Ailem Kedimi İstemiyor =(

Mikerinos çok yardımcı oluyorsun iyi ki buradasın :17: Dediklerinin hepsini dikkate alacağım, sigorta işini söylediğin iyi bilmiyordum ve mutlaka dikkat etmeliymişim.

Babam-annem-ben dün gece yine bir kavganın ortasındayken odama çekildim sesimi çıkarmadım uyuyor taklidi yaptım korkudan. Gerçekten babamın sinirli hali kötü, zaten eskiden gelen durumlar var aramız hep kötüydü. Annem birazcık ikna etmeye çalışıyor ama babam "Kokuyu da kisti de geçsek bile ben kendi evimde kedi istemiyorum bu kadar" diyip kestirip atıyor. Yani annemlere geldiğimde kedimin tuvalet kabı, mama ve su kapları benim odamda duruyor ve kapım hep kapalı. İnanın ben şimdiye kadar kokudan hiç rahatsız olmadım ve kakasını hatta çişini bile yaptığı an alıyorum, kum her an temiz kalıyor. Gerçekten koku yapmıyor hatta kedi maması kumdan daha çok kokuyor. Ama gelin görün ki bunu aileme anlatmak imkansız. Evde kokan hiçbir şey yok ama onlar kedinin varlığını gözleriyle gördükleri için (sanırım psikolojik) kokudan oturamıyorlarmış. "Sen alışkınsın burnun almıyor kaka kokusunu" diyorlar bana. Ki çok ta titiz bir insanım eminim evde koku yok. Onlarınki sadece bahane yani ikna etme çalışmaların boşa. O yaşa gelmiş insanlar kendi doğrularından vazgeçmiyorlar.

Birkaç ay inattan sonra ben de maddi olarak az da olsa yardım edeceklerini düşünüyorum fakat şimdi bile sürekli başıma kakıyorlar. Boş oturuyormuşum, tek yaptığım şey ailemizin parasını kediye yedirmekmiş. Yani artık dönüşü yok her durumda iş bulma boyutuna geldik. Ben odamdan çıkamıyorum babamla karşılaşmamak için. Çünkü gerçekten korkuyorum. Ve inanın utanıyorum çevremde kimseye anlatamıyorum :2:

Şu işaretlediğim cümleye kadar tamam olabilir istemeyebilirler dedim ama yuh artık yaa kedinin ne masrafı olacak allah aşkına içkisi kumarı mı var sankiiiii:ssz::ssz: O sigorta işini bir arkadaşım araştırmıştı daha bu yaz ama istersen KYK ile de bir görüş... Baban hep evde mi gündüz bir şekilde anlaşamaz mısınız diyeceğim de yaşadım biliyorum olmuyor... Başka şeye sinirli olsa senden çıkarıyor... Offf keşke elimden birşey gelse iş bulmanı öyle çok istiyorum ki anlatamam... Bir ssorun olursa mutlaka yaz olur mu bazen insan bunalınca aklına çözüm gelmiyor belki biz az da olsa yardımcı oluruz sana....:50:

İşte diyorumya ikna ile olacak şey değil, görüyorsun Mikerinos kedinin masrafı ne ki Akkum kullanıyorum en kaliteli koku yapmayan kumlardan birisi 15 tl ve 2-3 ay gidiyor. Hayvan sevmeyen insana ne kadar anlatsan da boş, rahat vermeyecek. Bizimkiler öğretmen, şimdi de yaz tatili tüm gün evdeler. Sen yaşamışsın beni anlıyorsun olmuyor malesef huzurumuz kalmadı. İnternetten başvurular yaptım ama çok ümitli değilim İstanbul'a gidince yüzyüze görüşüp ne iş olsa yapacağım yeter ki okul saatime uysun :26: Üzüldüğüm şey çalışmak değil, hepimiz hayatımızı çalışacak kazanıyoruz şimdi olmasaydı 2 yıl sonra çalışacaktım. Ama ailemle bu duruma kadar gelmek beni yoruyor üzüyor, kendi ailemin bu şekilde sırt çevirmesi, bu kadar duyarsız olması, yakıştıramıyorum bi türlü onlara

