Maddi durumunuz iyiymiş. Ablanız size geldiğinde neden market alışverişini yapmalı? Bu hangi kardeşlik ve aile bağına dahil?

Buyuk ablanız ve diğer ablanız birbirine girmediği için psikolojisi pozulan bir kardeş. Çok acıklı bir dramınız var içim paramparça oldu üzüntüden.

Maddi durumunuz iyiymiş. Ablanız size geldiğinde neden market alışverişini yapmalı? Bu hangi kardeşlik ve aile bağına dahil?

Buyuk ablanız ve diğer ablanız birbirine girmediği için psikolojisi pozulan bir kardeş. Çok acıklı bir dramınız var içim paramparça oldu üzüntüden.
maddi durumumuz cok iyi degil maalesef orta diyelim. market alisverisi yapmasi da takildigim bi konu degildi fakat telefonda bi sey almasini istedigimde duymamazliktan gelip kapatip sonra babamin almasini istemesi, hep birlikte alisverise ciktigimizda kasada bilerek arkamizdan geldigini gorene kadar. ikisi birbirine girsin de istemiyorum ayrica. sadece kucuk ablamin benle ayni fikirde oldugunu soylemesine ragmen ona cok iyi davranmasi garip geldi. kavgadan beslenen bi insan degilim yine de yorumunuz icin tesekkurler.

Back
X