- Konu Sahibi rapunzel0316
Mikerinos çok yardımcı oluyorsun iyi ki buradasınDediklerinin hepsini dikkate alacağım, sigorta işini söylediğin iyi bilmiyordum ve mutlaka dikkat etmeliymişim.
Babam-annem-ben dün gece yine bir kavganın ortasındayken odama çekildim sesimi çıkarmadım uyuyor taklidi yaptım korkudan. Gerçekten babamın sinirli hali kötü, zaten eskiden gelen durumlar var aramız hep kötüydü. Annem birazcık ikna etmeye çalışıyor ama babam "Kokuyu da kisti de geçsek bile ben kendi evimde kedi istemiyorum bu kadar" diyip kestirip atıyor. Yani annemlere geldiğimde kedimin tuvalet kabı, mama ve su kapları benim odamda duruyor ve kapım hep kapalı. İnanın ben şimdiye kadar kokudan hiç rahatsız olmadım ve kakasını hatta çişini bile yaptığı an alıyorum, kum her an temiz kalıyor. Gerçekten koku yapmıyor hatta kedi maması kumdan daha çok kokuyor. Ama gelin görün ki bunu aileme anlatmak imkansız. Evde kokan hiçbir şey yok ama onlar kedinin varlığını gözleriyle gördükleri için (sanırım psikolojik) kokudan oturamıyorlarmış. "Sen alışkınsın burnun almıyor kaka kokusunu" diyorlar bana. Ki çok ta titiz bir insanım eminim evde koku yok. Onlarınki sadece bahane yani ikna etme çalışmaların boşa. O yaşa gelmiş insanlar kendi doğrularından vazgeçmiyorlar.
Birkaç ay inattan sonra ben de maddi olarak az da olsa yardım edeceklerini düşünüyorum fakat şimdi bile sürekli başıma kakıyorlar. Boş oturuyormuşum, tek yaptığım şey ailemizin parasını kediye yedirmekmiş. Yani artık dönüşü yok her durumda iş bulma boyutuna geldik. Ben odamdan çıkamıyorum babamla karşılaşmamak için. Çünkü gerçekten korkuyorum. Ve inanın utanıyorum çevremde kimseye anlatamıyorum :2:
Şu işaretlediğim cümleye kadar tamam olabilir istemeyebilirler dedim ama yuh artık yaa kedinin ne masrafı olacak allah aşkına içkisi kumarı mı var sankiiiii