İşte diyorumya ikna ile olacak şey değil, görüyorsun Mikerinos kedinin masrafı ne ki Akkum kullanıyorum en kaliteli koku yapmayan kumlardan birisi 15 tl ve 2-3 ay gidiyor. Hayvan sevmeyen insana ne kadar anlatsan da boş, rahat vermeyecek. Bizimkiler öğretmen, şimdi de yaz tatili tüm gün evdeler. Sen yaşamışsın beni anlıyorsun olmuyor malesef huzurumuz kalmadı. İnternetten başvurular yaptım ama çok ümitli değilim İstanbul'a gidince yüzyüze görüşüp ne iş olsa yapacağım yeter ki okul saatime uysun :26: Üzüldüğüm şey çalışmak değil, hepimiz hayatımızı çalışacak kazanıyoruz şimdi olmasaydı 2 yıl sonra çalışacaktım. Ama ailemle bu duruma kadar gelmek beni yoruyor üzüyor, kendi ailemin bu şekilde sırt çevirmesi, bu kadar duyarsız olması, yakıştıramıyorum bi türlü onlara

yine de o kediyi koruman çok güzel..bazıları hemen yılıp bırakabiliyor..bende senin için iş bakayım,nerde oturduğunu semt olarak yazarsan daha iyi olur özelden..ikna olmuyorlarsa boşver çabalama artık..kış olup da kokuyor deseler neyse de bir de yazın heryer açıkken diyorlar...istemeyen insana herşey bahane...kedisever bi ark. bulmaya çalış, senin okulundan değil de yakında oturan üni.li bir kız da olur..(ama snradan anlaşamamak var ki orası ayrı konu :) )..maksat kirayı bölüşmek.. inş herşey istediğin gibi gider :(

Bırakamam ki o benim birtanecik kediciğim :16:
Şimdilik ev biraz daha sakinleşti, okul açılana kadar yanlarında kalıyım yazın çalışmayım diye ısrar ettiler, yine de eylülde iş şart çünkü bizimki geçici olarak sakinleşti. Yine ortalıkta bir kedi tüyü bir kaka kokusu duydukları anda başlayacaklar, İstanbul'a gidince kediye yuva arayacağım sanıyorlar ondan sakin biraz da :1:

iş konusunda, bence okulun açıldıgındada rahatlıkla çalışabilirsin turkcelin home agent iş ilanları var sabah öglen okula gidiosan aksamlarıda evinden calısırısın hem evde olmus olursun hemde para kazanırsın yanılmıyosam da dedigim gibi iş saatlerini ayarlayabiliyorsun

Bırakamam ki o benim birtanecik kediciğim :16:
Şimdilik ev biraz daha sakinleşti, okul açılana kadar yanlarında kalıyım yazın çalışmayım diye ısrar ettiler, yine de eylülde iş şart çünkü bizimki geçici olarak sakinleşti. Yine ortalıkta bir kedi tüyü bir kaka kokusu duydukları anda başlayacaklar, İstanbul'a gidince kediye yuva arayacağım sanıyorlar ondan sakin biraz da :1:

kedi köpek heykel olan eve melek girmez bence ailen haklı bi evde melek mi kedi mi dersen ben melekleri tercih ederim bizim ettiğimiz her duaya meleklerin amin dediğini unutmamak lazım....

kedi köpek heykel olan eve melek girmez bence ailen haklı bi evde melek mi kedi mi dersen ben melekleri tercih ederim bizim ettiğimiz her duaya meleklerin amin dediğini unutmamak lazım....

kusura bakmayın ama çok saçma bir söz. ne demek eve melek girmez. kaynağı ne pardon bu sözün. peygamberimizin hadislerine bakın. kedi ev ahalisindendir der. ayrıca eteğinde uyuyan kediyi uyandırmamak için eteğini kesmiştir. bir gece kapısında miyavlayan kediyi eve alıp karnını doyurduğu rivayet edilir.
hayvanlar bu dünyadaki en masum yaratıklardır. ve sadece ona bakmak bile belki sevapların en büyüğüdür.
rabbim duayı gönüldense her zaman kabul eder. evde kedi var diye melek girmemesi lafı çok çok çok saçma ya

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Bir adam yolda, yürürken susadı ve susuzluğu arttı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine inip susuzluğunu giderdi. Çıkınca susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: "Bu köpek de benim gibi susamış" deyip tekrar kuyuya inip, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeği suladı. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve günahlarını affetti." Resulullah'ın yanındakilerden bazıları: "Ey Allah'ın Resulü! Yani bize hayvanlar(a yaptığımız iyilikler) için de ücret mi var?" dediler. Aleyhissalatu vesselam: "Evet! Her "yaş ciğer" (sahibi) için bir ücret vardır" buyurdu.

