ailem kilolarım yüzündün psikolojimi bozmak üzereler

okyanusya84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
191
1
16
Bartın
kızlar boyum 1.65 kilom ise 76...
Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyor :( ağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya :( babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde :25::25::25:

ya çok kötü birşey bilirim..dışardaki insanlar nessse de ailenin bile böyle acımasız davranması insanı deli ediyor

benim annem de bana kürdan diye lakap taktı

insanın 10 kilo eksiği olunca....:18:

ya çok kötü birşey bilirim..dışardaki insanlar nessse de ailenin bile böyle acımasız davranması insanı deli ediyor

benim annem de bana kürdan diye lakap taktı

insanın 10 kilo eksiği olunca....:18:

10 kg eksik mi ya keşke bendede eksik olsa çok bunaldım ya yapıcam diyetede motive olamıyorum öte yandan dışarda incecik kızlar gözümün önünden geçiyor :( tatlım bu arada sen kaç kilosun ?:5:

o duyguyu cok iyi bilirim bence biran önce diyete basla işi falan bahane etme.
insan istedikten sonra her türlü kilo verir canım.
o yüzden silkelen ve kendine gel başkası için değil harika biri olmak için ve sağlık için kilo ver.:34:

o duyguyu cok iyi bilirim bence biran önce diyete basla işi falan bahane etme.
insan istedikten sonra her türlü kilo verir canım.
o yüzden silkelen ve kendine gel başkası için değil harika biri olmak için ve sağlık için kilo ver.:34:

bende sağlıklı ve iyi bir görünüme kavuşmak istiyorum ama babam bütün isteğimi yerle yeksaan ediyor keşke başında dikkat etse idim :((

Ailem özeliklede babam üzerime çok geliyor bu konuda herkesin yanında hayvan gibi olmuşsundu diyo bana bakarken babam yüzünü buruş buruş ediyor :( ağlamamak iiçin kendimi bugün zor tuttum sürekli tenkit edilip aşalanmaktan bıktım yakın zaman dada diyetisyene gittim bana bi liste verdi 2 hafta sonra gel dedi ama halen tam uygulayamıyorum çalışıyorum şuan ağustosta ancak brakıcam neyse ne yapıamı bilemiyorum sevgiimide her ne kadar sorun etmiyorum desede ben hiç öyle azannetmiyorum kendimde o güveni bulamıyorum nerden nasıl başlım ya :( babamın o bakışlarından bıkım herkesin önünde :25::25::25:

canım bana da diyorlardı keşke onları dinleyip erkenden vermek için çabada bulunsaydım, sonradan 91 kg a kadar çıktım şimdi 10 kg verdim ama... önceden yapsam daha az çaba harcayacaktım

baban bu lafı söyluyorya hiç utanma üzülme onu ayıplıyorlar senı değil 76 kılo nedırki 1 sene sıksan kendını verırısın yavaş yavaş heleki insan genç kızken çokdaha sıkı çalışıabılıyor sporda yap mumkun oldukça hemen gıder kılolar

ailenin böyle davranması gerçekten insanın psikolojisini bozar ama yine de kaçırma keyfini.boyun uzun ve sen 10 kg versen tam görünürsün hele 15 versen zayıf görünürsün.ve 10-15 kg vermek de zor değil. bi 10 kilo ver bak bütün güvenin geri gelecek.

Canim bence babanin dediklerini ciddiye al ve zayifla.tamam yanlis sekilde soylemis ama anneler biza kiyamiyolar yedirdikce yediriyolar babalar ise dogruyu soyluyolar bizimkiler boyle en azindan :) ayrica da kilon cok fazla degil verirsin biraz dikkat etsen

Son düzenleme:

aralık 2012 de ben de bu kilolardaydım tatlım boyumuz da aynı şuan ama ben şuan 58lerdeyim. isteyince azmedince her şey oluyor her şeyi başarıyorsun.

yani şuan yapacağın şey kendine koyduğun engelleri yapamam- edememleri kaldırıp atmak ve hedefe odaklanmak.

kendine güvenini kazanmak ve beğenilen gözlerle bakılmak senin de hakkın tatlım kendini bunlardan mahrum bırakmamalısın..

Back
X