Bir diğer rivayette şöyle denmiştir: "VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS bir kadın, sıcak bir günde, bir kuyunun etrafında dönen bir köpek gördü, susuzluktan dilini çıkarmış soluyordu. Kadıncağız mestini çıkararak (onunla su çekip köpeği suladı). Bu sebeple kadın mağfiret olundu."

(Bir kadın, bir kediyi hapsedip, yiyecek içecek vermedi. Bir şey bulup yemesi için de serbest bırakmadı. Kedi öldü, kadın da bu yüzden Cehenneme müstahak oldu.) [Buhari]
Anlatılanlara göre peygamber efendimizin kedisinin ismi Müezza ‘ dır.. Hz. Muhammed kedisi Müezzayı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammedin giysisinin ucunda uyuya kalınca kediye kıyamayan Hz. Muhammed, giysisini keserek sedirden kalkmayı tercih etmiş.

Müezza çok muhtemelen bir sokak kedisi.. Mekkenin kavurucu sokaklarından Hz. Muhammedin ilgisi ile kurtulmuş. Kendisi de sıkı bir kedi dostu olan ve hadisleri aktaran Abu Hurayra (anlamı " kedi babası " demektir) Hz. Muhammedin kedilerin ticari alım satımını yasaklattığını söyler.

Yine onun vasıtasıyla aktarılan bazı hadislerde " kedisine eziyet eden bir kadının cehennemde çektiklerinden " bahsedilir. Mesaj oldukça açıktır. Kedilere iyi muamele şarttır.

Bir yılan Hz. Muhammede gelmiş ve kendisinden yardım istemiş. Hz. Muhammed de yılana yardım etmiş. Fakat yılan Hz. Muhammed’i sokmaya kalkışmış. O sırada bir adam yetişip kedisini yılanın üzerine salmış. Yılanın zehirli ısırığından kedi sayesinde kurtulan Hz. Muhammed kedinin sırtını okşamış. O gün bugündür kediler sırt üstü yere düşmezlermiş.

Ebu Hureyre Radiyallahu Anh kedileri cok sevdiginden, beslediginden ve ilgilendiginden Efendimiz asm kendilerine ”Ebu Hureyre” [Kedilerin Babasi] lakabini vermistir.

Evde Kedi beslenebilir. Nitekim Evliya Zatlarin cogunun etrafinda kedilerde var idi.

buraya sayfalarca bilgi aktarabilirim peygambe efendimiz bile ev,nde kedi beslermiş. o zaman onada melek gelmiyormuymuş:47:

iş konusunda, bence okulun açıldıgındada rahatlıkla çalışabilirsin turkcelin home agent iş ilanları var sabah öglen okula gidiosan aksamlarıda evinden calısırısın hem evde olmus olursun hemde para kazanırsın yanılmıyosam da dedigim gibi iş saatlerini ayarlayabiliyorsun
Dediğiniz işi hiç bilmiyordum bahsettiğiniz iyi oldu mutlaka onu da araştırayım, yardımlarınız bana destek oluyor teşekkürler.

kusura bakmayın ama çok saçma bir söz. ne demek eve melek girmez. kaynağı ne pardon bu sözün. peygamberimizin hadislerine bakın. kedi ev ahalisindendir der. ayrıca eteğinde uyuyan kediyi uyandırmamak için eteğini kesmiştir. bir gece kapısında miyavlayan kediyi eve alıp karnını doyurduğu rivayet edilir.
hayvanlar bu dünyadaki en masum yaratıklardır. ve sadece ona bakmak bile belki sevapların en büyüğüdür.
rabbim duayı gönüldense her zaman kabul eder. evde kedi var diye melek girmemesi lafı çok çok çok saçma ya

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Bir adam yolda, yürürken susadı ve susuzluğu arttı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine inip susuzluğunu giderdi. Çıkınca susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: "Bu köpek de benim gibi susamış" deyip tekrar kuyuya inip, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeği suladı. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve günahlarını affetti." Resulullah'ın yanındakilerden bazıları: "Ey Allah'ın Resulü! Yani bize hayvanlar(a yaptığımız iyilikler) için de ücret mi var?" dediler. Aleyhissalatu vesselam: "Evet! Her "yaş ciğer" (sahibi) için bir ücret vardır" buyurdu.

Bir diğer rivayette şöyle denmiştir: "VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS bir kadın, sıcak bir günde, bir kuyunun etrafında dönen bir köpek gördü, susuzluktan dilini çıkarmış soluyordu. Kadıncağız mestini çıkararak (onunla su çekip köpeği suladı). Bu sebeple kadın mağfiret olundu."

(Bir kadın, bir kediyi hapsedip, yiyecek içecek vermedi. Bir şey bulup yemesi için de serbest bırakmadı. Kedi öldü, kadın da bu yüzden Cehenneme müstahak oldu.) [Buhari]
Anlatılanlara göre peygamber efendimizin kedisinin ismi Müezza ‘ dır.. Hz. Muhammed kedisi Müezzayı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammedin giysisinin ucunda uyuya kalınca kediye kıyamayan Hz. Muhammed, giysisini keserek sedirden kalkmayı tercih etmiş.

Müezza çok muhtemelen bir sokak kedisi.. Mekkenin kavurucu sokaklarından Hz. Muhammedin ilgisi ile kurtulmuş. Kendisi de sıkı bir kedi dostu olan ve hadisleri aktaran Abu Hurayra (anlamı " kedi babası " demektir) Hz. Muhammedin kedilerin ticari alım satımını yasaklattığını söyler.

Yine onun vasıtasıyla aktarılan bazı hadislerde " kedisine eziyet eden bir kadının cehennemde çektiklerinden " bahsedilir. Mesaj oldukça açıktır. Kedilere iyi muamele şarttır.

Bir yılan Hz. Muhammede gelmiş ve kendisinden yardım istemiş. Hz. Muhammed de yılana yardım etmiş. Fakat yılan Hz. Muhammed’i sokmaya kalkışmış. O sırada bir adam yetişip kedisini yılanın üzerine salmış. Yılanın zehirli ısırığından kedi sayesinde kurtulan Hz. Muhammed kedinin sırtını okşamış. O gün bugündür kediler sırt üstü yere düşmezlermiş.

Ebu Hureyre Radiyallahu Anh kedileri cok sevdiginden, beslediginden ve ilgilendiginden Efendimiz asm kendilerine ”Ebu Hureyre” [Kedilerin Babasi] lakabini vermistir.

Evde Kedi beslenebilir. Nitekim Evliya Zatlarin cogunun etrafinda kedilerde var idi.

buraya sayfalarca bilgi aktarabilirim peygambe efendimiz bile ev,nde kedi beslermiş. o zaman onada melek gelmiyormuymuş:47:

Çok güzel açıklamışsınız. Bahsedilen saçma düşünceye gayet uygun bir cevap. Benim bu kadar bilgim yoktu fakat sanıyorum ki dinde hayvanlar iyi bir yer tutuyor.

Kedimle ilgili derdimi anlattığım başlıkta din propagandasını da hoş karşılamıyorum. Ne demek "Melek mi kedi mi"? Bu tamamen benim seçimimdir ki ayrıca kimse beni böyle bir seçim yapmaya zorlayamaz. Ben konunun dini boyutu değil, maddi-psikolojik-sağlıkla ilgili boyutlarını tartışıyorum.

Son düzenleme:

ŞAka mı bu yaa... Allah aşkına rapunzel şunu kale alıp da cevap verme... Hahaaha hala gülüyorum yaa ne insanlar yaşıyor şu güzel ülkemde..:52::52::52::52::52::52::52:

hayvan giren eve melek giremz biraz tartısılır bi konu. ama kediler için degil ordaki kasıt köpekler cnku disari cktgnda patileri pisligie bulsabilcegi için evde namaz kilmak daha dorusu abdestli dolasldgı için sakıncalı görenler var amaaa hadislerde siz namaz kıldıgınız abdest aldıgnız alanları temız tutarsanız problemde yok .köpekler dısarda da bulunan hayvanlar oldukları için salyasından hastalık gecme riskide yazar hadislerde. ama haram yada gunah degildir. Kaldıkı siz köpeginizi hertürlü temizleyip bakımını yapiyosanız bunun dısında insanlara karsı (fakirlere karsıda) yardım edip duyarlılık gösteriyosanız bence o eve melekte girer sevabınıda alırsnız:) cnku bakıma muhtaç bi can kurtarıyosunuz

bende bundan 2 yıl önce veterinerden kedi sahiplendim.. babam şehir dışındaydı,annemin de haberi yoktu kedi sahipleneceğimden :) eve getirdiğimde henüz 2 aylıktı..annem önceleri sizin aileniz gibi tüyü ve tuvaleti konusunda baya tereddüt yasadı,kediye her dokundugunda elini yıkadı vs.. veterinerde,yıllık aşılarını düzenli bi şekilde yaptırırsanız hiçbir şekilde hastalık bulaşmıyor size vede kedinize..2 ayda bir de parazit ve kist asısı oluyor benim kedim.. ne pireleniyor,ne de tüy topağı veya kist oluşuyor..
şuan inanın annem babam kediyi benden cok seviyorlar,hele babam mırmır da mırmır,ismiyle hitap etmiyor ama olsun :) kendim için birşey istediğimde mırın gırın eden babam,kedinin maması bitti,aşı olacak vs dediğimde mırın gırın etmeden destek oluyor :) annemi sorarsanız,kediyle uyuyabilmek için can atıyor :) biz tuvalet sıkıntısını,tuvalet kabını balkona koyarak çözdük (balkonumuz kapalı) bu sayede ne koku oluyor ne de baska bişey.. eğer kediniz çok tüy döküyorsa,özel mamalardan da tercih edebilirsiniz.. sakın kedinizden vazgeçmeyin,zaten o acıyı bir kez yaşamış bir de siz yasatmayın.. umarım aileniz de daha fazla direnmeyip,o kediciğin Allah'ın yarattığı bir mucize oldugunu görürler ve severler :)

ben de üniversitede düzenimi oturtunca bir kedi aldım.Böyle trip meraklısı bir kedi.Hiç oynamaz,hemen küser darılır,devamlı yemek seçer,tuvalet kabı biraz pisken bile kabını kullanmaz,sevgi gösterilerinde bulunmaz...Yine de çok seviyorum.Yanıma yatıp daha ben sevmeden gırıldayınca, yanımda güvende olduğunu hissediyorum.Birine güven verebilmek de beni mutlu ediyor,kendimi daha güçlü hissetmeme neden oluyor :51:

ama ne yazıkki benim ailem de kedimi istemiyor,en son annem 'o gelecekse sen de gelme' dedi..ablam zaten ödleğin teki,yolda gördüğü kedilerden bile rahatsız olur...
Neyse ki ev arkadaşım var.Kedi ikimizin ortak kedisi olduğu için memlekete gidecekken falan o alır.Yaz okulunda bendeydi mesela tatile girince otobüsle gönderdim öteki annesinin yanına...
Mezun olunca bi süre onda kalır,çalışmaya başlayınca da geri alırım diye düşünüyorum da bakalım hayırlısı...

mezun olmana varmış daha belki sömestrlarda,minik tatillerde kedine bakacak,eskiden kedi beslemiş olan bir tanıdığına gönderebilirsin,eğer varsa..şehir dışında bile olsa gönderebilirsin kedini??

Benim ailemde başka seninkiler gibiydi. Kedini bize tercih ediyorsun, bizi seçmedin kedini seçtin vs. vs. bir ton şey söylerlerdi, annem nefret ederdi kedilerden.Aldığımı ilk duyduğunda annem benimle konuşmadı, ilk eve götürdüğümde öyle bir gerilim vardı ki ablam benimle dalga geçiyordu, gayri meşru çocuğunu getiriyorsun diye. Geniş camla kaplı bir balkonumuz var oraya koyuyorduk annem evde istemiyor diye, ablamlar balkon kapısından kediye şebeklik yapınca kızıyordu çok meraklısınız kediye diye, babam o yokken gizlice dışarı çıkartıp seviyordu, çok zor zamanlar geçirdik :9:

Sonra tatillerde getirdikçe torunlarıymış gibi yaklaşmaya başladılar. O kadar mutlular ki şuan kedi beslemekten daha almaya gitmedim bile nasılsa iyi bakıyorlar diye. Babam birsürü et deneyip sonunda sadece tavuğun tavalık kısmını sevdiğine karar vermiş hergün ondan pişirip yediriyor, annem hayvana eliyle komut verip sandalyeye çıkmasını öğretmiş, her gün tarıyor vs.

Hatta her gün telefonda bana kedinin yaptığını idda ettikleri garip garip şeyler anlatıyorlar. Bugün çimleri sularken ıslattım gidip annene şikayet etti beni, bugün miyavlarken mama dedi mama isterken farklı miyavlıyor bu konuşcak yakında, dur telefonu yanına götüreyim sesini tanır belki filan :9: :9:

Yani benim ailem bu hale geldiyse seninki de düzelebilir bence. Düzelmezse de en kötü gelecek yaz ben bizimkilere bırakabilirim yazları bahçede bakılmasını sorun etmezsen, annemlere bizimkinin arkadaşa ihtiyacı var filan diye ikna edip.

Benim annem de kedimi ilk eve getirdiğimde evi terkedip 1 hafta gelmemişti. Ya o kedi gidecek, ya ben diye tepki göstermişti.Sonra ben kediyle birlikte gitmeye kalkınca tükürdüğünü yalayıp dönmek zorunda kaldı.Sonra öyle bir alıstı ki aralarındaki sevgi beni kıskandıracak dereceye geldi:1: o kadar baglandı annem. Tabi bu durumdan yüz bulan ben gördüğüm bütün yardıma muhtaç, sahipsiz kedileri eve doldurarak annemin iyi niyetini biraz suistimal ettim..En son 5 kedimiz oldu.şimdi evlendim, kedileri bana vemek istemedi.Ayrılamadı hatta arkalarından agladı bile..Şimdi ilk kedim onunla beraber:)) Geri kalanları zor kaptık elinden:1:

Kızlar hepinizin hikayesi benimkine benziyor güleyim mi ağlayım mı şaşırdım. Bu aileler hep böyle demek ki, biz onlarla yaşarlarken karışıyorlar ama ayrılıp gidince yılda 2-3 ay gördüklerinde yine karışıyorlar. Annem biraz daha yumuşak bu konuda, şimdilik babamı sakinleştirdi kedimin yaşlılığını öne sürerek. Zaten az ömrü kaldı vs vs. Öyle dediklerinde de benim içim kötü oluyor ama yine de hiç istememelerinden iyidir. İşin ilginç yanı; hepiniz bahsetmişsiniz önce sevmediler şimdi seviyorlar diye. Bizimkiler şimdi de seviyorlar. Annem babam eve gelir gelmez onu sorarlar, kedicik evde ortalıkta görünmezse kayboldu mu diye hemen ararlar. Daha biraz önce babam yanına çağırdı uzun uzun sevdi mırıl mırıl oturdular kedi-baba ikilisi. Kedi evdeyken seviyorlar, "Zaten evde duruyor bari şikayet yerine tadını çıkaralım" der gibi davranıyorlar. Ama hala da ne zaman sahip bulacağımı soruyorlar. "E ne güzel seviyorsunuz işte" diyorum, aslında başka hayvanları hiç sevmiyorlar. Ben sokaktakilere su koyunca bile kızıyorlar ama evdeki kedimiz tanıdığımız bildiğimiz ayrı bir birey ayrı bir kedi olduğu için sadece onu seviyorlar. Kedileri zaten sevmedikleri için de her fırsatta evden gitmesini istiyorlar hala. Ben hala onları anlayamıyorum yani rahatsız oluyorlar diye kedimi kendi odama kapatmak istiyorum, o zaman da hayvana yazık diye izin vermiyorlar, tüm evde gezsin diyorlar.

siti, çok güzel açıklamışsınız tüyü kumu falan ama bunların hepsini zaten biliyorum, ayrıca bizim evimizde zaten ne bir koku ne bir tüy var. Yazıların hepsini okudunuz mu bilmiyorum ama zaten tuvaleti maması suyu falan benim odamda kapalı duruyor. Yani tüy dökülmesini kaka kokusunu çözüp sorunu kökten halledin diye düşünüyorsunuz ama öyle bir sorunumuz yok. Bizimkiler evde kedinin varlığını bildiklerinden beri olmayan bir kaka kokusundan şikayet ediyorlar. Eve misafir geldiğinde biz söylemezsek kedi de ortalıkta görünmezse evde kimse kedi olduğunu anlamıyor bile, ama nedense bizimkiler hala tüyünden kakasından şikayetçiler, bahane yani aslında bunlar.

Back
X